Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vici i Jeannie napisał(a):
nie do konca jeszcze, ale zuch za staranie się

Mam pytanie - jak powinna wyglądac jej pozycja wystawowa?? bo ja dopiero zaczynam z wystawianiem yorków więc pewnych żeczy jeszcze nie wiem. Zaznaczam że Ineczka ma 15 tygoni i dopiero się uczy:p

Posted

EEEE Myślałam że jest gożej a tu jedynie główke podciąnąć troszke do góry i tylnie łapki bardziej do tyłu. Jednak z łapkami musze narazie uważać by jej nie zniechecić,a główka no coż po przebytej chorobie jak za wysoko podnosze to mi kaszle jeszcze. Tutaj ma chyba troszke lepiej podciągnięte nóżki:loveu:

Posted

Dzięki za podpowiedz, a może napisał mi ktoś jak trzeba dobrze zaprezentować yorka, moja malusia jest piękna ma 15 tygodni i 1400g:loveu:, będzie złoto-stalowa bez smoleń na główce:p. Zapisałam ją już na wystawe 20 kwietnia w Częstochowie by oswoiła się z ringiemi i sytuacjom.Ponieważ jest to galeria proszę by ktoś do mnie napisał na gg 10351016 i mi pomógł . jeszcze przez pół godziny jestem w domu , a póżniej ok godz 19

Posted

gaba14 napisał(a):
One tylko tak niewinnie wyglądają ale swojego diabełka za skórą mają .

To już całkiem inna sprawa:evil_lol:

Ineczka jaką ma kokardę:cool3: Pasuje jej.

Guest Agata_B
Posted

Boziu jakie to piękne :loveu:

Posted

Witam
chciałam Wam przedstawić trzech nowych członków naszej "rodzinki", którzy pojawili się u nas w domu 16 stycznia tuż po północy

3 doba

9 doba-i jak widać na zdjęciu mamy 2 sunie i jednego pieska

11 doba

13 doba

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...