Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

Z tego co ja się dowiedziałam to Hattuś waży 3,5kg (mam nadzieję że sie nie pogniewasz, że to napisałam Edytko). :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Hatti wazy 3,5 kilo a Miamka 1,8 :-) ale nie to jest najwazniejsze,bo jak wiadomo po malym ojcu moga urodzic sie duze szczenieta i niestety czesto tak sie dzieje.Najwazniejsze zeby plemniki psa byly zywotne,by nie narazic suni na jedno duze szczenie.Hatti mial robione badania na zywotnosc plemnikow i okazalo sie ze Jego plemniczki sa tak samo zywotne jak On sam,czyli diabły wcielone :evil_lol:Czyli wchodził w gre miot liczniejszy niz jeden szczeniak co eliminowalo zagrozenie cesarki :-)Pozatym odpowiednio dobrana dieta dla Miamki spowodowala ze szczenieta urodzily sie malenkie,mogla je spokojnie donosici urodzic,bo wyskakiwaly z niej poprostu tak naturalnie ze sama bylam w szoku.
Mam nadzieje ze tym sposobem obalilismy mit ze pies musi byc mniejszy od suki:razz: Ja nigdy nie na razilabym Miamki na ryzyko czy cesarke i nie robilam tego wczesniej(a moglam kryc Ja juz 2 lata temu!!!!)Teraz poprostu bylam pod opieka naprawde swietnych,nowoczesnych lekarzy ,którzy swietnie nas poprowadzili :lol:
Hatti 2 tyg temu kryl inna mala sunie i ma w brzuszku 5 szczeniaczków,trzymajcie kciuki za szczesliwy porod.

Posted

tigrunia napisał(a):
Czy ja dobrze widzę Kincia?? :crazyeye: Wreszcie zgrałas zdjęcia? Zaraz lece do galerii..
Iberia jaka dostojna damulka :loveu:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

edi,feti,gusia napisał(a):
Vici,ja kiedys tez sie balam i nie rozmnazalam dlatego Miamki(ona ma 3 lata i to sa jej pierwsze szczeniaki)ale na szczescie spotkalam na swojej drodze wybitnych lekarzy którzy wyjasnili mi wszytsko i rozwiali moje watpliwosci.Dzieki nim zdecydowalam sie na szczeniaki,Miamka zostala mama,Hatti tata i pod opieka wybitnych lekarzy moglismy doswiadczyc cudu narodzin tych pieknych pieskow.Trzymaj za nas kciuki :-)

trzymam :cool1:

Posted

Edytko, piękne siusiaki. Oby się zdrowo chowały. Świetny pomysł z tymi imionami. Poczułam się jak ciocia, bo Twoja Miami i mój Tupek wywodzą się z tej samej hodowli. Pozdrowienia.

Kasia i Tupek

Posted

Dzisiaj w nocy moja sunia została mamą. Urodziły się piękne, zdrowe szczeniaczki. Jedna sunia i jeden piesek.
Mamusia była bardzo dzielna. Na razie wstawiam tylko dwa zdjęcia ale obiecuję więcej jak tylko Aksa pozwoli je zrobić.

Posted

Ale fantastyczne jesli dobrze foteczki oddaja to chyba spore sa prawda? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...