Jofka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Oczywiście, oczywiście....teraz ide na Tzg, a później skombinuję fotki Tolka!!!
AmiX Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Shahar napisał(a): AmiX no ja jak zwykle nie moge sie napatrzyc na Twoja Etienke :loveu::loveu::loveu: A oto Siostrzyczka Etienki Enigma :loveu: Shahar dzięki bardzo za miłe słowa. Widzę ze wstawiłaś fotki Enigmy z wystawy bardzo ładnie wyglądała tak elegancko i ten śliczny kucyk... ja tak się mecze i mi się wychodzi chyba musze się wybrać do Izy na przeszkolenie:p A może czas na fotki twojego maluszka?? Czas leci jeszcze troszkę i będzie u ciebie… Dorzucę jeszcze jedną fotkę bardziej elegancka bo z kokardką;)
AmiX Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Shahar napisał(a): AmiX no ja jak zwykle nie moge sie napatrzyc na Twoja Etienke :loveu::loveu::loveu: A oto Siostrzyczka Etienki Enigma :loveu: Shahar dzięki bardzo za miłe słowa. Widzę ze wstawiłaś fotki Enigmy z wystawy bardzo ładnie wyglądała tak elegancko i ten kucyk ja tak się mecze i mi się wychodzi chyba musze się wybrać do Izy na przeszkolenie:p A może czas na fotki twojego maluszka?? Czas leci jeszcze troszkę i będzie u ciebie… Dorzucę jeszcze jedną fotkę bardziej elegancka bo z kokardką;)
Ramona Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Foteczki Enigmy dostałam od Izuni :) a co do Figara to wstawie nowe jak tylko Iza mi przesle nowe. No no no i fiu fiu jak Etience ślicznie w tej kokardce :loveu::loveu::loveu:
tigrunia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ale z niej damulka :loveu: I bardzo podobna do siostry :)
Jofka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Więcej oczywiście w galeryjce Tolinka:loveu::loveu:
Szafir Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Tak sobie spałem zaraz po przyjeździe do nowego domku: A jak wstałem najadłem się zrobiłem siusiu ładnie na podkład i popiskałem troszkę za siostrami i braciszkami. :loveu::loveu::loveu:
tigrunia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ojej.. jaki słodki bobas :loveu::loveu: Szafir - wymiziaj go ode mnie :loveu::loveu:
AmiX Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ale śliczny maluszek…taka słodka kruszynka:loveu:
Szafir Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Wyspałem się i pokaże Wam się troszkę.Jestem malutki i bardzo kochany:loveu::
tigrunia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jest naprawdę ładny :loveu: I jak mu ślicznie uszka stoją :loveu: Uroczy chłopiec
Szafir Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Uszka mu dęba stanęły nagle po przyjeździe do domu.Chyba z tego całego stresu postawił je do granic możliwości.:p
Pegaza Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Śliczna dziewczynka no i piesek też:loveu: wszystkiego dobrego w odchowaniu Feniksa:loveu: mam nadzieje że post się mój ukaże:razz:
tigrunia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Szafir napisał(a):Uszka mu dęba stanęły nagle po przyjeździe do domu.Chyba z tego całego stresu postawił je do granic możliwości.:p No i dobrze :) Przynajmniej nie będziesz miał z nimi problemów :lol: Jak widzę takie szkraby to i mi sie zachciewa następnego maleństwa :loveu:
Neva Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 On wyglada jak moje szczeniaczki ltore pare dni temu pojechaly do nowych domkow.. Czy to mozliwe , zeby ten piesio byl moj, taki podobny do moich, moze sa spokrewnione:loveu:
Kincia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :loveu::loveu::loveu: A teraz czas na moją gwiazde :D:D
Ramona Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kincia ale sliczna a jak cudnie uczesana fiu fiu:loveu:
Recommended Posts