Ola27 Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Moja Arabelka ma już 4 miesiące. Jest pięknym owczarkiem niemieckim po rodzicach rodowodowych :) mam zamiar zapisać ją na szkolenie od czerwca, bo boję się, że niedługo zacznie mi wchodzić na głowę hi hi hi brój z niej jest niesamowity, gryzie wszystko co się da, kopie dołki :) itp itp :) ale mimo tego i tak jest rozkosznie patrzeć na nią!!! Chciałabym pokazać Wam jej zdjęcie ale nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić :/ pozdrowionka dla wszystkich miłośników czworonogów !!! Ola Quote
Anulka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 tu masz napisane jak wkleić zdjęcie http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15516&sid=bb4255b0b9d8eec3b98ff3da075ecd40 Quote
pati_smerfek Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 takie śliczne brojaki mają swój urok :D:D Quote
Nanami Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Psa sie nie ODDAJE na szkolenie, tylko sie idzie z psem na szkolenie. Dlaczego? Bo często psy szybciej łapią o co biega, niz ich własciciele. I co z tego, ze psina nauczy sie komend, skoro Ty nie bedziesz umiec z nią pracowac? Takze do szkolenia trzeba dwojga - psa i własciciela. Ale to dla przyszłych czytelników, bo chyba pani juz nie zaglada - kwiecien :wink: Quote
Recommended Posts