Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chciałam sie pochwalic ze wkoncu namówiłam chłopaka i melinda ma teraz brata do zabawy-kupilismy wczoraj psiaka....jest cudowny:loveu: :loveu: :loveu:
ale niejest to szczeniaczek tylko jest w wieku melindy bedzie im razniej tzn jest starszy od niej o miesiac równy....

Posted

melinda:-) napisał(a):
chciałam sie pochwalic ze wkoncu namówiłam chłopaka i melinda ma teraz brata do zabawy-kupilismy wczoraj psiaka....jest cudowny:loveu: :loveu: :loveu:
ale niejest to szczeniaczek tylko jest w wieku melindy bedzie im razniej tzn jest starszy od niej o miesiac równy....

Wowo to super!! Gratuluje:multi::multi: Powiedz cos wiecej o nim, jak ma na imie?

Posted

nasz nwy domownik wabi sie Gino pochodzi z hodowli Złota Magnolia tzn imie takie juz dostał od Pani hodowczyni i niebedziemu mu mieszac w główce wiec niech tak bedzie-słodziutkie:loveu: :loveu: :loveu:
narazie Melinda probuje mu pokazywac co i jak w domku,pozwala mu wszystkiego dotykac i wogole...a jak bedzie pozniej to zobaczymy..
narazie jest jeden dzien u nas bo wczoraj w nocy go przywiezlismy bo kawał drogi przebył z nami bo z Katowic do Poznania troszke jest....;)
i narazie widze ze jest bardzo wesoły i szybko nas pokocha...i mam nadzizje ze Melinda tez go zaakceptuje bo tego sie obawiałam...ale narazie wszyscy sie cieszymy z nowego domownika....:multi: :multi: :multi:

Posted

a teraz Wam cos powiem mam na imię Marta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ten nick Melinda to powstał pod wpływem chwili jak cieszyłam sie z małej Meli:multi: :multi: :multi:

Posted

a teraz Wam cos powiem mam na imię Marta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ten nick Melinda to powstał pod wpływem chwili jak cieszyłam sie z małej Meli:multi: :multi: :multi:

To dobrze, ze nam powiedzialas:evil_lol::evil_lol: A ile Gino ma miesiecy? I wiecej fotek poprosze:multi:

Posted

Gino jest o równy miesiac starszy od Meli ma sześć miechów a wiecej fotek za godzinke bo idziemy wlasnie na spacerek i porobie troszke fotek;)

Godzinka juz minela:eviltong::eviltong: A fot nie ma........

Posted

to na poczatek a po obiadku wkleje wiecej-bo troche sie wybiegałam z maluchami:painting:

heheh tu mi obcieło głowe;)

a teraz wyscig kto pierwszy

reszta zdjec po obiadku:evil_lol: :eating:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...