Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tylko planuję kupować, zastanawiam się nad yoreczkiem, świetne są, co? :lol:

Po co brniesz w te kłamstwa .........szkoda gadać ---zostałaś juz zdemaskowana jako VICI :) i teraz już tylko sie pogrążasz :):diabloti:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w domu rozpacz bączki rozchodzą się do nowych domków
nasz niunio

najmniejsza sunia

a ta sunia jest jeszcze u nas mam straszną ochotę zostawić ją ale cztery psy w bloku i teraz serce walczy z rozsądkiem :placz::placz:

Posted

Bardzo bym chciała :loveu:ale mąż mówi że zwariowałam

oj to widze twój maż to co mój, moga sobie podac reke...moj wciaz mi mowi ze juz nie mozemy sobie zostawic szczeniaków ale kusi zawsze...:evil_lol:

Posted

[quote name='melinda:-)']oj to widze twój maż to co mój, moga sobie podac reke...moj wciaz mi mowi ze juz nie mozemy sobie zostawic szczeniaków ale kusi zawsze...:evil_lol:

Bo nie da się nie pokochać maluszków i serce pęka jak idą do nowych domków:-(

Posted

Śliczniutkie pycholki:loveu:
Jezeli chodzi o zostawienie sobie to mam ten sam problem ,z tym ze mój TZ się nie sprzeciwia:lol:Jednak rozsądek musi byc:placz:
To moje tydzien temu,rozpieszczone do granic;)

Posted

jedna jest mniejsza,dwie sa wyrównane,ale wagą na pewno nie osiągną 3 kg .Ja lubuje się w tych mniejszych;)
Frida zaglada do nich od czasu do czasu ,chwile gdzie siedziała non stop dawno minęły;)

Posted

[quote name='agnilale']Ale piekne pysiory !!!:loveu::loveu: ja to bym juz calowala i calowala....jak sobie nie zostawiasz to moze ja wezme??:lol:[/quote]

Myślę że malutka już z nami zostanie ale gdyby miała gdzieś iść to najlepiej żeby trafiła na kogoś kto wariuje na punkcie yorów tak jak my :loveu::lol:

Posted

[quote name='agnilale']Piekne slodkie pysie..:loveu::loveu::loveu:

A to od nas..."nie ma jak u mamy...."
[/QUOTE]

Boskie zdjęcie :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...