Burchardt Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Magda-Yorki']A jak ja chcę wstawić zdjęcie mojego szczeniaczka Aleksa to jak daję to: wstaw zdjęcie, to muszę wpisać jakieś URL a jak ja mam wstawić zdjęcie, które mam w Moich Dokumentach? Może ja pomogę. Ja korzystam z www.imageshack.us. Potem wybieram upload: file url email: resize image? 100x75 (avatar) 150x112 (thumbnail) 320x240 (for websites and email) 640x480 (for message boards) 800x600 (15-inch monitor) 1024x768 (17-inch monitor) 1280x1024 (19-inch monitor) 1600x1200 (21-inch monitor) optimize without resizing remove size/resolution bar from thumbnail? Please select only one of the supported file types: allowed: jpg jpeg png gif bmp tif tiff swf < 1.5 megabytes. Add ImageShack to Favorites. Naciskasz przeglądaj i wyszukujesz miejsce gdzie masz zdjęcia / moje dokumenty/, potem host it. Na samym końcu pokazuje się adres httm:. / jako direct ... /. Trzeba go skopiować i wstawić do dogomanii. Pomogłam?.
Magda-Yorki Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A tam jak jest e-mail to mam podać swój? A potem tam masz napisane jakieś wyrazy coś tam monitor coś 800x600 itd. to co mam tam zrobić?
Magda-Yorki Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A jak się robi Burchardt to takie do podpisu? Ty masz taką żmijkę i pieska to weszłam na TickerFactory.com i co dalej?
maartucha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja CI madziu bym proponowala skorzystac z prostszej drogi i po polsku: po Prostu www.fotosik.pl Rejestracja trwa zaledwie chwilke :)
nane Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='maartucha']Ja CI madziu bym proponowala skorzystac z prostszej drogi i po polsku: po Prostu www.fotosik.pl Rejestracja trwa zaledwie chwilke :) już wszystko magdzie wyjaśniłam :razz:
NNikka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 To ona... Kazali stać... :shake: i trzymają... :shake: To smutna jestem...
Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 NNikka napisał(a):To ona... Kazali stać... :shake: i trzymają... :shake: To smutna jestem... A no tak! Racja!:lol: NNikka przypomnij mi, masz 2 suczki i pieska?:razz: Zapomniało mi się
NNikka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mam 3 suczki... Dwie wystawowe i jednego ślicznego pecika :loveu:
Mynia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ta sunia z wada zgryzu podoba mi sie najbardziej :) Smok mały.
NNikka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jest jeszcze największy łobuz z taka średnią śnupką... :loveu: A pecik rzeczywiście uroczy :loveu:
Hania:) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 NNikka pieseczki cudne:):):) A ja Wam pokaże mojego rozrabiare (troszke juz starszy i wiekszy niz psiunki od NNikki:):):) Pani się nie chce uszków sklejac - i patrzcie jaki kłapouch jestem;) Ranyyyyyy, co ta Pani wiecznie ode mnie chce?!:):):) O, a jak jestem na leząco, to mi uszy nawet troszku stoja;) Ale dłłłłluga ta sesja na chodniku była..... Kwarantanna sie skonczyła i moge sobie wysiadywac na zielonej trawce...... Sielanka:)
Hania:) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='PositiveThought']rozumiem, że to czerwone, wychylające się zza kłaczków i kompletnie niewidoczne dla oka ludzkiego to kiteczka? :evil_lol: piękna i dorodna ^^ i taka... nienaruszona :p A jak:evil_lol: Młodemu kłaki zaczynaja do oczu leciec, na gumke za krotkie, a spinka nie spina wszystkich:) Nie wiem czy to cos pomaga, oczyska i tak zasłonięte, no w kazdym razie przyzwyczaja sie bestia do kitek:):):) i dalszy ciąg:) Z Archiwum X......... Nie chcielibyscie mnie spotkac w ciemnej uliczce....... kura! kura na horyzoncie!!!!!! do ataku!!!!!!!!! coś na kształt jedzenia tam lezy..... Leze, lenie sie i dobrze mi:) opalanko w kwietniowym słoneczku:) Spacer? spacer bedzie? Bedzie?!! I po spacerze....... Patrzcie jak mnie wymeczyła, co ja, husky jakis jestem?!
Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ojej, ale zdjęć Berka:multi::loveu: śliczny kłapouszek
Hania:) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='PositiveThought']co za wzrook!:o zaczynam się bać! o_O I słusznie:evil_lol: diabełek mój:evil_lol: Ja go takim właśnie spojrzeniem częstuję, jak wlezie w strefe zakazana, tzn na babciny skalniaczek, który Berek z miejsca potraktował jak..........ekhm :oops:........... kuwete:oops: Ale ciii....... nie donieście mojej babci, ze jej moj psina glebe urzyźnia:shake:;) A oto i berkowa "kuweta":shake:
Hania:) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ojej, ale zdjęć Berka:multi::loveu: śliczny kłapouszek Zeby on jeszcze temperament miał jak ten Kłapouszek z Kubusia Puchatka, to zycie byłoby piekne, a tu diabełek wcielony:):evil_lol: Dziekujemy za miłe słówka:):):)
Hania:) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='PositiveThought']niegrzeczny Bereś :evil_lol: bardzo nieelegancko! już lecę do babci! P: A potem za kare to nie Berek bedzie musiał plewić i podlewać tylko Bogu ducha winna Pańcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tu macie wymeczonego Beresia po pracowicie spedzonej dniówce:) tylko patrzy, gdzie by sie tu najlepiej walnąć i spać:) Oooo, i jest moje łózeczko kochane........ to papa ide nynać.... I powiedzcie mojej Pani, zeby mnie juz dzisiaj nie budziła......... bo śśśśśśśśpppppiiiiiiiiiiięęęęęęęęęęę.............
Magda Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 PositiveThought napisał(a): i jednocześnie w sceniorczym raju :loveu: A mi to już dech zaparło z wrażenia:lol::loveu:
Hania:) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Positive Thought napisał(a):ale nas zawaliłaś tymi zdjęciami! normalnie jestem w szoku :loveu: i jednocześnie w sceniorczym raju :loveu: Cóż:evil_lol: nauczyłam sie w koncu wstawiac zdjecia, to szaleje:multi::multi::multi: Juz tak dawno chciałam Wam Berka pokazac, a nie wiedzialam jak:oops: a w raju to ja jestem zwłaszcza codziennie o 5.00 rano, jak sie Berek budzi i ma taaaaaaaaaaaaka chec na łobuzowanie i zasikiwanie mieszkania:):):)
Hania:) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 PositiveThought napisał(a): 8) no, jak już skończy zasikiwać mieszkanie o nieprzyzwoicie wczesnej godzinie, to zacznie obszczekiwać różne przedmioty za oknem o równie zabójczej porze. miłego życia :evil_lol: O mamo.......... o mamusiu..........:scared:
Recommended Posts