Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to taka przytulanka..... nie wiem jak mogli go zostawić...moze mysleli ze jak tyle ludzi przyjezdza do Olsztyna to sie ktos zlituje.....??
Nie potrafie zrozumiec..
To nie pierwszy pies tutaj wyrzucony na parkingu....niestety nie wszystkim zdazylam pomoc...

Posted

podniose...
moge sie nie odzywc w watku bo wlasnie moja mame zabralo pogotowie a oprocz 10 kotow i 2 psiakow mam tez 12 tygodniowe dziecie

Prosze pomozcie mi znalezc domek dla Moruska..

Posted

jejku Magdziak potrzebne są ogłoszenia - zmień tytuł wątku, że psiątko potrzebuje ogłoszeń! ja nie wyrabiam sie z tym wszystkim i niewiele uda mi sie zrobić, ale porobię chopaczkowi też!

i trzymam :kciuki: za Twoją Mamę!

Posted

Magdziaku,musza byc jednak lepsze.Tez takie z pokazanym kontaktem z czlowiekiem.Ludzie sa wzrokowcami-przede wszystkim patrza,potem czytaja teksty.On musi wpierw zauroczyc.

Ciesze sie,ze Twoja Mama czuje sie lepiej.

Posted

nie wiem jak dziekowac za ogloszenia!! Z mama dzis zle znowu wiec nie bylo sesji zdjeciowej.. w dodatku mam kolejnego kota na tymczsie - malutka kicia moze 1/2 roku juz w zaawansowanej ciazy - jutro sterylka aborcyjna o ile sie nie okoci dzis w nocy........drze sie w nieboglosy - jedyne pomieszczenie jakie mialam to pokoj z drzwiami ktore sie nie zamykaja wiec zrobilam siec z kabli zeby dowiazac klamke... bosz...chyba zwariuje

Posted

[quote name='Magdziak']jedyne pomieszczenie jakie mialam to pokoj z drzwiami ktore sie nie zamykaja wiec zrobilam siec z kabli zeby dowiazac klamke... bosz...chyba zwariuje

:lol: ja mam koty w pokoju bez drzwi zamkniętym wielkim pudłem po lodówce :lol:

dużo ciepłych mysli wysyłam Twojej Mamie!

i za koteczke trzymam :kciuki:

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj
Sznaucer miniaturowy mix wyrzucony z samochodu szuka domu - Zwierzaki - cafeanimal.pl

Posted

Malawaszka jeszcze raz stokrotne dzięki!!

Mam przeczucie, że poproszę Cię jeszcze o ogłoszenia dla mnie, bo mnie TZ wyrzuci z domu...
Kicia urodzila w nocy...nie wiem ile bo wcisnela sie w najciemniejszy kąt za deskami..

Posted

Magdziak napisał(a):
Malawaszka jeszcze raz stokrotne dzięki!!

Mam przeczucie, że poproszę Cię jeszcze o ogłoszenia dla mnie, bo mnie TZ wyrzuci z domu...
Kicia urodzila w nocy...nie wiem ile bo wcisnela sie w najciemniejszy kąt za deskami..

powiedz TZtowi, żeby Cię nie wyrzucał - dam mu nr tel do mojego TZ i niech sobie ponarzekają :evil_lol:

Posted

dokladnie-niech sobie grupe wsparcia zalożą.A swoja droga-niech sie uspokoja,bo po co Wam dodatkowe nerwy,już tylko przez zwierzaki macie ich sporo.Zreszat-gderanie nic nie zmieni :)

Posted

ech..moj TZ to i tak oaza spokoju....

Morusek juz całkiem czuje sie szczesliwy - nie ma sladu po tej biednej wystraszonej psince. Kazdego obszczeka i przybiega zadowolony ze spelnil obowiazek. Tlumacze ze Gniewko spi i ma byc cisza....ale pieronek jest tak zadowolony ze nie sposob mu wytlumaczyc.
Jak tylko siadam w ogrodzie probuje wpakowac sie na kolana...

Moja mama znow w szpitalu..

Posted

zycze powrotu do zdrowia Twojej mamie.Musi byc Ci teraz dodatkowow trudno-dom i jeszcze nerwy,ech :shake:

Sznaucerki sa wrzaskliwe,juz taka ich natura.

Bardzo,ale to bardzo podoba mi sie imie Gniewko-uwielbiam staropolskie imiona.