danani Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jofka napisał(a):cdn... :evil_lol: uwielbiam takie minki yorkowe http://img210.imageshack.us/img210/329/cimg3362jq1.jpg
Jofka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Burchardt napisał(a):Śliczna, ta Twoja psinka. Ja już nie pamiętam, jak Tupek był taki malutki. Pozdrawiamy i całujemy psiego pycholka. Kaisa i Tupek Dzękujemy za calusy i pozdrowionka!!! Teraz jest taki malutki rozkoszny,choc bardzo szybko rosnie, chcialabym zeby zostal taki malusienieczki,bo jest slodziuchny....ale duzy tez bedzie piekny, jak kazdy york:cool3: Minki to on lubi robic.....zlaszcza jak cos nowego widzi....dziekujemy za mile slowka:loveu::oops:
AmiX Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Times New Roman]Witam [/FONT] [FONT=Times New Roman]Mój skarbek ma już 8,5 miesiąca, mała rozrabiaczka chyba szykuje się do pierwszej cieczki ponieważ bardzo wybredna się zrobiła Royalek już nie smakuje, jak jadła 3 porcje to z trudem je 2. Całkowity brak apetytu….:roll:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ważyłam ostatnio Etienne ;)[/FONT][FONT=Times New Roman] kluseczka waży 2kg:loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jofka piesek śliczny:loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT] No i fotka z masza amstaffką Fasti-Fastryga Gold Bonzo aaa i jeszcze sama Fasti może nie szczeniak ale jeszcze młodzież
Jofka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dziękujemy za te mile słówka...moze dzisiaj jakies zdjatka porobie...chcialam na dworzu,ale taki ziab,ze sama nie wiem... Aniu dzięki za mile slowo jeszcze raz i rowniez Cie pozdrawiamy....Sliczna masz niunie....ja juz widze w niej kobiete takze chyba ten wielki dzien bedzie niedlugo..hihi:lol:.....nie wiem czy zauważylas,ze na jednym zdjeciu Twoja malutka probuje pocalowac ta nastolatke.....A mam pytanko jak one zyja razem??? Ja obecnie mieszkam z moim Tolusiem u babci,a ona ma 13letnia suczke,ktora jest troche wrednawa, Tolek ja zaczepia chce sie bawic,a ona warczy....dlatego musze go ciagle pilnowac i byc w pokoju z Tolkiem gdzie jej nie ma....wiem,ze Tolek jest hymmm lekko upierdliwy,ale ona moglaby sie jakos postarac byc milsza...:razz::cool3::lol:
danani Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jofka napisał(a):...wiem,ze Tolek jest hymmm lekko upierdliwy,ale ona moglaby sie jakos postarac byc milsza...:razz::cool3::lol: to fakt- yorki trochę takie są :evil_lol: ale na tym też polega ich urok ;)
tigrunia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jessi też ma takie wyrko :lol:, tylko w innym kolorze :lol:
AmiX Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Times New Roman]Witam[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jofka tak moje pieski mieszkają pod jednym dachem. Nasza amstaffka traktuje Eti jak swojego szczeniaka:lol:. Amstaffka nie ma w sobie ani 1% agresji i nawet nigdy nie zdarzyło się żeby na małą zawalczyła. Jeszcze może się to podobno zmienić jak dwie dojrzeją ale mam nadzieje że nic się nie zmieni.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Gdy odbierałam nasza amstaffke z hodowli powiedziano mi żeby za dużo nie ingerować oczywiście jeśli nie trzeba bo pieski musza się same dotrzeć, ale pod kontrolą. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Myślę ze twoja sunia chce mu porostu pokazać że ona dominuje i że jego zachowanie jej się nie podoba , wydaje mi się że nie powinna mu zrobić krzywdy…..nie wiem na co ją stać:diabloti:.... prawdopodobnie tylko go pogoni…. Musisz ją poobserwować. A może wyjdź z nimi na spacer na neutralny teren to suka nie będzie się czuła tak pewnie:cool3:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Życzę żeby pieski się dogadały.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT]
Jofka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='tigrunia'] Jessi też ma takie wyrko :lol:, tylko w innym kolorze :lol: OOOOO moj Tolinek!!! patrze co on tutaj robi.....:crazyeye:...fajne te lozeczko tylko,ze on je traktuje jako podnozek aby wskoczyc na lozko!!:eviltong: Jak tam Jessi?? spi w lozu??:cool3:
Jofka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='AmiX']tigrunia masz ślicznego śpioszka:loveu: Ten piekny spioszek to moj TOLek!!! MOJ!!!:angryy::loveu:
Jofka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Amix...to w zwiazku z tym docieraniem sie na podworku....dzisiaj bylismy na budowie naszego nowego domku....Tolek tylko jak atakowal....ona warczy i sie odgryza....wredna,a on nie popuszcza:diabloti:
Jofka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 To jest wlasnie ten sliczny spioszek,ale w innym obliczu:diabloti::eviltong:
AmiX Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Times New Roman]O kurcze faktycznie :oops:to przez te zmęczone oczy od nauki…..:oops:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ciężkie studenckie życie….;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]No widzisz twój piesek jest cwany wie na co może sobie pozwolić:evil_lol:… a z drugiej strony wątpcie żeby ona zrobiłaby mu tak naprawdę krzywdę….musi jakoś odganiać tego ślicznego uparciucha jak ma już go dosyć:diabloti:.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT]
Jofka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]O kurcze faktycznie :oops:to przez te zmęczone oczy od nauki…..:oops:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ciężkie studenckie życie….;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]No widzisz twój piesek jest cwany wie na co może sobie pozwolić:evil_lol:… a z drugiej strony wątpcie żeby ona zrobiłaby mu tak naprawdę krzywdę….musi jakoś odganiać tego ślicznego uparciucha jak ma już go dosyć:diabloti:.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam Ania[/FONT] Jakos sobie daja razem rade.....u mnie to ciezkie zycie zacznie sie 28 wrzesnia....uuuuuu studenckie zycie Powodzenia w nauce Amix!!:p
tigrunia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='AmiX']tigrunia masz ślicznego śpioszka:loveu: Ten śpioszek to nie mój tylko Jofki :lol: Chciałam tylko zacytować to zdjęcie ale nie wyszło. :mad:
tigrunia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jofka ten Twój brzdąc jest przecudny! Ja mam Jessi od 3-ch tygodni i już była troszke większa jak ją dostałam ale i tak jest słodka :loveu::loveu: Ach.. uwielbiam tą rase :loveu::loveu:
nane Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [FONT=Courier New]Tanya 19 września kończy już 10 miesięcy .... ale ten czas szybko mija :loveu: a to wczorajsze fotki ;) [/FONT]
Jofka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 tigrunia napisał(a):Jofka ten Twój brzdąc jest przecudny! Ja mam Jessi od 3-ch tygodni i już była troszke większa jak ją dostałam ale i tak jest słodka :loveu::loveu: Ach.. uwielbiam tą rase :loveu::loveu: Dzieki za mile slowka o Toluniu....z grzecznosci nie zaprzecze...taaaak jest piekny.....No to rzeczywiscie Jessi troche pozno dostala,ale ona jest najpiekniejsza suczka....naprawde,a te zdjecia w poscieli...hymmm:loveu: A jak tam uszko Jessi??? Pozdrawiamy z Tolkiem:p;)
Jofka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Kiki jaki sympatyczny chlopaczek....tez kocham ta rase...wszystkie niunie sa piekne!!!:loveu:
tigrunia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jofka napisał(a):Dzieki za mile slowka o Toluniu....z grzecznosci nie zaprzecze...taaaak jest piekny.....No to rzeczywiscie Jessi troche pozno dostala,ale ona jest najpiekniejsza suczka....naprawde,a te zdjecia w poscieli...hymmm:loveu: A jak tam uszko Jessi??? Pozdrawiamy z Tolkiem:p;) Uszko już ślicznie stoi :multi::multi::multi::multi::multi: Dziękujemy bardzo .. Jessi nawet teraz śpi w pościeli.. to jej ulubione miejsce. Postaram się dziś zrobić jakieś zdjęcia ze stojącym uszkiem :lol:
nane Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='PositiveThought']jakie te szczeniorki już ogromne... strasznie szybko rosną, a cudownie jest obserwować je od maleńkości :loveu: jak na nie patrzę, to naprawdę czuję się dogomaniakową ciotką! [FONT=Courier New]:turn-l:ładna mi "ciotka" [/FONT] [FONT=Courier New]a prezentów jak nie było tak nie ma :niewiem: chyba bycie "cioteczką" do czegoś zobowiązuje :megagrin: [/FONT]
nane Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='PositiveThought']hehe :p buziaki mogą być? [FONT=Courier New]może jeszcze wirtualne :-o żartowałam ;) [/FONT]
Recommended Posts