Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

będzie!!!!!!! Pani sie nie moze doczekac psinki - tylko trzeba transportu szukac bo to cala polska (cos o tym wiem :-) )
no i rutynowo sprawdzic domek - pani nie ma nic przeciwko temu i godzi sie na podpisanie umowy adopcyjnej

ufff zaraz amieniam tytul

Dzieki Wam serdecznie - mam nadzieje ze adopcja sie uda!

Posted

magdziaku a masz kogos z Gorzowa?
hmmmm,byla taka jedna ciotka,ktora delme przechowywala,pamietasz???
Bij,zabij,glupio mi,ale nicku zapomnialam,na watku Delmy tez sie odzywala pare razy.Ona z Gorzowa Wlp,fajna babka.

Posted

hm a może powinno się tą panią umieścić na czarnych kwiatkach jak na dogo szuka pieska a nie powinna dostać.... czyżby suczka czekała na koleżkę? :roll:

drążę przepraszam, ale nie chciałabym się dać nabrać przy adopcji innego psiaka :roll::angryy:

Posted

To jeszcze raz przypone slodziaka! Psiątko przekochane, ale pilnuje mnie i dziecka przed obcymi... mam w tej chwili pracowników na podwórku i nie mają szans, żeby podejść w okolice wózka.. Nie tylko szczeka ale też łapie za nogawki.... biedne chłopiny uciekają przed naszą słodziutką psinką...
Trudno uwierzyć, ze tak szybko się u nas odnalazł i poczuł bezpieczny
Komu obrońcę niewiast i dzieci??

Posted

Czarne słoneczko pakuje się na kolana jak tylko sie uda...
Bedzie wiernym i oddanym przyjacielem..
Bałam się, że ucieknie kiedy brama jest otwierana - a jest otwierana często bo pracownicy ciągle dowoża cement; psiątko bardzo się pilnuje, widać, ze nie może się nacieszyć tym że jest już bezpieczny i nie oddala się na krok od płotu. Dwa domy obok jest suka z cieczką - wszystkie kundelki tam koczują - a Moruskowi ani to w glowie!! Po prostu Dom i Kochający Ludzie są mu potrzebni!!