Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nane dziekuje serdecznie za podpowiedz i wyjasnienie wstawiania foteczek ja swoich tutaj nie wstawie bo mója Sandra nie jest szczeniaczkiem ale w temaciku powitania mozecie zobaczyc i Sandre i Dyzia :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuje za komplement w imieniu Sisi troszkę się martwimy bo nam uszko się załamuje ale przeczytałam forum o klapniętych uszkach i jutro mykamy po wapno i kurze łapki

Posted

PositiveThought nasz Czak może jeszcze się nie zakochał w Sisi ale ja lubi tylko jest bardzo niezdarny musimy na niego uważać aby jej nie przydeptał ale mam nadzieje że z czasem się nauczy ostrożności

Posted

jest bardzo niezdarny musimy na niego uważać aby jej nie przydeptał ale mam nadzieje że z czasem się nauczy ostrożności

Nie tylko on się nauczy ostrożności ale i ona zacznie uważać i unikać zdeptania. Moja Di bardzo szybko nauczyła się slalomu między wielkimi łapami (5 psów), darła się jak ją tylko któryś pies szturchnął więc wymusiła na nich ostrożność :)

Posted

[quote name='gaba14']PositiveThought nasz Czak może jeszcze się nie zakochał w Sisi ale ja lubi tylko jest bardzo niezdarny musimy na niego uważać aby jej nie przydeptał ale mam nadzieje że z czasem się nauczy ostrożności

A propos nietypowej miłości :) Zdradzę Wam tajemnicę, że Amelia zakochała się w....kocie:) Jej ukochanym jest 17-letni czarny kocur (kastrat :) ) o imieniu Totek vel Brysiu :)

Posted

PositiveThought napisał(a):

uwaga, apel, apel, Haniu, Haniu od Berka, masz coś nowego dla nas? bo strasznie faceta polubiłam - Aidka mi przypomina :grins:

Stawiam sie posłusznie do raportu:) no zaniedbałam sie w kwestii zdjęć Kłapoucha, siedzę i najnudniej na świecie kuję do sesji. Ale poprawię się, jak się tylko z tym dziadostwem trochę uporam:):):)

Posted

Wyjzd jej służył i bardzo ładnie jadła tzn żucała sie na jedzenie. Ale w domciu znów marudzi dziś zjadła połowe porcji :-(
Al gruba nie jest Chudzinka z niej nadal, ale aż miło było popatrzeć jak tak pięknie wcina

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...