ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 nie no jase ze biore to pod uwage a i napewno nie mam zamiaru nim kryc suki o nie nie nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bieszcie doslownie tlumaczenia imiena Amon Amon wywodz sie z greckiego AMONA co oznacza "Ozywiajacy powiew" Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Amon - egipski Bóg, patron urodzaju. Teraz to zaczniecie zbierac plony w Kobylej Gorze :cool3: Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 NOM heheheh Imie mi sie podoba bo brzmi dosc dostojnie:) Quote
kamilawa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Nic tylko życzyć Amonkowi długich lat życia w cudownym domku! A co tam z drugim jamnisiem? Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Sa juz porobione zdjecia i mam niusa MIREK WKONCU RUSZYL SIE Z MIEJSCA !!!!! Quote
Dariette. Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ppomaranczo, wiecej szczegółóóów! :loveu: i zdjeć chcemy, zdjęc! :razz: Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dariette. napisał(a):Ppomaranczo, wiecej szczegółóóów! :loveu: i zdjeć chcemy, zdjęc! :razz: Tyle iem ile napisalam wiecej powie FIORSTEIBOCK bO to Ona mi doniosla o niusie:) zdjecia beda ale wieczorkiem Quote
Dariette. Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ojej, no cóż, nie pozostaje mi nic innego do roboty jak czekać. :razz: Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No wlasnie ja tez czekam ak na szpilkach Bo ma sie ukazac zdjeci Amona poza schroniskawo klatka Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Dziewczyny, musicie zaczekac :eviltong: nie mam jak zrzucic zdjec na kompa, bo nie mam kabla USB (zapomnialam z domu)...jakies pomysly na poprawe pamieci?? Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ja jestem cierpliwa:) czeeekam :) a co do zapominania to ja jestem dobra w tym ...kiedys zapomne glowy:) Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Na mnie chyba pogoda tak dziala...od rana jestem roztrzepana i brak koncentracji. Wychodzac z domu zapomnialam i aparatu i kuwety do schroniska - wracala sie :) o kablu to sobie przypominalam w pracy!!!:shake: Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ale tu cisza!!!!!!!!!!! gdzie zdjecia Mirka???????? Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Cioteczki chyba z tym jamnikiem troche przesadzilam? łapki ma za długie? Quote
Dariette. Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 tak offem, ten smutny czarnulek obok ma swoj wątek? Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Nie ma Dariettko, nie na dogo. Generalnie wszystkie pieski sa oglaszane w dzierzoniowskiej gazecie. Niestety nie dalybysmy rady wszystkim zalozyc watki osobne :shake: Brakuje rak do pracy! Cioteczki na str 1 post 3 dolaczylam zdjecie Amona z dzisiejszego spaceru, porownajcie sobie! On jest urodzony do wolnosci! Quote
gameta Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 a wiesz, napisz do rity60 (chyba tak :roll:) może Miruś to nie jamnik tylko jag terier - Rita się zna na szorściakach, może zidentyfikuje :roll: Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 gameta napisał(a):a wiesz, napisz do rity60 (chyba tak :roll:) może Miruś to nie jamnik tylko jag terier - Rita się zna na szorściakach, może zidentyfikuje :roll: Oj i my mamy taki skarb?? chociaz jamnik tez niczego sobie ;) Juz pisze - dzieki!!! Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='danka1234']widze ze jest chetny domek na Dropsika ,wstrzymam sie w takim razie z ogłoszeniami dla niego do wyjaśnienia. fiorsteinbock,skopiuj linki ogłoszeniowe które zrobiłam dla Mirusia i wklej na 1 strone pod jego fotkami by było widać jakie juz ma zrobione ogłoszenia. Danusiu, przepraszam, że przeoczyłam Twój post!!! juz biore sie za prace! Quote
ppomarancza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dzien dobry!!!! Dostalam zdjecoa Amona na meila:)Jecia jeszce pare dni musimy bez siebie wytrzymac!!!!Fakt w boksie wielki smutek,rozpacz i ból a na spacerku male ciekawskie stworzonko i wedrowniczek . Jak bylam w schrnisku to widzialam ze Amonowi az sie oczy smialy ze ogl wyjsc po za bramy schroniska. Edytko co do Mirusia no to napwno nie jest jamniczek moze faktycznie troche przypomina jag teriera -no teriera to napewno:) Quote
rita60 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Witajcie cioteczki:lol:tak wyglada jagdterier:roll: a tak jamnik/mowimy o odmianach szorstkowlosych/ Raczej sklanialabym sie,ze jest w typie jagdteriera/tylko łapki,nie urosly jak trzeba;)pozdrawiam. Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Dzieki dziewczyny Kochane :cool3: Siedzial sobie moj Mirus i mnie zmylal, no nic trzeba go usunac z jamnikowego watku. W taki razie piszemy w typie Jagdterrier, swoja droga bardzo ładna rasa :lol: Quote
ppomarancza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Tak patrze na tego jamnika szorstkowlosego i mysle sobie o Amonie ze on taki chudziutki jest.Musze nad nim opracowac by bardziej apetyczniej wygladal. Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ppomarancza napisał(a):Tak patrze na tego jamnika szorstkowlosego i mysle sobie o Amonie ze on taki chudziutki jest.Musze nad nim opracowac by bardziej apetyczniej wygladal. Proponuje abys zalozyla obrebny watek dla Amona i tam prowadzila kronike, ktorą bedziemy pilnie sledzic :loveu: Fotki PRZED i PO - jak zmienia sie moje zycie u Mojej Kasi :lol: Quote
Recommended Posts