Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyrzucony z samochodu.... wiadomo wakacje... kilka tygodni spal na chodniku przy trasie na Kielce, czekał az po niego wrócą bo przecież kochany pan nie zostawiłby tak psa... W końcu stracił nadzieje...kiedy go znalazłam myślałam że umiera... nie chciał wstać na łapki...wziety na ręce po prostu dal się zanieść do domu
Morus.. tak daliśmy mu na imię, kiedyś mial dom.... wie co to spanie w koszyczku z posłaniem i kąpiel. Jest bardzo wycofany i nieśmiały - chyba boi się że znowu spotka go krzywda..
Potrzebuje całe mnóstwo miłości! Jest przyjazny do innych psów a koty raczej unika.
W tej chwili jest u mnie na tymczasie, ale jedyne co mogłam dla niego zrobić to podwórko i stodółka, z której niestety na razie nie chce korzystać...woli spać pod drzwiami na wycieraczce..

Tutaj widać jak jest zainteresowanym kotem..

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za odwiedzenie wątku!
Morusio jest cały czas taki smutny, nieśmiało merda ogonkiem, nieśmiało zaczepia mordeczką rękę kiedy się do niego mówi.. ogonek głownie spuszczony...taka bidula. Ale mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie - jest u mnie dopiero od przedwczoraj. Myślę, że będzie sie nadawał do domku z ogrodem bo chodzenie na smyczy nie bardzo mu wychodzi..woli byc noszony na rękach..

Posted

Dziekuje za podnoszenie watku!!
Kicius wcale nie wypasiony - *******a lazi po dworze caly dzień i linie ma tak jak trzeba :lol:sama chcialabym taka miec..

Morusek po poludniu sie ozywil - pogonil i kiciusia (Tygrynia) i Malwine (tez kicia) - ale widać że tylko dla zabawy - jest młodziutki moze mieć jakiś rok. Zaczyna też obszczekiwać obcych koło płotu

Delmunia dzis coś nie tak .... szlag..

Posted

Morusek jest słodki!! Przyzwyczail sie juz do podwórka i broni jak swojego:lol: , każdy gosc jest witany szczekaniem.....również mój TZ,jak wraca z pracy dostaje połajanke...
Łagodnie zaprasza do mizianek - chwyta delikatnie za ręke... Jest cudowny!! Będzie cudowym towarzyszem rownież do dzieci bo agresji w nim zero - jest bardzo delikatny i nieśmiały

Posted

obiecuje ze jutro zrobie lepsze zdjecia!!
Morusek zachowuje sie jak kociak - tylko szuka okazji zeby sie przytulic..
Dzis u nas lalo wiec zabralam go do wiatrolapu - czyli pomieszkiwal w domku: spokojnie sobie spal w koszyczku i tylko na sioo wychodził.
Psiak naprawde cudo!!