Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PositiveThought napisał(a):
ale ślicznotka :loveu:

prawdziwa dama ^^

sorry za off, macie charty afgańskie, naprawdę? jak tam one się dogadują z yorkami? :oops:

Powiem tak YORKI I MALTAŃCZYK zadzą w domu

Posted

PositiveThought napisał(a):
ach ^^
bo mi się takie piękne cudo marzy i jestem ciekawa, jakby to było...
ach, marzenia...

nie ma co się martwić czy duży z małym się zaakceptują , mam znajomych mają 2 afgany + jamnika i wzrost żadnemu nie przeszkadza :D:D:D:D:D rozumieją się świetnie !!! Nie wspomnę o wybrykach i zabawach :D:D:D

Pozdr.

Posted

maartucha napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi: 25.03.2007 r. Byłam w Gdyni u mojego Toficzka :D dopiero ma 4 tygodnie, jest magiczny, zakochałam sie w nim od peirwszego wejrzenia :D W domku dopiero bedzie 20-21.04.2007 (Juz odliczam dni :P)

teraz tylko tyle, reszta wkleje po szkoleee Bo sie spiesze do szkoly :*

Cudny......... Dopiero co Berek taki malusi była jak go 1 raz widziałam....... Teraz niewiele starszy, ale czuje sie jak gimnazjalista - wszystko mu wolno i prosze mu nie przeszkadzać, jak wcina paprotkę, bo cóż on winny ze mu stała na drodze?!:loveu: Martucha, zacznie Ci się "zabawa", zacznie........ :multi: Cieszymy się razem z Tobą, maluszek śliczny! Kiedy się urodził? Będzie miał na imię Toffik?

Posted

Tak Haniu bedzie mial na Imie Toficzek :) Nie pytaj dlaczego:P Bo sama nie wiem :D spontaniczny wybor Mojego chlopaka i moj :D hihi, a nie pytaj sie mnie dokladnie kiedy sie urodzil bo nie wiem :D Pani Krystyna (Od ktorej biore pieski) mowila ,ale raczej rodzice ja sluchali a nie Ja :P Ja bylam taaaaka hmmm.... no taka szczesliwa ze w ogole nic sie nie liczylo tylkko ze Go trzymam na raczkach :) Taka kryuszynka. ale wiem, ze jak bylam w niedziele 25.03 to mniej wiecej skonczyl cztery tygodnie :D
Melinda - no no :P moze figlowac ale na rozrabiake to niech mi nie wyrasta :D :P ale taki torszke maly diabelek jak najbardziej :D

Posted

maartucha
[U napisał(a):

widać, że wyrośnie z niego prawdziwy mężczyzna:razz: , a ten wzrok :cool3: aż korci żeby go przytulić:loveu:

Posted

Vasco w wieku 1 tygodnia (po prawej zawsze kroczy swoimi ścieżkami):loveu:

a to jego córcia również w wieku 1 tygodnia (dla porównania):loveu:

prawda że mała to wykapany tatuś :cool3:

Posted

[quote name='nane']
Vasco w wieku 1 tygodnia (po prawej zawsze kroczy swoimi ścieżkami):loveu:

a to jego córcia również w wieku 1 tygodnia (dla porównania):loveu:

prawda że mała to wykapany tatuś :cool3:
wszystko po tatusiu ma :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']A mozna prosic o terazniejsze zdjecia twoich maluszkow?:loveu: :loveu:
tak wygląda Tanya :loveu:

a tak Vasco (nie nadaje się do tego tematu bo to stary koń ale trudno) :loveu:

Posted

Ale te wasze pieski są śliczne :)
Oto moja Etienna która właśnie skończyła 3 miesiące.
Mała jest urocza i powoli wyrastała jej różki diabełka bo wielki urwisek z niej :evil_lol:

Tu jeszcze w hodowli ma 7 tyg

A tu ma juz 3 miesiące :)

Pozdrawiam Ania

Posted

[quote name='AmiX']Ale te wasze pieski są śliczne :)
Oto moja Etienna która właśnie skończyła 3 miesiące.
Mała jest urocza i powoli wyrastała jej różki diabełka bo wielki urwisek z niej :evil_lol:

Tu jeszcze w hodowli ma 7 tyg

A tu ma juz 3 miesiące :)

Pozdrawiam Ania
Mała jest świetna :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...