tigrunia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Oj trzeba bylo sie do Tigruni zwrocic. To jest specjalistka od pielegnacji :cool1: :loveu::loveu: Kasiko napisał(a):a tak trzeba było, Jessi pięknie wypielęgnowana... W życiu nigdy bym nie przypuszczała, że yorkom może filcować się włos! Jak mi babka pokazał to zdębiałam, teraz widzę, że przy kąpaniu bardzo trzeba uważać i po kolei każdy kłaczek wyczesywać. :loveu::loveu: Dziękuje pięknie :loveu::loveu: Staam się dbać o nia jak moge .. Bardzo dużo się naczytałam i nasłuchałam .. też raz Jessi wycinałam kołtunki (na szczęście pod pachami:evil_lol:)ale cóż .. człowiek na błędach się uczy danani napisał(a):no niestety, ale to jest przypadłość yorasków :-( a ja stosuję od pewnego czasu metodę Berka i jestem bardzo zadowolona pies też jest bardziej szczęśliwy :eviltong: Jeja .. i co? fajnie mu tak bez kąpania ??
danani Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 On jest przeszczęśliwy, bo kąpanie jest be... ale codziennie go bardzo dokładnie czeszę-co do włoska, a ma je długie. Praktycznie nie znajduję kołtunów, a jeżeli widzę, że gdzieś włoski są trochę bardziej suche, to daję kropelkę olejku migdałowego Vulpes (jestem nim zachwycona). Wygląda lepiej, niż jak go często kąpałam-sama jestem w szoku ;) Może na wiosnę go dopiero zamoczę :lol:
madziasto4 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 danani napisał(a): Może na wiosnę go dopiero zamoczę :lol: W jakimś jeziorku najlepiej:evil_lol: Bez szamponów :lol: Ciekawy ekesperyment :razz:
ladyyork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A to moja Inka 1, Przed kompielą 2, W trakcie kompieli 3, W trakcie suszenia 4, Po suszeniu 5, W trakcie oliwienia olejem palmowym i ubrałam ją by odrazu wszystkiego nie wytarła:loveu: http://images34.fotosik.pl/152/f48428e104b0be5b.jpg
Pegaza Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Czy ja dobrze widze czy ona się juz wybarwia na grzbiecie? ile ona teraz ma?:p
ladyyork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No już się wybarwia :loveu:, Ineczka ma 4,5 miesiąca
Pegaza Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 się pytam bo chce czarnucha:loveu: a z tego co pamiętam :roll: Pipi tez sie wybarwila w tym wieku..
ladyyork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 W 10 tygodniu życia już widać odrosty a nawet niekiedy wcześniej;)
renata36 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Andziulka wczoraj rano została mamusią. A to jej gromadka
Upiór Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Pegaza napisał(a):się pytam bo chce czarnucha:loveu: a z tego co pamiętam :roll: Pipi tez sie wybarwila w tym wieku.. wiesz, ja tez jak gluptas chcialam czarnucha :lol: no i mozna powiedziec, ze mam :lol: w kwietniu juz mamy trzecie urodziny, a grzbiet jeszcze prawie czarny, ale... trudno jest dbac o wlosa... wrogowi nie zyczę :shake: dobrze, jak mam duzo czasu, ale jak nie mialabym??? byloby zle... hodowczyni mi to mowila, ale ja bylam uparta i wciąz mowilam, ze lepiej jak smola, niz prawie bialy yorczek... jasne, prawie bialego i teraz nie chcę, ale juz mi się odechcialo tyle dbac o czarny... a strzyc nie chcę, w zadnym wypadku :shake: więc tak to i zyjemy... do poltora roku zdaję się wszystko bylo ok, nawet bradzo, ale potem bardzo powoli, strasznie powoli zaczęla "kwitnąc" i zaczęly się klopoty...
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Inka piękna dziewczynka :loveu: i Nero przystojny kawaler :loveu:
Hania:) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Śliczna kluseczka!!!!:):):):loveu::loveu::loveu:
ladyyork Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 donośna chwila:loveu:cód natóry:kiss_2::kiss_2::kiss_2:
asiabur Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Oto mój piesek "Pikuś". Ma 3 miesiące. Jego fotki:
koregra Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Witamy Pikusia i jego Pańcie Jest prześliczny:loveu:
madziasto4 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Pikuś jest cudowny! :loveu: Jakiż uroczy, zawadiacki wzrok terriera :mdleje:
koregra Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A ja mam nadzieję poznać Pikusia osobiście :eviltong:
Sandra i Soul :) Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 To może i ja się pochwalę :cool3: Od 5 dni mieszka z nami 3 miesięczna sunia SANTA Montezuma :loveu::loveu: A to jej fotki :-D A tak mała Santi śpi z "mamusią" (moją starszą sunią BEAUTIFUL SOUL Yorkiss ) :lol:
koregra Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 OOO jacy podobni do siebie. Czyżby z tej samej rodzinki pochodza.
Pegaza Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Fajne Pikusie i Santusie:lol: sorry mam obsesje ;)na kolor czy oni Santa i Pikus będą ciemni czy jasni w przyszłości?
Recommended Posts