Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no jase ze biore to pod uwage a i napewno nie mam zamiaru nim kryc suki o nie nie nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie bieszcie doslownie tlumaczenia imiena Amon

Amon wywodz sie z greckiego AMONA co oznacza "Ozywiajacy powiew"

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dariette. napisał(a):
Ppomaranczo, wiecej szczegółóóów! :loveu:
i zdjeć chcemy, zdjęc! :razz:

Tyle iem ile napisalam wiecej powie FIORSTEIBOCK
bO to Ona mi doniosla o niusie:) zdjecia beda ale wieczorkiem

Posted

Nie ma Dariettko, nie na dogo. Generalnie wszystkie pieski sa oglaszane w dzierzoniowskiej gazecie. Niestety nie dalybysmy rady wszystkim zalozyc watki osobne :shake: Brakuje rak do pracy!

Cioteczki
na str 1 post 3 dolaczylam zdjecie Amona z dzisiejszego spaceru, porownajcie sobie! On jest urodzony do wolnosci!

Posted

gameta napisał(a):
a wiesz, napisz do rity60 (chyba tak :roll:) może Miruś to nie jamnik tylko jag terier - Rita się zna na szorściakach, może zidentyfikuje :roll:

Oj i my mamy taki skarb?? chociaz jamnik tez niczego sobie ;)
Juz pisze - dzieki!!!

Posted

[quote name='danka1234']widze ze jest chetny domek na Dropsika ,wstrzymam sie w takim razie z ogłoszeniami dla niego do wyjaśnienia.
fiorsteinbock,skopiuj linki ogłoszeniowe które zrobiłam dla Mirusia i wklej na 1 strone pod jego fotkami by było widać jakie juz ma zrobione ogłoszenia.

Danusiu, przepraszam, że przeoczyłam Twój post!!!

juz biore sie za prace!

Posted

Dzien dobry!!!!
Dostalam zdjecoa Amona na meila:)Jecia jeszce pare dni musimy bez siebie wytrzymac!!!!Fakt w boksie wielki smutek,rozpacz i ból a na spacerku male ciekawskie stworzonko i wedrowniczek . Jak bylam w schrnisku to widzialam ze Amonowi az sie oczy smialy ze ogl wyjsc po za bramy schroniska.

Edytko co do Mirusia no to napwno nie jest jamniczek moze faktycznie troche przypomina jag teriera -no teriera to napewno:)

Posted

Witajcie cioteczki:lol:tak wyglada jagdterier:roll:

a tak jamnik/mowimy o odmianach szorstkowlosych/

Raczej sklanialabym sie,ze jest w typie jagdteriera/tylko łapki,nie urosly jak trzeba;)pozdrawiam.

Posted

ppomarancza napisał(a):
Tak patrze na tego jamnika szorstkowlosego i mysle sobie o Amonie ze on taki chudziutki jest.Musze nad nim opracowac by bardziej apetyczniej wygladal.

Proponuje abys zalozyla obrebny watek dla Amona i tam prowadzila kronike, ktorą bedziemy pilnie sledzic :loveu:
Fotki PRZED i PO - jak zmienia sie moje zycie u Mojej Kasi :lol: