malawaszka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Magdziak przesłałam Ci maila o psiątko - wynika z niego, że rozmawiałaś z tą panią przez tel - coś z tego bedzie? :kciuki: Quote
Magdziak Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 będzie!!!!!!! Pani sie nie moze doczekac psinki - tylko trzeba transportu szukac bo to cala polska (cos o tym wiem :-) ) no i rutynowo sprawdzic domek - pani nie ma nic przeciwko temu i godzi sie na podpisanie umowy adopcyjnej ufff zaraz amieniam tytul Dzieki Wam serdecznie - mam nadzieje ze adopcja sie uda! Quote
brazowa1 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 magdziaku a masz kogos z Gorzowa? hmmmm,byla taka jedna ciotka,ktora delme przechowywala,pamietasz??? Bij,zabij,glupio mi,ale nicku zapomnialam,na watku Delmy tez sie odzywala pare razy.Ona z Gorzowa Wlp,fajna babka. Quote
Magdziak Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 czia - juz do niej napisalm pw (przekopalam sie przez watek Delmy) Quote
Magdziak Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 niestety akcja odwołana - nadal szukamy domku!!! Quote
malawaszka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 uuuu a co się stało? była wizyta i po niej? czy pani zrezygnowała? Quote
Magdziak Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Pani jest zalogowana na dogomanii moze sama napisze co i jak. W każdym razie Super Psiak nadal szuka najlepszego domku!! Quote
malawaszka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ulalaaa no to pewnie nie napisze... :roll: Quote
brazowa1 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Malawaszko,oj,bo Ty nie wierzysz w ludzi :p:eviltong: Najwazniejsze,ze do decyzji doszlo przed adopcja psa,a nie po niej. Quote
Magdziak Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Najwazniejsze,ze do decyzji doszlo przed adopcja psa,a nie po niej. Dokladnie!! hmm nie chce nic wiecej pisac Szukamy domku dla super psiaka!! Quote
malawaszka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 hm a może powinno się tą panią umieścić na czarnych kwiatkach jak na dogo szuka pieska a nie powinna dostać.... czyżby suczka czekała na koleżkę? :roll: drążę przepraszam, ale nie chciałabym się dać nabrać przy adopcji innego psiaka :roll::angryy: Quote
Magdziak Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 To jeszcze raz przypone slodziaka! Psiątko przekochane, ale pilnuje mnie i dziecka przed obcymi... mam w tej chwili pracowników na podwórku i nie mają szans, żeby podejść w okolice wózka.. Nie tylko szczeka ale też łapie za nogawki.... biedne chłopiny uciekają przed naszą słodziutką psinką... Trudno uwierzyć, ze tak szybko się u nas odnalazł i poczuł bezpieczny Komu obrońcę niewiast i dzieci?? Quote
Magdziak Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 niestety nie..ale zrobilas tak cudne ogloszenia , ze wierze ze ktos go zauwazy i pokocha.. bo nie da sie go nie kochac.. Quote
Magdziak Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Czarne słoneczko pakuje się na kolana jak tylko sie uda... Bedzie wiernym i oddanym przyjacielem.. Bałam się, że ucieknie kiedy brama jest otwierana - a jest otwierana często bo pracownicy ciągle dowoża cement; psiątko bardzo się pilnuje, widać, ze nie może się nacieszyć tym że jest już bezpieczny i nie oddala się na krok od płotu. Dwa domy obok jest suka z cieczką - wszystkie kundelki tam koczują - a Moruskowi ani to w glowie!! Po prostu Dom i Kochający Ludzie są mu potrzebni!! Quote
Magdziak Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 nikt nie zagląda oprocz Malawaszki ...ale rozumiem,że jest kupe innych bied ... Morusek szuka domku!! Quote
brazowa1 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 zawsze zagladam...tylko,ze ja nie wezme psinki :shake::-( no i tak z tego poczucia niemocy nic nie pisze :oops: Quote
malawaszka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ah czasem lepiej napisać słówko i robi się lepiej opiekunowi, że nie jest sam z tym wszystkim;) Quote
malawaszka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 czy ktoś chciałby zasponsorować psiąteczku allegro wyróżnione? bo ja nie dam rady i mogę zrobić tylko zwykłe:oops: Quote
Recommended Posts