Magdziak Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 "Mogę się przytulić??": U mojej Mamy na kolanach: Quote
malawaszka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 super!!!! a mogę prosić o duże te fotki na malawaszka@gmail.com? Quote
Magdziak Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 jasne zaraz przesle -oryginalnej wielkosci? Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 O rany - jaki On cudny!!! Jak mozna sie bylo pozbyc takiego psa?? Quote
Magdziak Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 to taka przytulanka..... nie wiem jak mogli go zostawić...moze mysleli ze jak tyle ludzi przyjezdza do Olsztyna to sie ktos zlituje.....?? Nie potrafie zrozumiec.. To nie pierwszy pies tutaj wyrzucony na parkingu....niestety nie wszystkim zdazylam pomoc... Quote
Magdziak Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 podniose mala czarna przytulanke.. Quote
Magdziak Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 podniose... moge sie nie odzywc w watku bo wlasnie moja mame zabralo pogotowie a oprocz 10 kotow i 2 psiakow mam tez 12 tygodniowe dziecie Prosze pomozcie mi znalezc domek dla Moruska.. Quote
malawaszka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 jejku Magdziak potrzebne są ogłoszenia - zmień tytuł wątku, że psiątko potrzebuje ogłoszeń! ja nie wyrabiam sie z tym wszystkim i niewiele uda mi sie zrobić, ale porobię chopaczkowi też! i trzymam :kciuki: za Twoją Mamę! Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 magdziaku,trzymaj sie. Pomocy,kto pomoze w ogloszeniach???? kto pomoze zrobic dobre zdjecia??? Quote
Magdziak Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Wielkie dzieki!! Zaraz zmieniam tytul watku - zdjecia mysla ze nie sa takie zle.. z mama lepiej.. Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Magdziaku,musza byc jednak lepsze.Tez takie z pokazanym kontaktem z czlowiekiem.Ludzie sa wzrokowcami-przede wszystkim patrza,potem czytaja teksty.On musi wpierw zauroczyc. Ciesze sie,ze Twoja Mama czuje sie lepiej. Quote
Magdziak Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 jak sie poprawia tytul watku?? post moge edytowac a nie sam tytul Quote
malawaszka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Magdziak napisał(a):jak sie poprawia tytul watku?? post moge edytowac a nie sam tytul jak klikniesz edytuj to potem jeszcze "zaawansowana edycja" i wtedy można zmienić tytuł Quote
Magdziak Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 dzieki - juz poprawilam jutro tz jest jest w domu to moze porobi lepsze zdjecia Quote
akucha Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 A tymczasem podniosę sliczna mordkę. Domu szuka!!! Quote
malawaszka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Sznaucer miniaturowy mix ofiara wakacji szuka domu (715510326) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Sznaucer miniaturowy mix wyrzucony z samochodu szuka domu ADOPCJE SZNAUCERÓW Sznaucer miniaturowy mix wyrzucony w wakacje szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Quote
Magdziak Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 nie wiem jak dziekowac za ogloszenia!! Z mama dzis zle znowu wiec nie bylo sesji zdjeciowej.. w dodatku mam kolejnego kota na tymczsie - malutka kicia moze 1/2 roku juz w zaawansowanej ciazy - jutro sterylka aborcyjna o ile sie nie okoci dzis w nocy........drze sie w nieboglosy - jedyne pomieszczenie jakie mialam to pokoj z drzwiami ktore sie nie zamykaja wiec zrobilam siec z kabli zeby dowiazac klamke... bosz...chyba zwariuje Quote
malawaszka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Magdziak']jedyne pomieszczenie jakie mialam to pokoj z drzwiami ktore sie nie zamykaja wiec zrobilam siec z kabli zeby dowiazac klamke... bosz...chyba zwariuje :lol: ja mam koty w pokoju bez drzwi zamkniętym wielkim pudłem po lodówce :lol: dużo ciepłych mysli wysyłam Twojej Mamie! i za koteczke trzymam :kciuki: Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Sznaucer miniaturowy mix wyrzucony z samochodu szuka domu - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Magdziak Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Malawaszka jeszcze raz stokrotne dzięki!! Mam przeczucie, że poproszę Cię jeszcze o ogłoszenia dla mnie, bo mnie TZ wyrzuci z domu... Kicia urodzila w nocy...nie wiem ile bo wcisnela sie w najciemniejszy kąt za deskami.. Quote
malawaszka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Magdziak napisał(a):Malawaszka jeszcze raz stokrotne dzięki!! Mam przeczucie, że poproszę Cię jeszcze o ogłoszenia dla mnie, bo mnie TZ wyrzuci z domu... Kicia urodzila w nocy...nie wiem ile bo wcisnela sie w najciemniejszy kąt za deskami.. powiedz TZtowi, żeby Cię nie wyrzucał - dam mu nr tel do mojego TZ i niech sobie ponarzekają :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 dokladnie-niech sobie grupe wsparcia zalożą.A swoja droga-niech sie uspokoja,bo po co Wam dodatkowe nerwy,już tylko przez zwierzaki macie ich sporo.Zreszat-gderanie nic nie zmieni :) Quote
Magdziak Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 ech..moj TZ to i tak oaza spokoju.... Morusek juz całkiem czuje sie szczesliwy - nie ma sladu po tej biednej wystraszonej psince. Kazdego obszczeka i przybiega zadowolony ze spelnil obowiazek. Tlumacze ze Gniewko spi i ma byc cisza....ale pieronek jest tak zadowolony ze nie sposob mu wytlumaczyc. Jak tylko siadam w ogrodzie probuje wpakowac sie na kolana... Moja mama znow w szpitalu.. Quote
brazowa1 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zycze powrotu do zdrowia Twojej mamie.Musi byc Ci teraz dodatkowow trudno-dom i jeszcze nerwy,ech :shake: Sznaucerki sa wrzaskliwe,juz taka ich natura. Bardzo,ale to bardzo podoba mi sie imie Gniewko-uwielbiam staropolskie imiona. Quote
Recommended Posts