Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Co prawda jestem posiadaczką innej rasy pieska, ale z wielka radością i nawet z łezką w oku oglądnęłam dzisiaj prawie wszystkie zdjęcia w galeriach yorków. One są naprawde przerozkoszne. :lol:

Posted

ooo jak miło zobaczyc Fenika i Fleur razem ależ one są słodkie takie rozrabiaki :)

Yoreczko dzieciaczki Barbie są przeurocze a na tle takiej csoczystej zieleni wyglądają rozkosznie :) Ile one już mają ?

Posted

Daguś dzieciaczki Barbiczki urodziły się 22 lutego i nie długo idą do nowych właścicieli :)
imiona
Esmeralda Cud Natury
Esperanza Cuid Natury
Eldorado Cud Natury
Eros Cud Natury

Posted

Esmeralda Cud Natury
Esperanza Cuid Natury
Eldorado Cud Natury
Eros Cud Natury

imiona bomba !!! Ty to Mariolka masz głowe do tego. Brawo ! ale szkoda, że pieseczki niedługo opuszczą rodzinny próg, pewnie będzie smutno ...

Posted

Mariolu,

Imionka mi także bardzo się spodobały! Bardzo fajnie że są na tą samą literkę wszystkie... :wink: Fajnie to brzmi potem łatwo rozpoznac na wystawie rodzeństwo swojego psiaczka... :wink: :D

pozdrawiam :angel:

• 3 weeks later...
Posted

Mariolcia - dzieciaczki cudne!!! Takie do wycalowania!!! Sliczne! A podobne do swojej mamusi?

Isabelle - Fleur'unia juz od malego szczeniaczka byla cudna panna! Rob jej mnostwo zdjec!

Posted

Mariola,
Śliczne maluszki! :D Tylko wycałowac te małe łapeczki :)
Isabelle,
Miło jest wspominac, prawda? :D Sama pamietam jak wklejałaś fotki z tego spotkanka kilka dni po nim...a teraz Fleur i jest dorosłą panienką :)
Oczywiście proszę wszystkich o wklejanie większej ilości fotek :lol: :wink:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...