Ewelinaa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 PositiveThought napisał(a):ale ślicznotka :loveu: prawdziwa dama ^^ sorry za off, macie charty afgańskie, naprawdę? jak tam one się dogadują z yorkami? :oops: Powiem tak YORKI I MALTAŃCZYK zadzą w domu
Ewelinaa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 PositiveThought napisał(a):ach ^^ bo mi się takie piękne cudo marzy i jestem ciekawa, jakby to było... ach, marzenia... nie ma co się martwić czy duży z małym się zaakceptują , mam znajomych mają 2 afgany + jamnika i wzrost żadnemu nie przeszkadza :D:D:D:D:D rozumieją się świetnie !!! Nie wspomnę o wybrykach i zabawach :D:D:D Pozdr.
Hania:) Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 maartucha napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: 25.03.2007 r. Byłam w Gdyni u mojego Toficzka :D dopiero ma 4 tygodnie, jest magiczny, zakochałam sie w nim od peirwszego wejrzenia :D W domku dopiero bedzie 20-21.04.2007 (Juz odliczam dni :P) teraz tylko tyle, reszta wkleje po szkoleee Bo sie spiesze do szkoly :* Cudny......... Dopiero co Berek taki malusi była jak go 1 raz widziałam....... Teraz niewiele starszy, ale czuje sie jak gimnazjalista - wszystko mu wolno i prosze mu nie przeszkadzać, jak wcina paprotkę, bo cóż on winny ze mu stała na drodze?!:loveu: Martucha, zacznie Ci się "zabawa", zacznie........ :multi: Cieszymy się razem z Tobą, maluszek śliczny! Kiedy się urodził? Będzie miał na imię Toffik?
melinda:-) Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 fajny ten Twoj mały:loveu:widac ze bedzie zniego maly rozrabiaka:evil_lol: ; taki wkurzony na zdjeciu-przesłodki:loveu: :loveu: :loveu:
maartucha Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Tak Haniu bedzie mial na Imie Toficzek :) Nie pytaj dlaczego:P Bo sama nie wiem :D spontaniczny wybor Mojego chlopaka i moj :D hihi, a nie pytaj sie mnie dokladnie kiedy sie urodzil bo nie wiem :D Pani Krystyna (Od ktorej biore pieski) mowila ,ale raczej rodzice ja sluchali a nie Ja :P Ja bylam taaaaka hmmm.... no taka szczesliwa ze w ogole nic sie nie liczylo tylkko ze Go trzymam na raczkach :) Taka kryuszynka. ale wiem, ze jak bylam w niedziele 25.03 to mniej wiecej skonczyl cztery tygodnie :D Melinda - no no :P moze figlowac ale na rozrabiake to niech mi nie wyrasta :D :P ale taki torszke maly diabelek jak najbardziej :D
nane Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 maartucha [U napisał(a): widać, że wyrośnie z niego prawdziwy mężczyzna:razz: , a ten wzrok :cool3: aż korci żeby go przytulić:loveu:
maartucha Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 duszek01 tez sie w nim zakochalam :P hihihi :P nane no mam nadzieje :D ze wszystkie suczki beda sie za nim ogladac :D :loveu::loveu::loveu::loveu:
NNikka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A teraz zawinę sie w kulkę! A tu nielegalne walki psów!
daria1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Wszystkie sceniorki są śliczne ale yorka naj naj najśliczniejsze :loveu: :loveu::loveu:
Mynia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :Dog_run: Piesiorki są śliczne!! Buziaki dla każdego :Dog_run: :Dog_run:
Magda Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Sliczne wszystkie szczeniaczki:loveu: Ach jak chcialoby sie znow miec takiego w domku... Pozdrawiamy i na wiecej zdjec czekamy:p
nane Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Vasco w wieku 1 tygodnia (po prawej zawsze kroczy swoimi ścieżkami):loveu: a to jego córcia również w wieku 1 tygodnia (dla porównania):loveu: prawda że mała to wykapany tatuś :cool3:
koregra Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='nane'] Vasco w wieku 1 tygodnia (po prawej zawsze kroczy swoimi ścieżkami):loveu: a to jego córcia również w wieku 1 tygodnia (dla porównania):loveu: prawda że mała to wykapany tatuś :cool3: wszystko po tatusiu ma :evil_lol:
Magda Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A mozna prosic o terazniejsze zdjecia twoich maluszkow?:loveu: :loveu:
nane Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Magda_Miki']A mozna prosic o terazniejsze zdjecia twoich maluszkow?:loveu: :loveu: tak wygląda Tanya :loveu: a tak Vasco (nie nadaje się do tego tematu bo to stary koń ale trudno) :loveu:
Magda Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='nane']tak wygląda Tanya :loveu: Ojej jakie uszka:loveu: Maly nietoperek. Slodziutka. Tatus tez elegant:razz:
AmiX Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ale te wasze pieski są śliczne :) Oto moja Etienna która właśnie skończyła 3 miesiące. Mała jest urocza i powoli wyrastała jej różki diabełka bo wielki urwisek z niej :evil_lol: Tu jeszcze w hodowli ma 7 tyg A tu ma juz 3 miesiące :) Pozdrawiam Ania
nane Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='AmiX']Ale te wasze pieski są śliczne :) Oto moja Etienna która właśnie skończyła 3 miesiące. Mała jest urocza i powoli wyrastała jej różki diabełka bo wielki urwisek z niej :evil_lol: Tu jeszcze w hodowli ma 7 tyg A tu ma juz 3 miesiące :) Pozdrawiam Ania Mała jest świetna :loveu:
Recommended Posts