danka1234 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ogłoszenia dla Mirka; alegratka gumtre kokosy interpress e-oferty kupie psa adopcja psa giełda ogłoszen nasi pupile petsy ogłoszenia olx wklejcie te linki na 1 strone. Quote
fiorsteinbock Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Danusiu! dziekuje za pomoc w ogloszeniach! Bylismy u jamniorow, Mirus wciaz przytulony do sciany nie bierze czynnego udzialu w zyciu sfory :( Spokojniutki jest nadzwyczaj - kiedy reszta obszekiwala nas okrutnie, Mirus siedzial ciuchutko i patrzyl zaskoczony "o co chodzi?" Drugi, Dropsik jest jeszcze bardziej wycofany! Nowy domek to priorytet :-( Zaraz wrzuce zdjecia, zobaczycie same te smutne oczka... Quote
fiorsteinbock Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Kolejne zdjecia. Moge tylko powiedziec, ze wlasciwie nie ma roznicy miedzy tymi z pierwszego postu. Tak wyglada życie Mirusia. On nie biega po boksie, nie interesuja go spory wewnetrze ani wspolpraca ze schroniskowym gangiem Łobuzów...On jest indywidualistą szukającym oparcia...przy ścianie - skoro brak ludzkiego przyjaciela :-( Ile to będzie trwało, skazany jest na dożywocie?? Quote
fiorsteinbock Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Dropsik. Zdjęcia więcej mówią niż moje słowa są w stanie opisać. Staję się apatyczny, bez chęci do życia. Obawiam się o niego najbardziej! Dropsik również jest spokojnym psem, nigdy nie szukał zwady w boksie - wygląda na zaprzyjaźnionego z pozostałym towarzystwem psiej niedoli. Oba jamniki są z interwencji, nie znane są historie ani powody porzucenia psów. W boksach są łagodne tylko brak im tej werwy, charakteryzującej tę rasę :-( Quote
fiorsteinbock Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Jamnikowe Cioteczki ta rasa jest Wasza ulubioną, podeślijcie proszę ogólna charakterystykę jamników. Te nasze są smutaskami a wiem, ze nie taka natura jamniorka. Chce porobic ogloszenia i wskazac zachownia, ktorych brak u naszych rezydentow, a ktore cechuja wlasnie szczesliwe jamniki! Tak bardzo pragniemy dla nich domkow... :shake::-( Quote
ppomarancza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dropsik normalnie chodzi na smyczy? czy mozna go poscic z niej??? JESTEM NIM POWAZNIE ZAINTERESOWANA!!!! MA szczepieni-chociaz to nie problem:) byloby super zeby nie gryzl to najwazniejsze a sikanie i kupkanie w domu z tym sobie poradze.....chyba:) Quote
kamilawa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Coś się zaczyna po woli dziać! :loveu: Edytko, Grażynko no chodźcie tutaj! :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Postaram sie dzis dodac na Jamniki i mixy szukaja domow Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Witajcie czujne Cioteczki :lol: ppomarancza juz powiadomiona co i jak, jestesmy w kontakcie. Tymczasem Chlopaki hooop na gore! Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Hooopamy do gory i usmiechamy sie do Ppomaranczki :lol: Quote
kamilawa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 A co z domkiem dla Dropsika? :razz: :loveu: Quote
danka1234 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 widze ze jest chetny domek na Dropsika ,wstrzymam sie w takim razie z ogłoszeniami dla niego do wyjaśnienia. fiorsteinbock,skopiuj linki ogłoszeniowe które zrobiłam dla Mirusia i wklej na 1 strone pod jego fotkami by było widać jakie juz ma zrobione ogłoszenia. Quote
Tymonka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Przepraszam , ale to naprawdę pilne : http://www.dogomania.pl/forum/f99/figurki-z-masy-solnej-zbieramy-skrytka-bez-twojej-pomocy-umrze-bazarek-do-29-08-a-143686/ Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Kamilko, nie chcemy zapeszać :lol: Boje sie cokolwiek napisac, zeby nie zepsuc! ;) Quote
kamilawa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 o jejku, to ja mocno trzymam kciuki! I nie chcę na razie nic wiedzieć, zeby nie zapeszyć :evil_lol: Quote
ppomarancza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 wIECIE CO KOCHANE PODAJCIE MI ADRES DO SCHRONA DO WAS! MUSZE DROPSA ZOBACZYC BO NIE WYTRZYMAM JEST TAKI SLODKI I SMUTNY NA ZDJECIACH Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Dzierzoniow, ul. Brzegowa 151, tel. 831 18 00 Czynne codziennie od 11:00 do 16:00 procz niedzieli. Gdybys chciala, mozemy sie umowic na wlocie do dzierzoniowa na stacji paliw Orlen. Pilotowalabym Cie do schroniska. Quote
ppomarancza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ja juz wszystko wiem bede jutro u Dropsa:) postaram sie byc miedzy12-13 tak na oko bede jechac z nawiacja ale jak by co bede jeszcze do Ciebie dzwonic. Do jutra!!! Quote
ppomarancza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 jednak bez nawigacji bede startowac wiec napewno bede dzwonic!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaa nie wiem jak ja dojade do was???? chyba jednak ten Orlen wejdzie w gre!!!! Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Ok. We Wroclawiu kieruj sie na Kudowe Zdroj, wyjedziesz na Bielanach i caly czas krajowa 8, w Łagiewnikach na krzyżówce odbijesz w prawo na Wałbrzych (droga nr 384) i to już prosto na Dzierzoniów. Wjeżdżając do dzierżoniowa po prawej stronie jest ORLEN. Tam możemy się spotkać. Quote
kamilawa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Mocno z całej siły trzymam kciuki! :thumbs: Opowiedzcie później jak minęła wizyta ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Ja powiem tak: Dropsik i Pani Kasia przypadli sobie do gustu :multi: Teraz prosze Pania Kasie o relacje, poniewaz to byl Ich dzien! Ja sie usuwam, cieszac ogromnie...uskrzydlona lecę na poczte nadac przesylki! Quote
Recommended Posts