erka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Księżniczka szuka cały czas domku!:lol: Sprawa pilna, bo Jaaga rozpuści Bellę zupełnie:evil_lol:. Marzymy o takim domku, gdzie sunia by była rozpieszczana tak, jak u Jaagi:razz:. Quote
Jaaga Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Erka, jak zaczne jej robić kucyki, to wtedy bedzie dopiero źle :diabloti:. Sprawa jest jasna. Dziś nie było suchego, więc cała porcja zniknęła wchłonięta z apetytem. Bella to pies przyzwyczajony do domowego żywienia. Quote
kika22 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 erka napisał(a):Sprawa pilna, bo Jaaga rozpuści Bellę zupełnie:evil_lol:. Marzymy o takim domku, gdzie sunia by była rozpieszczana tak, jak u Jaagi:razz:. Szukamy tylko takiego domku:loveu: Quote
Jaaga Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Myślę, że już możemy napisać, że Bella jedzie do nowego domu i to forumowego :cool3:. Quote
kika22 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Jaaga napisał(a):Myślę, że już możemy napisać, że Bella jedzie do nowego domu i to forumowego :cool3:. Jagga poprosimy o wiecej szczegółów:mad: Bo taka wiesci, a tu taka cisza:diabloti: Quote
ANETTTA Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 gdzie >>>?????do domku swojego ryce ze szczecia do kogo ??????? Quote
ewelinka_m Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 do jednej z dogomaniaczek :cool3::cool3::cool3: Quote
erka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Co to za tajemnice??? :cool3: Prosimy o więcej info:mad:. Quote
kika22 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 ewelinka_m napisał(a):do jednej z dogomaniaczek :cool3::cool3::cool3: Ewelinka ty wiesz i nic nie dajesz znac:diabloti: Quote
Jaaga Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Po Bellusię przyjeżdża jkp z Poznania. Bella do nowego domu pojedzie dopiero 31.08, więc jeszcze troche pobędzie z nami. Joanna od początku interesowała się Bellą, ale to poważna decyzja rodzinna, wiec potrzebny był czas na jej podjęcie. Bella też musiała zostać sprawdzona pod względem kontaktu z innymi zwierzętami, bo czeka na nia mniejsza koleżanka. Quote
jkp Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 No miałam się opowiedzieć ale mnie Jaaga wyprzedziła;) Decyzja zapadła wczoraj po moich jękach i mękach piekielnych, bo.... same wiecie jak to trudno zdecydować bo zaraz chce się zabrać wszystkie te najbiedniejsze ... Bella jedzie do nas w trudnych warunkach ..psychologicznych:shake: bo 15 lipca odszedł za TM ukochany kropkowy Lampacynek a wczoraj zginęła nasza Kicia ( jeszcze się pytałam czy Bella nie zje kota :-(:-(:-() WIĘC W DOMU JEST ŻAŁOBA. Na stanie jest osamotniona roczna suczka , ktora .. mam nadzieję zgodzi się z Bella , bo jest małym strachliwym stworzeniem i ze strachu warczy i szczeka :mad:. Tyle wiem ,ze wiosną dalmatynkę na Dt zaakceptowała ale teraz jest starsza i na dodatek ma depresje (chyba ) po stracie starszego brata. WIĘC TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI Quote
Jaaga Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Śmiało, śmiało pytaj :eviltong:. Bellusia jest tak kochana, ze jeszcze trochę, a jej nie oddamy ;). Joasiu, mam do Ciebie wiadomość. Pakiet promocyjny uległ zmianie, zamiast kota dostaniesz kozy. Bella tak sie z nimi związała, ze teraz są najlepszymi koleżankami. Szaleją razem po ogrodzie, wiecznie siedzą koło siebie, śpią. Kozy nie cierpią wszystkich psów, a Bella jest wyjątkiem. Próbowałam suche karmy i Belli nawet smakuje firmy Husse. Quote
jkp Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Bo to PIES PASTERSKI JEST:loveu:. A W OGOLE TO ONA MNIE ZJE PO DRODZE:eviltong: za to ze ja od Was porwałam . Proszę porozmawiaj nią powaznie :razz:. Kozy zaadoptuję niestety dopiero jak zakupię posiadłość ziemską ale bardzo sie martwię ,ze u nas nie ma takich atrakcji :mad: i Bella sie zanudzi. No mamy nową atrakcyjna SŁONIARNIĘ w ZOO - myśłisz ,ze jej to wystarczy ???? Quote
Jaaga Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dzisiaj pierwsze spotkanie, a jutro w drogę :lol:. Quote
ewelinka_m Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 trzymam bardzo mocno kciuki!!!:loveu: a jak ktoś jeszcze jest chętny na kielecką bernardynkę to...nic straconego :diabloti: mamy kolejna :mdleje: \ http://www.dogomania.pl/forum/f1167/kielce-swietokrzyskie-alarm-prosimy-o-pomoc-finansowa-karme-info-str-1-a-112282/index599.html więcej na kieleckim wątku ;) Quote
Jaaga Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Proszę o zmianę tytułu :lol:. Bella właśnie pojechała z Joanną do swojego domu. Pierwsze spotkanie wypadło pomyslnie, pierwszy wspólny spacer też. Bardzo, bardzo się cieszę, że Bella trafiła w tak dobre ręce. Dziekuję, Joanno :loveu:. Początkowo zamartwiałam sie, jaki Bellusia znajdzie dom. Teraz jestem spokojna, choć nie ukrywam, i tak sie trochę popłakałam po odjeździe. Naprawdę, tak kochanego psa, jak Bella nigdy nie miałam. Joanna przekazała 500 zł za koszty poniesione na Bellę, żeby było na następne psy. Bardzo dziękuję. Pieniądze sie od razu przydadzą, bo drugą suczkę trzeba będzie wysterylizować. Napiszcie, czy zabieg może być przeprowadzony u Was, wtedy przesle pieniądze od Joanny. Umowę adopcyjną przekażę, jak przyjedziecie z drugą bernardynką. Quote
ewelinka_m Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 wspaniałe wieści :multi::multi::multi: dzięki Jaaga raz jeszcze :buzi: tak se myślę,może do tego wątku dołożymy 2 benię? czy lepiej założyć osobny wątek? :roll: Jaaga tak jak pisała fridaoo ze sterylką u nas będzie b. ciężko, nie mamy jej gdzie przechować :-(:-( Quote
Jaaga Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Bella juz jest w domu. Na pewno Joanna sama coś napisze. Ewelinka, nie ma sprawy ze sterylką, myślałam, żeby wyszło taniej. Quote
jkp Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Cześć Bella własnie została poznanianką:multi::multi:. Suczki spotkały się na spacerze i były obie zestresowane troche ale nie było zgrzytów . Po 15 min w ogrodzie spuszczone ze smyczy poznały się spokojnie po czym..... Fiolka natychmiast zaprosiła Belle do zabawy :loveu: i od tego czasu biegają , podgryzaja sie obie usmiechniete. Chyba towarzystwo Fiolki odstresowało Bellę po podróży bo ta zaczęła jeśc , wypiła mleczko i jest OK . Nie chce tylko wejsc do domu. Oczywiscie Bella została wymiziana doszczetnie przez moje corki ktore tylko wzdychaja " MAMA ALE ONA PIEKNA "!!!! Bella była bardzo grzeczna w samochodzie mimo ,ze jechała prawie 6 godz bez przerwy, tylko nie lubi wsiadac do samochodu ( no sama juz do weta nie dam rady pojechac :diabloti:) Mam nadzieje ,ze nauczę sie wklejac zdjecia i wtedy wam pokaze oba moje " owczarki kilecko-świetokrzyskie " bo Fiolka tez z tych okolic pochodzi :evil_lol:. Jeszcze moze czeka nas zmiana imienia:mad: bo w moim potteromaniackim domu Bellatrix sie źle kojarzy :diabloti: ale to sie okaże po wieczornej naradzie rodzinnej. Pozdrawiam napiszę więcej wieczorem Joanna Quote
jkp Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Wiesci wieczorne : wszystko OK tylko Belka boi sie wejść do domu:-(. a chce ja zabrać do środka bo boje sie ,ze w nocy coś wymyśli a ja nie usłyszę. Mogłaby zostac w pralni albo w szopce z wyjsciem na zewnatrz ale tę sie boje co wymysli mimo ,ze jest spokojna . Jesli bedzie chciała to potem bedzie miała miejsce do spania z dostepem do ogrodu ale na razie musi sie oswajać !!!! PROSZE O INSTRUKCJE WKLEJANIA ZDJĘĆ BO NIE UMIEM :mad: Quote
ewelinka_m Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 jkp strasznie się cieszę z takich wieści :multi::multi: a może spróbuj Bellusie wprowadzić do domu na smyczy? jak sama nie będzie chciała wleźć. p.s tu link z instrukcja jak wrzucać zdjecia na dogo http://www.dogomania.pl/forum/8359596-post26.html Quote
Recommended Posts