Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Oj trzeba bylo sie do Tigruni zwrocic.
To jest specjalistka od pielegnacji :cool1:

:loveu::loveu:
Kasiko napisał(a):
a tak trzeba było, Jessi pięknie wypielęgnowana...
W życiu nigdy bym nie przypuszczała, że yorkom może filcować się włos! Jak mi babka pokazał to zdębiałam, teraz widzę, że przy kąpaniu bardzo trzeba uważać i po kolei każdy kłaczek wyczesywać.

:loveu::loveu: Dziękuje pięknie :loveu::loveu:
Staam się dbać o nia jak moge .. Bardzo dużo się naczytałam i nasłuchałam .. też raz Jessi wycinałam kołtunki (na szczęście pod pachami:evil_lol:)ale cóż .. człowiek na błędach się uczy
danani napisał(a):
no niestety, ale to jest przypadłość yorasków :-(
a ja stosuję od pewnego czasu metodę Berka i jestem bardzo zadowolona
pies też jest bardziej szczęśliwy :eviltong:

Jeja .. i co? fajnie mu tak bez kąpania ??

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On jest przeszczęśliwy, bo kąpanie jest be... ale codziennie go bardzo dokładnie czeszę-co do włoska, a ma je długie. Praktycznie nie znajduję kołtunów, a jeżeli widzę, że gdzieś włoski są trochę bardziej suche, to daję kropelkę olejku migdałowego Vulpes (jestem nim zachwycona). Wygląda lepiej, niż jak go często kąpałam-sama jestem w szoku ;)
Może na wiosnę go dopiero zamoczę :lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
się pytam bo chce czarnucha:loveu: a z tego co pamiętam :roll:
Pipi tez sie wybarwila w tym wieku..

wiesz, ja tez jak gluptas chcialam czarnucha :lol: no i mozna powiedziec, ze mam :lol: w kwietniu juz mamy trzecie urodziny, a grzbiet jeszcze prawie czarny, ale... trudno jest dbac o wlosa... wrogowi nie zyczę :shake: dobrze, jak mam duzo czasu, ale jak nie mialabym??? byloby zle... hodowczyni mi to mowila, ale ja bylam uparta i wciąz mowilam, ze lepiej jak smola, niz prawie bialy yorczek... jasne, prawie bialego i teraz nie chcę, ale juz mi się odechcialo tyle dbac o czarny... a strzyc nie chcę, w zadnym wypadku :shake: więc tak to i zyjemy... do poltora roku zdaję się wszystko bylo ok, nawet bradzo, ale potem bardzo powoli, strasznie powoli zaczęla "kwitnąc" i zaczęly się klopoty...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...