Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shahar napisał(a):

AmiX no ja jak zwykle nie moge sie napatrzyc na Twoja Etienke :loveu::loveu::loveu:

A oto Siostrzyczka Etienki Enigma :loveu:

Shahar dzięki bardzo za miłe słowa.
Widzę ze wstawiłaś fotki Enigmy z wystawy bardzo ładnie wyglądała tak elegancko i ten śliczny kucyk... ja tak się mecze i mi się wychodzi chyba musze się wybrać do Izy na przeszkolenie:p
A może czas na fotki twojego maluszka?? Czas leci jeszcze troszkę i będzie u ciebie…
Dorzucę jeszcze jedną fotkę bardziej elegancka bo z kokardką;)

Posted

Shahar napisał(a):

AmiX no ja jak zwykle nie moge sie napatrzyc na Twoja Etienke :loveu::loveu::loveu:

A oto Siostrzyczka Etienki Enigma :loveu:

Shahar dzięki bardzo za miłe słowa.
Widzę ze wstawiłaś fotki Enigmy z wystawy bardzo ładnie wyglądała tak elegancko i ten kucyk ja tak się mecze i mi się wychodzi chyba musze się wybrać do Izy na przeszkolenie:p
A może czas na fotki twojego maluszka?? Czas leci jeszcze troszkę i będzie u ciebie…
Dorzucę jeszcze jedną fotkę bardziej elegancka bo z kokardką;)

Posted

Foteczki Enigmy dostałam od Izuni :) a co do Figara to wstawie nowe jak tylko Iza mi przesle nowe.
No no no i fiu fiu jak Etience ślicznie w tej kokardce :loveu::loveu::loveu:

Posted

Tak sobie spałem zaraz po przyjeździe do nowego domku:

A jak wstałem najadłem się zrobiłem siusiu ładnie na podkład i popiskałem troszkę za siostrami i braciszkami.

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Szafir napisał(a):
Uszka mu dęba stanęły nagle po przyjeździe do domu.Chyba z tego całego stresu postawił je do granic możliwości.:p

No i dobrze :) Przynajmniej nie będziesz miał z nimi problemów :lol:
Jak widzę takie szkraby to i mi sie zachciewa następnego maleństwa :loveu:

Posted

On wyglada jak moje szczeniaczki ltore pare dni temu pojechaly do nowych domkow.. Czy to mozliwe , zeby ten piesio byl moj, taki podobny do moich, moze sa spokrewnione:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...