Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ROZI']czyli nasz Coraliczek ma przybranego braciszka :multi:

A jaki zazdrosny o niego:cool3:
Ale i tak majkochanszy bo najwiekszy rozrabiaka,i urwis diablatko w Yorkowej postaci .to Coralik.

Shot with C750UZ at 2007-06-26

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Łooo jaka baryłka :megagrin:
Fajny brzucholek ma :loveu:

Noo... tylko wycałować tego tłuścioszka:loveu:

A przystojniak jaki poważny:razz:

Posted

Mona4 ale masz w domu śliczne skarbeczki:loveu:
Martyna2006 twój przystojniak prezentuje się świetnie :klacz:
Nesjanka urocze maleństwa:loveu:
Pozdrawiam Ania

Posted

[quote name='PositiveThought']śliczna jest, włoski rozwiane... :razz:
a jak na ringówce ładnie chodzi!

już w brzuchu była gwiazdą wystawową :evil_lol:
żartuję ;)
po prostu trzeba z psiakami ćwiczyć
a później widać efekty :razz:

Posted

Nane, śliczna ta Twoja dziewczynka :)

Jej, zapomniałam, że to już koniec beztroskiego dzieciństwa i trzeba by ćwiczyć zarówno postawę jak i chodzenie na ringówcę. No i kucyka by trzeba wiązać dla przyzwyczajenia...

Posted

[quote name='Kaladan']Nane, śliczna ta Twoja dziewczynka :)

Jej, zapomniałam, że to już koniec beztroskiego dzieciństwa i trzeba by ćwiczyć zarówno postawę jak i chodzenie na ringówcę. No i kucyka by trzeba wiązać dla przyzwyczajenia...

dziękuję :oops:
no niestety im wcześniej się zaczyna tym lepiej ;)

Posted

Nana , taka ona sliczna , mordka tylko ja calowac. Bedziesz z nia w gorzowie. ja jade na wystawe jako kibic , choc raz bez pieskow. Bede ogladac i kibicowac. Moze sie spotkamy. Potrzymam kciuki za ta piękność.

Posted

[quote name='Neva']Nana , taka ona sliczna , mordka tylko ja calowac. Bedziesz z nia w gorzowie. ja jade na wystawe jako kibic , choc raz bez pieskow. Bede ogladac i kibicowac. Moze sie spotkamy. Potrzymam kciuki za ta piękność.

:multi:Jadę :multi:

Posted

[quote name='agoosia']Nane slioczna malenka jaka usmechnieta chyba na ringu bedzie sie czuła jak ryba w wodzie
Tanya już była na swojej pierwszej wystawie jak tylko skończyła 6 miesięcy i z wejścia na wejście coraz bardziej jej się to podobało :cool3: przywiozła wtedy tytuły takie jak Najlepsze Szczenię w Rasie, III BiS Szczeniąt i dodatkowo razem ze swoim wujkiem wywalczyli v-ce Najlepszą Parę Hodowlaną :multi:
Natomiast pierwszą wystawą jaką zobaczyła na oczy była wystawa w Berlinie miała wtedy 3 miesiące i pojechała zobaczyć jak wygląda to wszystko i kibicować wujkowi ;) oczywiście pojechała razem z Vasco żeby się nie wystraszyła i zobaczyła, że to nic strasznego bo na co dzień mieszka z nim (czyli swoim tatusiem) :loveu:

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Mona4']Tak sobie spie:lol:

Shot with SP510UZ at 2007-06-27

Co to za osesek?
Kolejnego wykarmiasz? :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...