Dominiqa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 sesja na stole ładnie ładnie :D moj tez tak najwoli ale starszyzna goni! :D ładna pani :D
Kincia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ulala piekna sesja :loveu::loveu: Mam nadzieje ze niedlugo bede tu wklejac swojego yoreczka :multi::loveu:
Ramona Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wszystkie te wasze maluszki sa piękne doprawdy napatrzec sie nie mozna :loveu:
Jofka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Witam Was milosnicy yorkaskow!!! Dawnoi mnie nie bylo:-(....Mam pewien poroblemik z Tolkiem...nie chce jesc Royala za ktorym przepadal wczesniej, zje go jedynie z twarozkiem,ale nie moge mu przeciez ciagle dawac twarozku...mam nadzieje,ze mu to minie,bo juz przyzwyczailam sie do lakomczuszka...:lol: Pozdrawiam
tigrunia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Na pewno minie.. nie martw się ;) Jessi je bardzo maleńko.. A gdzie zdjątka Tolka ?? Będą jakieś nowe??:cool3:
Jofka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='tigrunia']Na pewno minie.. nie martw się ;) Jessi je bardzo maleńko.. A gdzie zdjątka Tolka ?? Będą jakieś nowe??:cool3:[/quote] Beda beda w weekend,bo teraz mam malo czasu,bo przyjechala do mnie rodzinka i ciagle jest cos do robienie,ale oczywiscie,ze pamietam,pamietam....juz niedlugo beda....Tolinek duzo urosl!!! Pozdrawiam:lol:
Kincia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Jofka']Beda beda w weekend,bo teraz mam malo czasu,bo przyjechala do mnie rodzinka i ciagle jest cos do robienie,ale oczywiscie,ze pamietam,pamietam....juz niedlugo beda....Tolinek duzo urosl!!! Pozdrawiam:lol:[/quote] Czekamy :loveu::loveu:
tigrunia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Czekamy :loveu::loveu:[/quote] ... z utęsknieniem :loveu::loveu:
Jofka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Czekamy :loveu::loveu:[/quote] Milo mi...nam...zabiore sie za zdjecia
Jofka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='tigrunia']... z utęsknieniem :loveu::loveu:[/quote] :lol::loveu:
tigrunia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 :new-bday:A oto urodzinowa sesja Panienki Jessi - dziś kończy 5 m-cy :new-bday:
Jofka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Pieknulka....!!! ta kokardka to pewnie urodzinowy prezent...slicznie wyglada i juz ma powazny wiek:lol::lol::lol:
Kincia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wszytskiego najlepszego :cool3::cool3::loveu::loveu: Pieknie jej w tej kokardce :loveu::loveu:
Ramona Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wszystkiego naj najlepszego i duuuuuuuużej kosci od panci :lol::smilecol::Rose::new-bday::tort::BIG::laola:
tigrunia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jessi pięknie dziękuje :modla::jumpie: Jeszcze troche i mi w piórka obrośnie :eviltong: Kokardka - oczywiście prezent na urodzinki :BIG:
iberia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ibi i ja dołączamy się do życzeń rośnij piękna :)
Kincia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Słodka :loveu::loveu::loveu: A jakie ma ubranko:loveu::loveu:
Kincia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 iberia napisał(a):Ubranko sama uszyłam taka koszulka po domu :) :-o Swietne jest :)
Jofka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wreszcie zdjecieTolka po dlugiej przerwie.... Dzisiejszy Tolinek
Kincia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jaka on ma slodka mordke :loveu::loveu::loveu: Wiecej :D
Jofka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wiem,ze tylko jedno,ale dzisiaj szkrab nie byl skory do robienia sesji...jutro cos pokabinuje Pozdrawiamy
Jofka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jaka on ma slodka mordke :loveu::loveu::loveu: Wiecej :D Cieplo dziekujemy....powiem o tych milych slowach Tolusiowi jutro,bo....juz spi..hihi:loveu::loveu::lol::lol: Pozdrawiam
Kincia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No jakos wytrzymam do jutra zeby zobaczyc tego szkraba :loveu::loveu:
Recommended Posts