BlackSheWolf Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 imię: Bera płeć: suka wiek: 1 rok 2 miesiące rasa: mix husky syberyjski numer: 238/2009 miasto: Łęczyca sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Bera jest młodą suczką w typie rasy husky. Została znaleziona w klatce pod schroniskiem i do tej pory dziwimy się, kto porzucił takie cudo. Bera jest doskonale ułożona i zsocjalizowana- bezbłędnie wykonuje polecenia "siad", "waruj", "podaj łapę", "zostań", pięknie chodzi na smyczy. Akceptuje inne psy i suczki. Uwielbia człowieka. Ciągle chce być głaskana, przytulana. Bera jest suczką wesołą, pełną energii, towarzyską. Sunia znajduje się w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt w Łęczycy (woj.łódzkie) Kontakt w sprawie adopcji, informacji o suni Quote
darunia-puma Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 i co z małą ?????? czemu tutaj taka cisza Quote
bozen79 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 szkoda że nie jest wysterylizowana:shake:,( mam samca haskiego) bo mogłabym ją wsiąść do siebie na tym czas do puki nie znalazłaby DS, jeżeli akceptuje inne pieski i jest łagodna to było by super. Miałaby większe szanse. A ile kosztuje wysterylizowanie ? Quote
darunia-puma Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 halo halo dziewczynki bozen79 chciałaby małą wziąć na tymczas odezwijcie się proszę sterylizacja jest ruchomą kwotą w zależności od miasta i wielkości psiaka ale waha się w granicach od 100zł do 150zł Quote
BlackSheWolf Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 przepraszam nie było mnie na DGM dłuższy czas. Sunia znalazła juz dom :) Quote
bozen79 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Super :multi: bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Quote
darunia-puma Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ja również pozdrowienia cioteczki i lecimy pomagać innym bidom Quote
Recommended Posts