Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie Malawaszko!! Poczucie,że ktoś jeszcze wspiera psinke i mnie jest bardzo ważne!! Ja jestem głownie od adpcji kotów - psiaki na tymczsie nie są często.. dopiero 4 psiaki mialam na tymczsie (znalazly super domki! -Biba,Misio,Lucki i Jerry).
Mozna powiedziec ze na dogomanii jestem nowa i pewnie dlatego nikt nie zaglada do wątku
A psiatko jest super!!

Malawaszko ile kosztuje to allegro wyróżnione?

Mam w tej chwili 14kotów ( w tym kocia mama z 3 maluszkami na tymczasie) i jedna kicia czeka na operacje......... mam dlug u weta na 40 zl a nie wiem ile jeszcze bedzie kosztowac operacja.
Ale jak to nie jest duzy koszt z tym allegro to ja zaplace - wazne zeby Morusek znalazł najlepszy domek!!

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyróżnione kosztuje 12,50 - niby nie dużo, ale jak się wystawia wiele zwierzaków to co miesiąc mam ponad 100 zł rachunek za allegro :placz: ale no co zrobić jak to skuteczne? tylko oby i Psiątku pomogło!

Posted

Malawszko pogadam z TZ - to on utrzymuje dom (ja niestety nie pracuje) - jezeli go przekonam to jutro przesle Ci pieniadze na to allegro.
Mamy cholernie duzo wydatkow na zwierzaki, ktore ja sprowadzam ...

Posted

zdecydowałam, że zrobię allegro wyróżnione sznupkom z pieniędzy sznupkowych które mam - dam taki tytyuł, żeby przyciągał i zamieszczę kilka psiaków - Psiątko też - ale dopiero jutro to zrobię żeby już był wrzesień :lol: także nie przejmuj się już tym Magdziak

Posted

Malawszko jestes przekochana!!!!!!! Dziekuje Ci z calego serca! Bo ja jednak nie moglabym pomóc finansowo na te chwile..

Moze ktos da rade pomoc finansowo Malwaszce w allegro?? Prosze..

Posted

Dzisiaj po raz kolejny pokazał jak juz zaufał i czuje sie dobrze u nas: potarmosilam po brzuchu i poklaskalam w dlonie....psiak uradowany zrobil 3 rundki wkolo domu w pelnym pedzie i na koniec wpadl mi w ramiona z wywalonym jęzorem :-)
Morusek stara sie jak tylko moze, żeby się nim zainteresowć i pokochać..
jest wspaniały..
proszę.. pomóżcie w ogloszeniach -Malawaszka sama nie da rady..

a moze ktos sie juz zakochal tu na dogo??

Posted

Magdziak napisał(a):
Dzisiaj po raz kolejny pokazał jak juz zaufał i czuje sie dobrze u nas: potarmosilam po brzuchu i poklaskalam w dlonie....psiak uradowany zrobil 3 rundki wkolo domu w pelnym pedzie i na koniec wpadl mi w ramiona z wywalonym jęzorem :-)
Morusek stara sie jak tylko moze, żeby się nim zainteresowć i pokochać..
jest wspaniały..
proszę.. pomóżcie w ogloszeniach -Malawaszka sama nie da rady..

a moze ktos sie juz zakochal tu na dogo??

rany takie coś jest najwspanialeszą nagrodą za opiekę nad psiakiem :loveu::loveu::loveu: chwila całkowitego szaleństwa i zapomnienia - tzw pie*dolec :loveu: :evil_lol:

Posted

kurcze zaniedbuje tu wątek - ale mam od cholery spraw z kotami - teraz 7 szuka a ja nie mam tyczasow.. jestem zablokowana przez ta kicie,ktora urodzila piszczalki - bo maluszki juz daja znac o sobie w nieboglosy.

Morusek zawsze mi towarzyszy przy karmieniu kociej mamy - nie odstepuje drzwi na krok..

Posted

Właśnie robię allegro - dopiero teraz mam chwilę, ale chcę zrobić porządne, żeby kilka piesków dostało szansę za jednym wyróznieniem

Jakie masz kociaki do wydania? Bo ja teraz też ogłaszam moje to mogłabym mieć na uwadze też Twoje - ew. jak masz zdjęcia to mogę dorzucić do allegro - mam wyróżnione zrobione

Posted

Malawaszko - jutro przesle Ci zdjecie jednej koteczki - w sobote byla sterylizowana a 2 jej dzieciaki znalazly dom....ufff. Taka sliczna czarnulka. Zostala "mi" jedna trikolorka, która ma kociaka ok tygodnia wiec jeszcze przed adopcja - dla niej tymczas bylby potrzebny bo mieszka na opuszczonym przez letników terenie, w komorce a ja tylko tam dochodze dokarmic. Tak samo jest z tą czarnulką - z tego samego terenu, ale ona już do adopcji bo po sterylce.
U mnie tez kicha bo krowka w przybodowce siedzi z 3 3 - tygodniowymi maluszkami - wiec poki co ani kocia mama ani maluszki nieadopcyjne.

A Morusek dziś urzekł moich gości! początkowo nieufny i broniący domu potem pakował się im na kolana! On bardzo domaga się przytulania widać że serce ma otwarte dla ludzi -chce kochać i czuć sie kochanym!

Posted

Brazowa ja mam "tylko" 14 w domu w tej chwili - a reszta to sa koty pod moja opieka ale nie fizycznie u nas w domu...bo juz nie ma jak i gdzie..
biedne to moje dziecie.. chyba pierwsze slowo to bedzie miau...albo hau bo Morusek to szczekun. Delmunia nie pyskuje bez potrzeby ;-)

Posted

leje jak cholera - zamknelam Moruska w wiatrolapie - nie protestuje! zwinal sie w pomaksiowym koszyczku, ktory niestety juz troche rozpracowal...ale wszystkie kapcie cale..
Morusek bedzie wspanialym psem - juz jest!! Tylko potrzebuje wiecej uwagi i milosci niz ma u mnie. mysle ze nawet niszczenie koszyczka wynika z braku zainteresowania. Bo jak jestesmy wszyscy razem na dworze (z Gniewkiem i Delma i Tygryniem) to psiak tylko na rece probuje sie wpakowac a obgryza tylko znalezione szyszki i wielka koche ktora mu kupilam - wielokrotnie zakopana w ogrodku ciagle jest rarytasem.
Komu sliczne czarne sloneczko??

To naprawde cudne psie!!