Ramona Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jessi i Tolinek sa super niemogła sie napatrzeć na nie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Guest Agata_B Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jofka napisał(a):Tolinek jest z malej domowej hodowli...para miala parke i tak powstal Tolus:loveu:Fascynujące :lol:
AmiX Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Times New Roman]Witam [/FONT] [FONT=Times New Roman]Dziewczyny jak już pisałam psiaczki śliczne :loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]No to i ja dorzucę jeszcze trzy fotki z ostatniej sesji;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT]
Guest Agata_B Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ah, jaka sliczna czarnula :loveu: Pe Es: Planujecie mieć szczeniaki od Eti?
nane Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Courier New]Nasza Giselle E.G. Cardea FCI :loveu: [/FONT]
AmiX Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Agata_B']Ah, jaka sliczna czarnula :loveu: Pe Es: Planujecie mieć szczeniaki od Eti? [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jeszcze nad tym się nie zastanawiałam może jeśli kiedyś stwierdzę że Eti jest gotowa i moja wiedza na temat tej rasy jest wystarczająca to się zdecyduje na takie malutkie robaczki:loveu:. Zacznę o tym myśleć jak Etienna będzie starsza a ja bardziej doświadczona, no i oczywiście po jej „karierze” wystawowej.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wiec nie mówi TAK ani NIE czas pokaże. :razz:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ogólnie to chciałabym ale zobaczymy.. ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na pewno będą miała małe rozrabiaki po amstaffce….:eviltong::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT]
Jofka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Shahar napisał(a):Jessi i Tolinek sa super niemogła sie napatrzeć na nie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy bardzo!!!:oops::oops::loveu: milutko Tolinkowi:lol:...a Ty kiedy wkleisz zdjecia swojej pieknosci?? Agata_B napisał(a):Fascynujące :lol: tez tak uwazam:eviltong: Amix Twoja czrnulka jest rozkoszna i podoba mi sie to,ze tak ladnie pozuje,bo ja biegam po domu z aparatem i zdjecia to z przypadku jak sa ladne i wygladaja na pozowane:lol: Pozdrwiam
AmiX Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Jofka']Amix Twoja czrnulka jest rozkoszna i podoba mi sie to,ze tak ladnie pozuje,bo ja biegam po domu z aparatem i zdjecia to z przypadku jak sa ladne i wygladaja na pozowane:lol: Pozdrwiam [FONT=Times New Roman]To fakt moją Etienne śmiało mogę nazwać modelką :lol:ale do tylko dlatego że nie chciałam popełnić takiego błędu jak z naszą amstaffką i od samego początku uczyłam ją pozycji wystawowej oraz „stój” „zostań” „siedź grzecznie” wszystko to żeby było mi łatwiej na wystawach ;)no i oczywiście tysiące robionych fotek od początku zrobiło swoje…:lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wiesz co a może posadź pieska na krześle, moja jak była mała to czekała aż ją ściągne a ja robiłam fotki… :lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT]
Jofka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]To fakt moją Etienne śmiało mogę nazwać modelką :lol:ale do tylko dlatego że nie chciałam popełnić takiego błędu jak z naszą amstaffką i od samego początku uczyłam ją pozycji wystawowej oraz „stój” „zostań” „siedź grzecznie” wszystko to żeby było mi łatwiej na wystawach ;)no i oczywiście tysiące robionych fotek od początku zrobiło swoje…:lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wiesz co a może posadź pieska na krześle, moja jak była mała to czekała aż ją ściągne a ja robiłam fotki… :lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT] Madra ta Twoja dziewczynka:p...Tolek to ja nie wiem...on by od razu zeskoczyl z tego krzesla...on nie wytrzyma...a poza tym modelki to ja z niego nie zrobie..chcialabym tylko miec rozkoszne zdjecia:loveu::loveu: Tolinek ogolnie jest niegrzeczny:-(....dzisiaj zrobil siku na moja posciel:placz:....a winna temu jest ta ....kwarantanna:-( Pozdrawiam
Pegaza Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Śliczna:loveu: ta Gizel czyzby nowy nabytek ? czy ktorys z szczeniaczków?
nane Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Pegaza']Śliczna:loveu: ta Gizel czyzby nowy nabytek ? czy ktorys z szczeniaczków? [FONT=Courier New]Hej Daria Gizelka jest naszym szczeniaczkiem urodzonym w naszym domu po psach też w nim urodzonych :evil_lol: trochę to zagmatwane :roll: ale starałam się wytłumaczyć :razz: zapraszam na fotobloga tam jest więcej zdjęć małych potworów :cool3: urzekła nas po prostu jest taka kochana :loveu: i tak rozrabia :diabloti: jak żadne inne z całej brygady :evil_lol: [/FONT]
Ramona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jofka moja Sandra jest doroslą sunia nie jest szczeniaczkiem.Miałam kupic sobie maluszka ze znanej hodowli ale niestety moje zdrowie nie pozwala na taką ślicznosc poniewaz niemogłabym jeżdzic z nia na wystawy a to juz byłby grzech trzymac takiego psiaka tylko do kochania.
Jofka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A tak prezentuje sie Tolek w nowej obrozy przywiezionej w prezencie z USA od babci dla jej psa,ale byla za mala wiec....skorzystal moj Milusinski:loveu::cool3:
Jofka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Shahar napisał(a):Jofka moja Sandra jest doroslą sunia nie jest szczeniaczkiem.Miałam kupic sobie maluszka ze znanej hodowli ale niestety moje zdrowie nie pozwala na taką ślicznosc poniewaz niemogłabym jeżdzic z nia na wystawy a to juz byłby grzech trzymac takiego psiaka tylko do kochania. Oj tam grzech....wlasnie najwazniejsze jest kochanie,a wystawy to tylko dodatek,mam nadzieje,ze tak mysla wszyscy....:angryy:..:lol:....To pokaz zdjecia seniora yorka....Tolek jest dla mnie tylko do kochania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::lol::loveu: Pozdrawiamy
tigrunia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Oooo.. pojawił się Toluś :loveu::loveu: Ale słodko mu w tej obroży.. prawdziwy gentelmen :cool3:
Jofka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 tigrunia napisał(a):Oooo.. pojawił się Toluś :loveu::loveu: Ale słodko mu w tej obroży.. prawdziwy gentelmen :cool3: Dziękujemy,dziękujemy....tylko kolorek troche damski,ale bywa...:lol: Taka ladna pogoda,a ja mu zdjec na dworze nie poprobilam,a zaraz musze wyjsc..:-( Tigrunia a jak tam Jessi?? mam nadzieje,ze niedlugo zobacze jej zdjatka:lol: Pozdrawiamy:loveu:
tigrunia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ach.. Jessi ma się dobrze- właśnie uczymy się siusiać na dworzu ;) Zdjątka oczywiście będą tylko ona taka "lumpiara" ,że nie ustoi ładnie w miejscu :angryy: i ciężko o ładne zdjęcie .
Jofka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 tigrunia napisał(a):Ach.. Jessi ma się dobrze- właśnie uczymy się siusiać na dworzu ;) Zdjątka oczywiście będą tylko ona taka "lumpiara" ,że nie ustoi ładnie w miejscu :angryy: i ciężko o ładne zdjęcie . Tolinek tez jest uczony,ale lobuz czasami naswintuszy w domu:angryy::-(.....a o zdjeciach to nawet nie chce nic pisac,bo szkoda slow...ucieka i gryzie obiektyw takze wiekszosc moim zdjec to jakies czarne plamy...:placz: Niegrzeczna ta rasa!!!....a jak beda starsi to jeszcze beda prosic o fotki:lol::eviltong: hehehehe Lumpiara hehe:lol::p
Ramona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jofka napisał(a):Oj tam grzech....wlasnie najwazniejsze jest kochanie,a wystawy to tylko dodatek,mam nadzieje,ze tak mysla wszyscy....:angryy:..:lol:....To pokaz zdjecia seniora yorka....Tolek jest dla mnie tylko do kochania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::lol::loveu: Pozdrawiamy :hmmmm: moze i masz racje. Jeszcze pomysle nad maluszkiem ;)
Jofka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Shahar napisał(a)::hmmmm: moze i masz racje. Jeszcze pomysle nad maluszkiem ;) Polecam polecam!!!!!:loveu:
tigrunia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dzisiejsza sesja zdjęciowa Panny Jessi :D:D
Guest Agata_B Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Kucorek, kucorek :multi: I biada ścinać ;)
duszek01 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Shahar napisał(a)::hmmmm: moze i masz racje. Jeszcze pomysle nad maluszkiem ;) shahar masz moją Mersedes w avatarze.Skąd masz to zdjęcie?,widze ze z wystawy.
Jofka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 tigrunia napisał(a):Dzisiejsza sesja zdjęciowa Panny Jessi :D:D Ale pannica!!!! Pięknulka!!! śliczne ma lapeczki takie puszki,no,no....bedzie z niej "laska"....Słodziutka!!!:loveu:
tigrunia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Agata_B napisał(a):Kucorek, kucorek :multi: I biada ścinać ;) Nie, nie .. ścinać nie będziemy :) NA razie kucorek maleńki , ale rośnie.. powolij rośnie :loveu: Jofka - Jessi ślicznie dziękuje :)
Recommended Posts