ladyyork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 szybko wypadły, mojej dopiero się ruszają przody góra i dół
madziasto4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 http://images30.fotosik.pl/155/6c38a02ba576670e.jpg Jaką patriotyczną kokardę ma Ineczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Magda Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Śliczne dziewczyny....... i chłopak:cool3: Jak dla mnie to Szyszka jest jaśniejsza od Inki, a może to tylko tak na zdjęciu wygląda. Kika:loveu: Słodka mordka. Całkowite przeciwieństwo mojego blondyna.
Anusia & Alutka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Magda_Miki napisał(a): Kika:loveu: Słodka mordka. Całkowite przeciwieństwo mojego blondyna. Ze niby Mikulec nie slodki?! :eviltong:
Estera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ladyyork napisał(a):szybko wypadły, mojej dopiero się ruszają przody góra i dółhihi. no szybko, szybko :diabloti: Magda_Miki napisał(a): Jak dla mnie to Szyszka jest jaśniejsza od Inki, a może to tylko tak na zdjęciu wygląda. Nie widziałam Inki na żywo :razz: Też mi się wydaje, że Szysz jest jaśniejsza i ma chyba dłuższy włos na pysiu :razz: ladyyork- cwaniaro Ty zdjęcia uczesanej małej wklejasz i moja wygląda brzydko :placz: albo jakby grzebienia nigdy nie widziała :shake: :evil_lol:
Magda Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ze niby Mikulec nie slodki?! :eviltong: Słodki! I to jak:loveu:
pysiulka86 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Pewnie, ze słodki nawet bardzoooo :loveu:
ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Estera napisał(a): Nie widziałam Inki na żywo :razz: Też mi się wydaje, że Szysz jest jaśniejsza i ma chyba dłuższy włos na pysiu :razz: ladyyork- cwaniaro Ty zdjęcia uczesanej małej wklejasz i moja wygląda brzydko :placz: albo jakby grzebienia nigdy nie widziała :shake: :evil_lol: :diabloti:no przyznaje się bez bicia była uczesana i moja faktycznie ma bardziej złoty kolor na mordce, może nie aż tak jak na zdjęciu ale jest ździebko ciemniejsza od szyszki. Każdy mądry człowiek wie że moja jest po wypicowaniu;), a twoja szyszka jest urocza i napewno o nią bardzo dbasz
ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Fotka może nie najnowsz , ale Inka jest nie :eviltong:czesana
Estera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ladyyork napisał(a)::diabloti:no przyznaje się bez bicia była uczesana i moja faktycznie ma bardziej złoty kolor na mordce, może nie aż tak jak na zdjęciu ale jest ździebko ciemniejsza od szyszki. Każdy mądry człowiek wie że moja jest po wypicowaniu;), a twoja szyszka jest urocza i napewno o nią bardzo dbaszstaram się jak umiem :loveu: Muszę małej porobić zdjęcia po "wypicowaniu" bo aż kompleksów się nabawiłam :lol: a dziewczyny porównamy sobie w Grudziądzu :razz: Fotka genialna, zupełnie jak Szyszol :razz:
ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Estera napisał(a): Fotka genialna, zupełnie jak Szyszol :razz: W końcu są siostrami i będą razem forum podbijać:loveu:
kasia14 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Moja Zuzia ;) jeszcze jako szczeniaczek, ale nie pamiętam ile ma na zdjęciu
Estera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='ladyyork']W końcu są siostrami i będą razem forum podbijać:loveu: :loveu:
ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Estera napisał(a)::loveu: nie umiem zacytować obrazu dając link więc zdjełam A nie mówiłam już forum jest naszych dziewczyn, szyszka wygląda uroczo:loveu:
Estera Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 lady- na forum nie cytujemy zdjęć, zmień proszę na linka ;) Dziękuję za słowa uznania dla malej :loveu:
Kasiko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ofi ma juz 5 miesięcy, nie wiem czy można go jeszcze zaliczyć do szczeniaków ;) http://images6.fotosik.pl/133/be1599eeb10f9aa0.jpg
tigrunia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wszystkie psiaki są boskie :loveu: A Oficzek jaki obstrzyzony :loveu::loveu: Galeria szczeniaków jest bodajże do 12 m-cy ;)
Kasiko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ofi golasek bo tak go umiejętnie wyczesywałam, że zdredowałam mu włoski :roll: Babka z salonu juz mi pokazała jak powinno sie prawidłowo czesać yoreczki a nie tylko głaskac włos z wierzchu i teraz zaczynamy zapuszczac od nowa ;) chociaz taki golasek też mi sie podoba :-)
Anusia & Alutka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Kasiko napisał(a):Ofi golasek bo tak go umiejętnie wyczesywałam, że zdredowałam mu włoski :roll: Babka z salonu juz mi pokazała jak powinno sie prawidłowo czesać yoreczki a nie tylko głaskac włos z wierzchu i teraz zaczynamy zapuszczac od nowa ;) chociaz taki golasek też mi sie podoba :-) Oj trzeba bylo sie do Tigruni zwrocic. To jest specjalistka od pielegnacji :cool1:
Kasiko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 a tak trzeba było, Jessi pięknie wypielęgnowana... W życiu nigdy bym nie przypuszczała, że yorkom może filcować się włos! Jak mi babka pokazał to zdębiałam, teraz widzę, że przy kąpaniu bardzo trzeba uważać i po kolei każdy kłaczek wyczesywać.
danani Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 no niestety, ale to jest przypadłość yorasków :-( a ja stosuję od pewnego czasu metodę Berka i jestem bardzo zadowolona pies też jest bardziej szczęśliwy :eviltong:
madziasto4 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 danani napisał(a):no niestety, ale to jest przypadłość yorasków :-( a ja stosuję od pewnego czasu metodę Berka i jestem bardzo zadowolona pies też jest bardziej szczęśliwy :eviltong: Ile czasu już?
danani Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dokładnie nie pamiętam, ale myślę, że gdzieś od 10 grudnia
Recommended Posts