Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

norma
ja ciągle slysze od ludzi na widok moich pieskow
" oooo mama z dzieckiem"

U mnie Nodi również jest mylony z suczką. Na spacerach ciągle słysze- ' Jaka ona śliczna', a po zwróceniu uwagi, że to piesek ludzie tłumaczą sie tym, że zmyliła ich kokardka. :roll:
Co prawda Nodi rzadko chodzi w jakichkolwiek spineczkach czy gumeczkach z tego względu, że po chwili ściąga je z główki.
Przyzwyczajany był od małego, a mimo to jakoś mu nie pasuje. Być może jeszcze to zaakceptuje, a jeśli nie to nie bede go męczyć :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ramzesik w zeszły czwartek był pierwszy raz u fryzjera. Oto foteczki w starej "fryzurze" i w nowej fryzurce:

Malutki potarganiec :lol:

A tutaj już z ogolonymi uszkami, uczesany ładnie... :D (od razu poważniejszy się wydaje... :) )

Zdjęcia nie oddają tej zmiany ale byłam bardzo zaskoczona tym, co pani z nim zrobiła- poprostu weszłam z Ramzesikiem, wyszłam z Yorkiem :lol:
No i ta kiteczka.... :D

Posted

Magda&York:

Zapuszczasz mu wloski na glowie?

Tak już teraz nie będę mu ścinać, bo mu włoski na głowce zgęstniały i kiteczka będzie ładna...
Ja nie wiem... Jak kiedyś miał kokardkę to było na ulicy: "Jaka ładna sunia! Co? Chłopak z kitką??", a teraz jak nie miał kitki: "No śliczny ale powinien mieć jeszcze kokardkę, bo Yorki tak mają"
No nie... :lol:
Teraz ma wygoloną główkę, a z włosków na uszkach i troszkę tych z tyłu głowy ma zrobioną kitkę więc 2 w 1, ale będę zapuszczać na całej,

Julita104
Bardzo dziękuję za namiary! :D

Posted

nikusia napisał(a):

Tak już teraz nie będę mu ścinać, bo mu włoski na głowce zgęstniały i kiteczka będzie ładna...
Ja nie wiem... Jak kiedyś miał kokardkę to było na ulicy: "Jaka ładna sunia! Co? Chłopak z kitką??", a teraz jak nie miał kitki: "No śliczny ale powinien mieć jeszcze kokardkę, bo Yorki tak mają"
No nie... :lol:

Hahaha....... skad my to znamy! :P :P Staramy się kupować tylko kokardki koloru niebieskiego, a ludzie i tak to samo... :roll:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...