Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oglądając fotki w galerii, która wręcz zasypana jest szczeniaczkami pomyślałam o założeniu topiku- "GALERIA yorkowych szczeniaczków" :). Małych yorków na forum nam teraz nie brakuje a i te, które nie tak dawno świętowały swoje pierwsze, drugie itd. urodzinki kiedyś szczeniakami były :wink:. Chętnie obejrzałabym jeszcze raz foteczki tych dorosłych yoreczków z wczesnej młodości :D Ta galeria przyniesie zapewne wiele wspaniałych wspomnień i pokaże wiele nowych, młodych "buziek" :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aby nam sie z Galerii Szczeniaczkow, nie zrobila Galeria Mlodziezy ;), uscislijmy, ze wstawiamy tutaj zdjecia yorkow do 12 miesiaca :-)

Posted

I Miki:
tu 8 tygodni

tutaj ma 3 miesiące

3-miesiące- razem z moja świnką morską (co ta świnia na mnie robi? 8) )

ze swoja przyjaciółką (3 miesiące)

Obchód terytorium!!

I tu ma 9 miesięcy

Posted

Słodziutkie szczeniaczki :iloveyou:
Kika 10 tyg. :)
W drodze do domku :)

W czasie drzemki

I w czasie twardego snu :wink: (w łóżeczku naturalnie :lol: )

Zobaczcie jakie miałam wielgachne uszy! :o (wet mówił na nią..Gacek :lol: )

Po wypadzie na działkę.. :roll:

W chustce mi do "twarzy"? 8)

Pierwsza kąpiel :lol:

Posted

3 miesiące :)
Kto ma pilot ten rządzi 8)

Pierwsza kokardka :D (do tej pory zastanawiam co właściwie się z nią stało :roll: :lol: )

4 miesiące :)

5-6 miesięcy :)

7-8 miesięcy :)

Pozdrawiamy Ola&Kika :fadein:

Posted

Malym Toficzkiem fajnie bylo byc.....
teraz przybylo mi ze dwa kilo i kochaja mnie ze dwa razy wiecej ale dwa razy mniej nosza na raczkach bo kaza sie wybiegac samemu...
Niech im bedzie
ale tak wygladalem w lipcu (urodzilem sie 1.05)

Posted

Wszystkie wasze maluchy cudne!

Czas na przypomnienie małego Lorda... 8)

narazie neich starczy nie będe was już więcej męczyć <na razie przynajmniej :evilbat: > fotami Lorda...

pozdrawiam :fadein:

Posted

Ja również wkleję zdjęcia moich maleńkich yoreczek :D

Aisza Pierwsza (na zawsze w moim sercu :cry: ) Tutaj ma dwa miesiące:

A tu pół roku:

Razem z Ulą, 10 m-cy:

A teraz Aisza, 2,5 miesiąca:

4 miesiące:

4,5 m-ca:

No i pół roczku:

Tola, 3 miesiące:

5 miesięcy:

Posted

Przedstawiam pierwsze dzieci mojej starszej suczki. Mają prawie 4 tygodnie, dwaj bracia i siostra. /Przepraszam za słabą jakość zdjęć. :oops: /

Ten piesek jest przekomiczny. Zawsze, kiedy go biorę, wpatruje się we mnie z takim zdumieniem, jakby zobaczył kosmitę. A te jego uszyska ciągle nie mogą się zdecydować: stać, czy opaść.

Drugi piesek.

Brat z siostrą

Suczka.

Przepraszam, a gdzie ma pani drugie uszko?

Może nawet widać ten jej charakterystyczny błysk w oku. Zapowiada się nietuzinkowa osobowość z małej...

Świetny pomysł z tą galerią. Bardzo miło pooglądać jak poszczególne szczeniaczki dorastały. Wszystkie są prześliczne i przekochane.

Posted

Przedstawię wam teraz moje pieski jak wyglądały w wieku 3 miesięcy. Na początek Dustin

a teraz moja Ofra
tak podróżowała z nami do domu

tak jak była z nami kilka dni

Posted

Poniewaz za niedlugo Fleur konczy pierwszy roczek, a mnie przy niej nie bedzie w ten dzien, wrzucam kilka zdjatek aby przypomniec Wam, jak dorastala. :wink: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...