Sara_i_Aris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wejdę obowiązkowo (to ta w podpisie?) :loveu:
Hania:) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A to jest Berek vel Bereś:) [img=http://img402.imageshack.us/img402/3064/pict0017bt4.th.jpg] tak sobie ładnie nynamy.... ..........a tu obiadek, az sie uszyska trzesa........ [img=http://img49.imageshack.us/img49/113/pict0018gk8.th.jpg] nic tak nie smakuje jak Pani pantofle!!! [img=http://img183.imageshack.us/img183/9664/pict0021ym3.th.jpg] takiego oto urwisa sobie sprawiłam:)
angie i kuba Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Fajna psinka. Taaaaka malusia :lol: Szkoda ze tak szybko rosną :p
Sylaaaa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A ja byłam u fryzjera:) Mojej pani się nie podoba, wolała mnie z długimi włoskami, ale mi przecież odrosną!
Hania:) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Sylaaaa']A ja byłam u fryzjera:) Mojej pani się nie podoba, wolała mnie z długimi włoskami, ale mi przecież odrosną! Powiedz Pani, że z krotkimi też jesteś laska!:loveu: Fajna fryzurka!:multi:
Sara_i_Aris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Śliczna jest :loveu: Mój też był u fryzjera, ale jest brzydzko ostrzyżony :shake: Mi się nie podoba :shake:
Hania:) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Yorkie napisał(a):Śliczna jest :loveu: Mój też był u fryzjera, ale jest brzydzko ostrzyżony :shake: Mi się nie podoba :shake: Moze musisz sie przyzwyczaic do nowej fryzurki i potrwa to pare dni?;)
Sara_i_Aris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No może... Ale jednak ładniejszy był jako długowłosy :loveu:
Hania:) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Yorkie napisał(a):No może... Ale jednak ładniejszy był jako długowłosy :loveu: Całe szczescie, ze wloski rosna im przez cale zycie i mozna ewentualnie poexperymentowac:)
Sara_i_Aris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dobrze mają :loveu: Ale jak na razie Aris będzie musiał być tak strzyżony, dopóki się nie przebarwi :-(
Sylaaaa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Musze Wam powiedzieć, że byłam załamana. Zostawiłam psiaka u fryzjerki na godzinę mówiąc jej ze ma tylko podrównac koncóweczki na łapkach, troszeczkę pyszczek no i wyciąc kolo dupki i brzuszka ale wszystko minimlanie. Przychodze a to nie mój pies ! Łapy ogolone!!!! wystrzyzona jak kundel buuuu ;( ja nigdy nie zamierzałam jej tak krótko obcinac. Zepsuli mi Yorka (;)) njagorsze te łapki bo nie pasuja teraz do reszty. Jak długo trzeba czekać na długie włoski na łapkach?
Sara_i_Aris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ło, nie zazdroszczę! U Arisa to samo z szyją jest! Ale włosy na łapkach powinny szybko odrosnąć...
Sylaaaa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Yorkie napisał(a):Dobrze mają :loveu: Ale jak na razie Aris będzie musiał być tak strzyżony, dopóki się nie przebarwi :-( A dlaczego Aris musi być strzyzony dopoki sie nie wybarwi?
Sara_i_Aris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Bo brzydko wyglądał jak górna częśc w połowie srebrna, a dolna cała czarna. Tych srebrnych to tak dużo nie ma, ale dziwnie wyglądał :lol:
Sylaaaa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 PositiveThought napisał(a):ekhm. oryginalne określenie :roll: Chodziło mi o to, że teraz wygląda jak skundlony York :) Wygląda jakbym ją sama tępymi nozyczkami skubała, pełna amatorszczyzna:shake:
NNikka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Ewelinaa']to ja dodam kilka swoich :) nasza Suzika Pieknota! I ile ma włosa! Czy to po tej cudnej suni od Basi Topolskiej?
Upiór Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Sylaaaa napisał(a):Musze Wam powiedzieć, że byłam załamana. Zostawiłam psiaka u fryzjerki na godzinę mówiąc jej ze ma tylko podrównac koncóweczki na łapkach, troszeczkę pyszczek no i wyciąc kolo dupki i brzuszka ale wszystko minimlanie. Przychodze a to nie mój pies ! Łapy ogolone!!!! wystrzyzona jak kundel buuuu ;( ja nigdy nie zamierzałam jej tak krótko obcinac. Zepsuli mi Yorka (;)) njagorsze te łapki bo nie pasuja teraz do reszty. Jak długo trzeba czekać na długie włoski na łapkach? o zgrozo:-o zabilabym fryzjerkę, no slowo daję, ze zabilabym:mad:
Sylaaaa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A ja byłam dzisiaj na spacerku nad wodą:) Było super! Zobaczcie jak biegałam sobie :)
Sara_i_Aris Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ślicznie :loveu: Mój to jeszcze chodzi w ubranku, bo mu zimno i bez nie chce wyjść :shake:
Sylaaaa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Amelka kombinezon ma zakładany tylko jak pada deszcz albo snieg. Ona jest tak ruchliwa, że watpie czy jest jej kiedykolwiek zimno dlatego odprułam polar w kombinezonie i zostawiłam sam ortalionik:) Zresztą ona ma tyle włochów,że pewnie ja grzeja jak pierzynka :)
Sara_i_Aris Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ło, mój to bez kombinezonu, golfika albo czegoś innego nie wyjdzie. Dzisiaj grzało słonko, wyszłam z nim bez ubranka, trząsł się jak osika więc wróciłam i założyłam polarek, nadal się trząsł :roll: Teraz już się zbliża wiosna, to muszę go przwyczajać chodzić 'na golasa' :lol:
Recommended Posts