melinda:-) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 tak tak Renatko wiecej ,wiecej zdjec młodej damy:mad:
duszek01 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ok ok ,własnie ja wykąpałam ,to moze wieczorkiem cos pstrykne:cool3:
duszek01 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Obiecałam to dotrzymuje słowa i wklejam nowe fotki Mersedes.Jakos sama sobie z nią poradziłam,ale nie powiem ze było łatwo:shake: :lol: no teraz to juz chyba nie jest mało:evil_lol: :cool3: :eviltong: ;) Pozdrawiam Renata
Pegaza Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Sliczna niunia:loveu: :loveu: :loveu: do zakofania hihi
koregra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No no księżniczka dosłownie :mdleje: :mdleje: :mdleje:
duszek01 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dziekuje Wam slicznie w imieniu Mercy;) Ma prawie 8 miesięcy;)
nane Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 duszek01 napisał(a):Dziekuje Wam slicznie w imieniu Mercy;) Ma prawie 8 miesięcy;) poważny wiek :cool3:
duszek01 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hehe,to jeszcze dziecko:loveu: ,szalone i kochane.Chociaz nie powiem czasem zachowuje sie jak dama:lol:
NNikka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='edi,feti,gusia']a to moja myszka,ma 9miesiecy Edyta piekna jest ta panienka twoja... Zresztą jak większość twoich pociech...
NNikka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='duszek01'] Cudo! :loveu: Zwłaszcza ta minka na drugim zdjęciu!
edi,feti,gusia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Śliczna jest Mercedes,uwielbiam takie kolorki.Naprawde ładna z Niej sunieczka
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Mesrsedes jest śliczna :loveu: A ja mam takie pytanie... bo te kokardki, co ma Mersedes, to one są na gumce i... czy one są tylko do jednorazowego użytku? Bo kupiłam takie 2 Arisowi, do tanich nie należą i za miesiąc na każdy dzień musiałabym sporo kasy wydać. A takie gumezki podobno się przecina, ale właśnie sama nie wiem...
melinda:-) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Renatko takie cudo mnie ominęło-Mercedes przepiekna:loveu: a wiesz Yorkie ja tez mam te kokardki na gumeczkach i na spinkach i wiem ze powinni sie takie gumeczki roscinac ale jak na wystawie zakldam kokardke z gumka na wczesniej załozona gumke to udaje mi sie to sciagnac bez problemu i niewyrywam wlosa-ale wiesz moze inni inaczej i ja mam te kokardki dla wielokrotnego uzytku
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzięki za radę Melinda :buzi: Ja właśnie Arisowi najpierw zakładam albo gumkę, albo frotkę i dopiero później kokardkę. Jak na razie miałam same na spinkach, a teraz dokupiłam mu 4 na gumkach i nie wiedziałam, co robić :shake:
duszek01 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 melinda:-) napisał(a):Renatko takie cudo mnie ominęło-Mercedes przepiekna:loveu: a wiesz Yorkie ja tez mam te kokardki na gumeczkach i na spinkach i wiem ze powinni sie takie gumeczki roscinac ale jak na wystawie zakldam kokardke z gumka na wczesniej załozona gumke to udaje mi sie to sciagnac bez problemu i niewyrywam wlosa-ale wiesz moze inni inaczej i ja mam te kokardki dla wielokrotnego uzytku Jeszcze raz dziękuje wszystkim za miłe słowa;) . Jezeli chodzi o kokardke to robie tak jak Melinda(MARTA).Takie kokardki zakładam tylko do zdjęc i na wystawe ;) Na codzien biega w normalnych gumkach;) Jeżeli chodzi o włoski nad oczkami.Są ,jeszcze są ,ale jak je ładnie zepne to tego nie widac:cool3: Acha ,no i zalezy jak kto robi kitke.Ja nie robie na samym czubku głowy,tylko nizej .Własnie po to zeby zebrac wszytkie włoski;) Pozdrawiam Renata
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Aris nosi zawsze kokardki (nosił, później nie i teraz znowu mu robię). Na co dzień ma takie 2 kokardki na spince, które doczepiam do frotki, a jak gdzieś z nim wychodzę to gumeczka i ładna wyjściowa kokardka na gumce ;) Ale nie zawsze, bo dobieram mu do koloru swojego ubrania i nawet czasami na co dzień nosi tą wyjściową kokardkę :loveu: Ja też tak robiłam, później wet się uparł, że mu przeszkadzają i ciapnął przy oczkach i na główce (te co opadały nad oczy). Wszystko się we mnie gotowało :angryy: :angryy: :angryy: Teraz mu robię tak normalnie na czubku i czekam, aż tamte odrosną :roll: I zawsze można przecież je spiąć spinką, dopóki nie odrosną do kitki ;)
Pegaza Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Sory ale co ma wet do obcinania włosów u yorka, on ma się zająć leczeniem a od obcinania jest fryzjer psi:eviltong: Dziwie się że mu na to pozwoliłaś u mnie by to nie przeszło:angryy:
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pegaza napisał(a):Sory ale co ma wet do obcinania włosów u yorka, on ma się zająć leczeniem a od obcinania jest fryzjer psi:eviltong: Dziwie się że mu na to pozwoliłaś u mnie by to nie przeszło:angryy: Ja mu nie pozwoliłam, to nie ja byłam z nim u weta, tylko brat (jak zwykle). A on jest taki tępy, że w ogóle szok! Wet tak ciapnął, co na niektórych zdjęciach Arisa widać, że wygląda okropnie :angryy: A ja właśnie nie cierpię, jak wet wtrąca się w nie swoje sprawy i nie ma o niczym pojęcia!
edi,feti,gusia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Te włoski co strczą mozna lakierem do włosów potraktowac.Sa takie specjalne lakiery dla pieków w pendzelku ale mozna tez nasz laier psiknąc sobie na własny palec(nie na psa bezposrednio)i tym pakcem ulizac włoski do góry.Trzymaja sie jak po lakierze :-)
Ewelinaa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 to już nie szczeniaczek ale 9 m-c pannica SUZI Karmazynowy Błękit Pozdrawiam
maartucha Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: 25.03.2007 r. Byłam w Gdyni u mojego Toficzka :D dopiero ma 4 tygodnie, jest magiczny, zakochałam sie w nim od peirwszego wejrzenia :D W domku dopiero bedzie 20-21.04.2007 (Juz odliczam dni :P) teraz tylko tyle, reszta wkleje po szkoleee Bo sie spiesze do szkoly :*
Recommended Posts