Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorkie napisał(a):
Ło, mój to bez kombinezonu, golfika albo czegoś innego nie wyjdzie. Dzisiaj grzało słonko, wyszłam z nim bez ubranka, trząsł się jak osika więc wróciłam i założyłam polarek, nadal się trząsł :roll: Teraz już się zbliża wiosna, to muszę go przwyczajać chodzić 'na golasa' :lol:

kiedy piesek ma malowatą wagę, wtedy zawsze z nim trudniej, jemu i zimniej itd.;)
Moja biegala sobie gdzies 12 -13 minut na podworku, kiedy bylo -22 stopnie mrozu:p oczywiscie byla ubrana, ale to jak dla yorka to przeciez wiadomo, ze się ubiera... ale butow nie miala i lapki nie marzly:shake: i bylo to ubieglą zimą, kiedy jeszcze roczku nie miala:p
a moja kolezanka ma sunię kolo 2 kg, moze trochę więcej, to u niej w pokoju jest plus 19 i sunia marznie:-o chodzi w domu ubrana:roll: :shake: dla mnie ona jest nie psem a jakims... szkoda slow... zeby marznąc przy 19 stopni i to w domu, wstyd tylko robi dla rodziny yorkow...

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vici i Jeannie napisał(a):
a moja kolezanka ma sunię kolo 2 kg, moze trochę więcej, to u niej w pokoju jest plus 19 i sunia marznie:-o chodzi w domu ubrana:roll: :shake: dla mnie ona jest nie psem a jakims... szkoda slow... zeby marznąc przy 19 stopni i to w domu, wstyd tylko robi dla rodziny yorkow...

Mój ma 2 kg wagi, ale przy takich stopniach to nie marznie, przesada jakaś :shake: Jak na razie u mnie w mieście w słońcu było niecałe 5 stopni, więc musiałam go ubrać... i do tego musiałam wypróbować nowy polarek :p

Posted

dziękuje w imieniu FIBI za komplementy:oops: Chcę tylko dodać ze jej uroda jest wprostproporcjonalna do tego jakim jest urwisem :diabloti: Ale za to moim najukochańszym urwisem na świecie :loveu:
NO bo jak tu się gniewać na takiego psiaka?????

Posted

Jest jeszcze coś co mają szczeniaczki oprócz słodkiej mordki to jest ten zapach,który jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!Pamiętacie?tego się nie da wstawić na forum,jak zdjęcie a szkoda................:loveu:

Posted

GAleria zaniedbywana?? Wydaje mi się że jest więcej szczeniaczków na DOGO :razz: Wrzucajcie jakieś zdjątka inaczej ja będę przynudzać moją psinką :diabloti: :loveu:
kto sie ze mną pobawi???

skradam sie :)

no co ja znowu zrobiłam ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...