Moniś Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 norma ja ciągle slysze od ludzi na widok moich pieskow " oooo mama z dzieckiem" U mnie Nodi również jest mylony z suczką. Na spacerach ciągle słysze- ' Jaka ona śliczna', a po zwróceniu uwagi, że to piesek ludzie tłumaczą sie tym, że zmyliła ich kokardka. :roll: Co prawda Nodi rzadko chodzi w jakichkolwiek spineczkach czy gumeczkach z tego względu, że po chwili ściąga je z główki. Przyzwyczajany był od małego, a mimo to jakoś mu nie pasuje. Być może jeszcze to zaakceptuje, a jeśli nie to nie bede go męczyć :)
marlena924 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Nodi napewno się przyzwyczai. Mój Toffiś też na początku ściągał gumeczki, teraz nosi je od czasu do czasu (jest obcięty ;-)) pozdrowionka
Alex_i_Suzi Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Moj Alex nie nawidzi czesania, a do tego to taki urwis, ze nie wyobrazam sobie go z kitka :D
nikusia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ramzesik w zeszły czwartek był pierwszy raz u fryzjera. Oto foteczki w starej "fryzurze" i w nowej fryzurce: Malutki potarganiec :lol: A tutaj już z ogolonymi uszkami, uczesany ładnie... :D (od razu poważniejszy się wydaje... :) ) Zdjęcia nie oddają tej zmiany ale byłam bardzo zaskoczona tym, co pani z nim zrobiła- poprostu weszłam z Ramzesikiem, wyszłam z Yorkiem :lol: No i ta kiteczka.... :D
Magda Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 WOW, ale metamorfoza :o :o Nie ma co, zupelnie nie ten sam pies :wink: Zapuszczasz mu wloski na glowie?
julita104 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 pieknie sie Ramzesik prezentuje w nowej odsłonie!!! Wiedziałam ze pani Dorotka zrobi z niego bóstwo!
nikusia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Magda&York: Zapuszczasz mu wloski na glowie? Tak już teraz nie będę mu ścinać, bo mu włoski na głowce zgęstniały i kiteczka będzie ładna... Ja nie wiem... Jak kiedyś miał kokardkę to było na ulicy: "Jaka ładna sunia! Co? Chłopak z kitką??", a teraz jak nie miał kitki: "No śliczny ale powinien mieć jeszcze kokardkę, bo Yorki tak mają" No nie... :lol: Teraz ma wygoloną główkę, a z włosków na uszkach i troszkę tych z tyłu głowy ma zrobioną kitkę więc 2 w 1, ale będę zapuszczać na całej, Julita104 Bardzo dziękuję za namiary! :D
marlena924 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 RAMZESIK wygląda teraz jescze lepiej, niż wcześniej :-)
Magda Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 nikusia napisał(a): Tak już teraz nie będę mu ścinać, bo mu włoski na głowce zgęstniały i kiteczka będzie ładna... Ja nie wiem... Jak kiedyś miał kokardkę to było na ulicy: "Jaka ładna sunia! Co? Chłopak z kitką??", a teraz jak nie miał kitki: "No śliczny ale powinien mieć jeszcze kokardkę, bo Yorki tak mają" No nie... :lol: Hahaha....... skad my to znamy! :P :P Staramy się kupować tylko kokardki koloru niebieskiego, a ludzie i tak to samo... :roll:
edi,feti,gusia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 dawno mojego szkrabika nie było :lol: to Miamka,ma juz 5 miesięcy! http://foto.onet.pl/upload/25/65/_556539_n.jpg
edi,feti,gusia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 ha,ha,ha :evilbat: znalazłam sobie instrukcje od nowego panci aparatu
duszek01 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 juz dawno nas nie było.Fiona ma teraz 8 miesiecy :P (juz troszke zarosnieta :lol: ) Nie lubi pozowac do zdjec ,ale jakos mi sie udało :lol:
Snoopy7 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Jejku jakie słodkie są wszystkie wasze szczeniaczki Duszku cudna jest Fionka całuski
edi,feti,gusia Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Tak,tylko się Duszku potwierdza,ze Szczesciarz z Ciebie ze masz taką słodką slicznotke Fionke! :P
edi,feti,gusia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 pokaze Wam moją dzisjejsza Miamke zmordowana po wizycie na wystawie w Nowym Dworze Maz,gdzie była dopingowac innym yoreczkom
edi,feti,gusia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 a najwygodniej oczywiscie na wieeelkim brzusiu u Pana... i tym zdjeciem chciałysmy sie pożegnac z Wami,bo zadko będziemy tui teraz zaglądać.
Recommended Posts