Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne dziewczyny....... i chłopak:cool3:

Jak dla mnie to Szyszka jest jaśniejsza od Inki, a może to tylko tak na zdjęciu wygląda.

Kika:loveu: Słodka mordka. Całkowite przeciwieństwo mojego blondyna.

Posted

ladyyork napisał(a):
szybko wypadły, mojej dopiero się ruszają przody góra i dół
hihi. no szybko, szybko :diabloti:

Magda_Miki napisał(a):

Jak dla mnie to Szyszka jest jaśniejsza od Inki, a może to tylko tak na zdjęciu wygląda.
Nie widziałam Inki na żywo :razz: Też mi się wydaje, że Szysz jest jaśniejsza i ma chyba dłuższy włos na pysiu :razz:
ladyyork- cwaniaro Ty zdjęcia uczesanej małej wklejasz i moja wygląda brzydko :placz: albo jakby grzebienia nigdy nie widziała :shake:
:evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):

Nie widziałam Inki na żywo :razz: Też mi się wydaje, że Szysz jest jaśniejsza i ma chyba dłuższy włos na pysiu :razz:
ladyyork- cwaniaro Ty zdjęcia uczesanej małej wklejasz i moja wygląda brzydko :placz: albo jakby grzebienia nigdy nie widziała :shake:
:evil_lol:

:diabloti:no przyznaje się bez bicia była uczesana i moja faktycznie ma bardziej złoty kolor na mordce, może nie aż tak jak na zdjęciu ale jest ździebko ciemniejsza od szyszki.
Każdy mądry człowiek wie że moja jest po wypicowaniu;), a twoja szyszka jest urocza i napewno o nią bardzo dbasz

Posted

ladyyork napisał(a):
:diabloti:no przyznaje się bez bicia była uczesana i moja faktycznie ma bardziej złoty kolor na mordce, może nie aż tak jak na zdjęciu ale jest ździebko ciemniejsza od szyszki.
Każdy mądry człowiek wie że moja jest po wypicowaniu;), a twoja szyszka jest urocza i napewno o nią bardzo dbasz
staram się jak umiem :loveu: Muszę małej porobić zdjęcia po "wypicowaniu" bo aż kompleksów się nabawiłam :lol: a dziewczyny porównamy sobie w Grudziądzu :razz:

Fotka genialna, zupełnie jak Szyszol :razz:

Posted

Estera napisał(a):
:loveu:

nie umiem zacytować obrazu dając link więc zdjełam
A nie mówiłam już forum jest naszych dziewczyn, szyszka wygląda uroczo:loveu:

Posted

Ofi golasek bo tak go umiejętnie wyczesywałam, że zdredowałam mu włoski :roll: Babka z salonu juz mi pokazała jak powinno sie prawidłowo czesać yoreczki a nie tylko głaskac włos z wierzchu i teraz zaczynamy zapuszczac od nowa ;) chociaz taki golasek też mi sie podoba :-)

Posted

Kasiko napisał(a):
Ofi golasek bo tak go umiejętnie wyczesywałam, że zdredowałam mu włoski :roll: Babka z salonu juz mi pokazała jak powinno sie prawidłowo czesać yoreczki a nie tylko głaskac włos z wierzchu i teraz zaczynamy zapuszczac od nowa ;) chociaz taki golasek też mi sie podoba :-)

Oj trzeba bylo sie do Tigruni zwrocic.
To jest specjalistka od pielegnacji :cool1:

Posted

a tak trzeba było, Jessi pięknie wypielęgnowana...
W życiu nigdy bym nie przypuszczała, że yorkom może filcować się włos! Jak mi babka pokazał to zdębiałam, teraz widzę, że przy kąpaniu bardzo trzeba uważać i po kolei każdy kłaczek wyczesywać.

Posted

no niestety, ale to jest przypadłość yorasków :-(
a ja stosuję od pewnego czasu metodę Berka i jestem bardzo zadowolona
pies też jest bardziej szczęśliwy :eviltong:

Posted

danani napisał(a):
no niestety, ale to jest przypadłość yorasków :-(
a ja stosuję od pewnego czasu metodę Berka i jestem bardzo zadowolona
pies też jest bardziej szczęśliwy :eviltong:

Ile czasu już?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...