Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię: Sara
Rasa: rottweiler
Miasto: Mińsk Maz.
Sterylizacja: brak
Szczepienia: brak
Kontakt w sprawie adopcji: tel. chwilowo nieczynny, mail: yaa1@onet.eu

Obok mojej znajomej mieszka babka z dwójką dorosłych już dzieci. 3 lata temu kupili sukę rasy rottweiler, bardzo w typie, być może po rodowodowych rodzicach. Pies żył przez te trzy lata na krótkim łańuchu. Niedawno jedna z córek babki urodziła dziecko. W tym samym dniu, kiedy dziecko przyjechało do domu (tj. 30.07.09), suka zniknęła.:angryy::angryy::angryy: Dziś była widziana obok parku w Mińsku. Te ścierwa ją porzuciły.
Jak już wcześniej pisałam, suka wabi się Sara, ma trzy lata, jest bardzo w typie rottweilera. Przyjzna, lecz w pierwszym kontakcie nieufna. Prawdopodobnie jest w ciąży, ponieważ jakieś dwa tyg. przed porzuceniem miała cieczkę, a na podwórko przedostały się jakieś miejskie burki.
Nie ma DT, nie ma DS. Nie ma kasy na hotelik i sterylizację aborcyjną. Nie wiadomo, gdzie teraz jest suka, czy nie zgarnął jej już hycel. Sytuacja nie wygląda ciekawie.

Posted

Założyłam suni wątek na forum Pomorskiej Fundacji Rottka (wstawiłam tam link z dogo i skopiowałam treść), w dziale - zgłoś rottka w potrzebie.

Posted

wklepujesz w wyszukiwarke pomorska fundacja rotka i wyskakuje ich strona,jak nie znajdziesz napisz bo mam adres /rozliczja za darmo pity gdy przekaze sie 1 procent na opp/.suki nie moza zostawic,jesli jest mix to wiecej jest z mix czy z rotka,wydaje sie ze bez zdjec nic nie zrobisz,szkoda ze nikt nie zglosi przucenia psa przez tych cwokow bo pewnie z nastepnym zrobia to samo.

Posted

ja wam zrobię tę sterylke po kosztach ale musicie jej znaleźć DT, bo u mnie nie może zostać, mam 7 bezdomniaków w tym jedną astke w cieczce i mnóstwo starszawej drobnicy oraz koty w pomieszczeniach, więc rotka nie wezme do siebie ale zabieg zrobic mogę

Posted

mtf zalesie chyba masz rację że suka jest wirtualna - przejrzałam posty yaa1 i obym się myliła ale wyglądami to nieciekawie, Czy ktoś wpłacał jakieś pieniążki dla yaa1?

Posted

[quote name='AlinaS']mtf zalesie chyba masz rację że suka jest wirtualna - przejrzałam posty yaa1 i obym się myliła ale wyglądami to nieciekawie, Czy ktoś wpłacał jakieś pieniążki dla yaa1?

Ciekawa jestem kiedy Cekinka skończy "kręcić w psim interesie".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...