Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ano jaśniutka. Tak dla odmiany, coby rozjaśnić tę galerię ciemniuchów :evil_lol:
Oj Szyszka jest straszna. Co ją uczeszę, chcę robić zdjęcia to ta zdąży wytytłać się czy to w kocykach czy w dywan i wygląda jak wygląda :(

Jedno uszko jest takie jakby "łamliwe". Czasem stoją oba jak antenki, a czasem jedno w połowie się zgina i koniuszek kładzie. Dlatego jedno ucho jeszcze podklejam ;) Ale generalnie- stoją :lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Nie jest tak źle. Według mnie tylko głowa jest za duża w stosunku do całego ciałka:lol:

Ja dzisiaj sama obcięłam M... Jutro wstawię fotki, bo model już śpi.

Ja tez ścinam Maxa sama, wczoraj miał strzyżenie i choć raczej nie mam czy sie chwalić to jak Magda wstawi zdjęcia Mikiego to moze i my ujawnimy się jak pani ścina Maxa:)
A co do Kiki to czy w krótkich czy w długich włoskach i tak wygląda ślicznie tyle, że osobiście chyba tez dlatego, że Max nigdy nie będzie miał szansy na długie włosy, wole yorki długowłose...włoski Kiki i sama Kika nieco odpoczną i szybko odrosną, założe się, że sama Kika jest zachwycona i właśnie o to chodzi by piesek był zadowolony:)

Posted

Wczoraj zapomniałam ale w piątek napewno zrobie zdjecie mojej Ineczki na szkoleniu posłuszeństwa. Wiecie co trener się śmiał że nigdy nie miał aż tak mikro psa:crazyeye: bo nawet przy psie odwracającym uwage to ona znika:loveu:. No tak cóż się dziwić to przecież tylko 1800g , jednak musimy się nauczyć wszystkiegoprzed 20 kwietnia ( wystawa w Częstochowie)

Posted

pysiulka86 napisał(a):
Kika była u fryzjera :diabloti: Dla mnie efekt marny, kobieta chyba nie dokonca mnie zrozumiała :placz:

no co zrobisz... z tym strzyganiem zawsze jest ryzyko, ze potem moze nie pasowac, zyczę szybkiego zarostu znow ;)

Posted

Feniksio może wyrósł,ale ja bym powiedział ,że zmężniał,bo nawet 2 kilo nie ma.Jest bardzo ciemny jak murzynek i oprócz główki srebnego koloru to nigdzie nie widać.A wogóle to jest strasznie uparty i się nie słucha.
WIelkie gratulacje dla siostry Iberi za 1 lokatę !!!
Oby tak dalej siostra !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...