Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale te Yorki są kochaniutkie :loveu:
Mój już niedługo może się pokazywać w galerii szczeniaczków, pojutrze skończy 10 miesięcy :evil_lol:

Posted

wszystkie te wasze psinki takie cudne:loveu: pochwale się swoim Max-em jesli mi się uda zdjęcie niestety z telefonu nie posiadam aparatu ale postaram sie wstawić jakieś lepsze:lol: Max ma tu 7 m_cy

Posted

już nie jest taka czarna jej obecne zdjęcie wstawione jest w galerii (tu nie wstawię bo dziewczynka jest już za dorosla ;) ) grzbiecik też jej się wysrebrza tego na zdjęciu nie widać

Posted

[quote name='Ewelinaa']:loveu: Dnia 29.06.2006r na świat przyszedł nasz II-gi w hodowli miot yoreczek ze skojarzenia:
:laola:

o: Ch.Pl MADE IN Bakarat

m: JAGÓDKA Offerta

:drinka: 1 Chłopczyk

:drinka: 3 dziewczynki

Gratulacje!
Jagódka to śliczna sunia!
Made in Bakarat również piękny pies!

Posted

duszek01 napisał(a):
Ładna ta Twoja sunia:loveu:
Ile Ona ma bo taka spora juz jest;) ,no ale faktycznie Decorisy z natury sa duze;) .

Dziekuje :) Ona ma niecałe 11 tygodni,dobrze ze duza bo taka chciałam :) Mam malutką sunke(2,400) to bede miec wiekszą :):evil_lol:

Posted

Zerknijcie na zdjęcie metryczki-jest tam napisane,że to suczka,a jej imie to Decoris Tessa.Teraz to sunia Martyny,a hodowca pewnie zapomniał zakończyć aukcji:lol:

Posted

Decorisy naprawde są spore,sama mam takiego samczyka duzego Decorisowego.Ale pozatym mają wspaniałe charaktery.Mój Hatti to pierwszy mój york który ma naprawde yorkowy terrierowy charakter.Jest niesamowity i wiem ze wszystkie Decorisy są takie :-)
Martyna witam w rodzinie ;-)

Posted

NNikka napisał(a):
A dlaczego jej uszka nie stoją?!

Ona ma nie cale 11 tygodni,ma jeszcze czas.Uszka juz sa obgolone takze czekamy :) Edyto mogla bys i powiedziec w jakim wieku Twojemu Decoriskowi stanely uszka?

Posted

nataliyka napisał(a):
Zerknijcie na zdjęcie metryczki-jest tam napisane,że to suczka,a jej imie to Decoris Tessa.Teraz to sunia Martyny,a hodowca pewnie zapomniał zakończyć aukcji:lol:

to chyba nie hodowca sprzedawał ta sunie na allegro:roll: raczej ktos kupił i sie rozmyslił:mad: .Sama nie wiem,mniejsza z tym .Wazne ze sunia ma wspaniały domek:multi:

Posted

Martyna2006 napisał(a):
Ona ma nie cale 11 tygodni,ma jeszcze czas.Uszka juz sa obgolone takze czekamy :) Edyto mogla bys i powiedziec w jakim wieku Twojemu Decoriskowi stanely uszka?

Edytka o ile dobrze pamiętam sklejała uszka Hattiemu;)

Posted

tak,Martynko,Hatti tez miał bardzo długo oklapnięte uszka i wygalanie w Jego przypadku nic nie dało.Nosił plasterki i to kilka razy.To bardzo zwariowany ,szalony pies i nie miał czasu na myslenie o uszach.Było tak ze po zdjeciu plastrów stały pięknie przez dwa tygodnie,a potem jak wyjechałam na 5 dni i został w domu z inną osoba,znów jedno opadło.Potem znowu stały dzięki plastrom i nagle jak zmieniał zęby jedno oklapywało.W sumie stanęły mu jak miał 4,5 miesiąca,ale naprawde długo nosił plastry i bez nich chyba nie dałabym rady z tymi Jego uszkami.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...