Madziek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 DG32 napisał(a):Jeśli można spytać co z Rubinkiem? jutro pojedzie do domu ;-) Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 a czy to prawda, że szczeniaczki od mosii te dwie ratlerkowate brązowe jadą do jednego domu do Wawy? bo dostałam taką info na mailu i nie wiem czy je zdjąć z allegro już? Quote
Asior Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 MAKABRA ZWIERZĄT! PiSdZ i FRP likwidują pseudohodowlę - MORDOWNIĘ Z PIEKŁA RODEM - Dogomania Forum kolejna masakra!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mosii Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 malawaszka napisał(a):a czy to prawda, że szczeniaczki od mosii te dwie ratlerkowate brązowe jadą do jednego domu do Wawy? bo dostałam taką info na mailu i nie wiem czy je zdjąć z allegro już? najprawdopodobniej tak. jezeli tak sie stanie wszystkie moje szczeniaczki beda miały juz domy. ale poczekaj jeszcze do wyjazdu w niedziele Quote
Madziek Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Rubin pojechał wczoraj do domu do Wodzisławia Śląskiego :) pan Wojtek i jego córeczka zakochali się w nim od razu. Rubinek w smakołykach, które przywieźli też :evil_lol: na pewno szybciutko ich pokocha i będzie szczęśliwy Quote
Ada-jeje Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Chociaz jedna radosna nowina w dniu dzisiejszym :loveu: Rubinku badz szczesliwy z nowa rodzinka :loveu::multi: Quote
carolinascotties Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :angryy::angryy::angryy: nie zapadl wyrok skazujący.... w jakim my kraju żyjemy....?????? Quote
Ewa i flatki Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 To nie ta mordownia, dzisiejszy wyrok dotyczy wyrabiania smalcu z psów w Małopolsce. Co oczywiście nie sprawia, że jestem mniej wściekła i zszokowana :mad: Quote
bela51 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Właśnie słuchałam w Faktach. Wstyd i hańba, że mamy takich sedziów.:angryy::angryy::angryy: Quote
ULKA12 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jak obejrzałam ten materiał to nie wiedziała czy się śmiać czy płakać "cele gastronomiczne" ....żenada. Tylko w Polsce takie rzeczy mogą się wydarzyć:shake: Quote
Ewa i flatki Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja nie wiedziałam, czy płakać, czy rzygać :angryy: Ten wyrok MUSI zaowocować wielkim protestem !!! Quote
zonia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 O...widzę, że na tym wątku też ktoś to oglądał.... No się qrwa we łbie nie mieści!!! :angryy:Do jasnej cholery gdzie my żyjemy...??!!!!:angryy: "Nie ma zakazu zabijania psów do celów gastronomicznych...." co on pie*****...?!:angryy::angryy: Czy oni nie widzą w tym nic złego...?! Co to był za dziadowy sędzie....!!?? Nie wiem jak wy ale ja jestem baaaaaardzo oburzona tym umorzonym wyrokiem.....:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Trzeba wziąć jakoś sprawy w swoje ręce:evil_lol: Słuchajcie, teraz już tak na serio. Nie możemy pozwolić żeby w Naszym kraju zapadały tak beznadziejne "wyroki"....za znęcanie się nad zwierzętami... Ja jestem za tym żeby zebrać ludzi, zrobić jakąś petycję, protest czy coś w tym stylu......Kto jeszcze jest ZA....???:cool3: Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :crazyeye:matko... jak to nie ma zakazu zabijania psów dla celów gastronomicznych???? :crazyeye: naprawdę NIE MA??!!! co my - w jakimś cholernym wietnamie zyjemy? :angryy: Quote
carolinascotties Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 na pewno wszyscy na dogo jestesmy ZA :) trzeba byloby zorganizowac akcje - petycje i zasypac - wszystkich - od gabinetu prezydenta, glownego weterynarza i wszystkich - poslow, poslanki... w sprawie Trevora- kiedy wysylamy ile sie tylko da - podan, zadan - przychodza odpowiedzi... wladza i urzedy musza sie ustosunkowac do glosow spoleczenstwa... nie bedzie to latwe - ale trzeba byloby zaczac od redagowania tekstu - ponurkowania w tej starej, zakurzonej ustawie i zadania nowej.... moze w koncu cos sie zmieni.... dobrze byloby tez uderzyc do odpowiednich biur Unii - w panstwach "starej" Unii - to nie jest do pomyslenia.... trzeba byloby wiec zredagowac pismo w jezyku angielskim, czy niemieckim- w ktorym dobrze byloby zwrocic uwage, ze musimy wciaz dostosowywac sie do unijnuch standardow - wiec czas najwyzszy i te - zwierzeca plaszczyzne dostosowac.... Quote
carolinascotties Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 moze - zeby offow nie robic - chcialoby sie komus zalozyc osobny watek:cool3::razz:? Quote
__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ciotki, napiszcie coś więcej, o co chodzi, jaka mordownia, jaki wyrok? Quote
zonia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 __Lara napisał(a):Ciotki, napiszcie coś więcej, o co chodzi, jaka mordownia, jaki wyrok? Właśnie o to chodzi, że wyroku (qrwa) nie ma!!!!!!!!!!!!!!:angryy: Umorzyli sprawę bo nie widzą w tym nic złego....!!!!!:angryy::angryy::angryy: Ja mogę założyć osobny wątek bo się ostro wkurzyłam:eviltong::evil_lol::angryy:......Postaram się dzisiaj, albo jutro..... Zakładać...? Quote
carolinascotties Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, napiszcie coś więcej, o co chodzi, jaka mordownia, jaki wyrok? zapadl dzis wyrok w sprawie smalcowni... uzasadnienie decyzji - to nie jest przestepstwo w Polsce - w srodku Europy - w XXI wieku:angryy:- bo nigdzie nie jest napisane, ze nie mozna psa zabic w celach gastronomicznych... zgodnie z polskim prawem mozemy konsumowac swoje psy!!!! Quote
carolinascotties Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 lepiej zalozyc - tam bedziemy mogli opracowac jakis plan... nie moge...... myslalam, ze bedzie lepiej...a tu k%*&$^#$%^ mac - nie ma instrumentow prawnych .... do walki z bydlakami, mordercami...:angryy: Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ten młodziutki benek...ma przed soba perspektywę TM...:-( schroniskowa opinia-agresywny...niechęć obsługi...brak kojców...i już ma wyrok-NIEADOPCYJNY! Od życia dzielą go pieniądze na transport,hotel...POMÓŻCIE MU! 300zl = zycie!!! Bernardyn do uspienia Quote
malawaszka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 No to teraz wszyscy smalcownicy, mordercy zacierają tłuste łapska i śmieją się do rozpuku wiedząc, ze są bezkarni...:shake: Quote
michal_sm Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Takie jest prawo.Nie wiem dlaczego was to tak oburza.Sama konsumpcja czy to świni,kury czy psa to nic złego.Mnie oburza ten wyrok z powodu warunków tzw uboju.Bo te psy umierały w sposób okrutny i na tej podstawie powinna być apelacja i w efekcie wyrok skazujący. Quote
kahoona Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 no to poczytajcie - fragment uzasadnienia: Quote
Recommended Posts