Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malwi napisał(a):
dostałam dziś deklarację od stowarzyszenia z ostrowa - jeśli pele z tego wyjdzie to stowarzyszenie moze dac 300 zł na miesiac na żarełko chociażby ...

aLE WIEŚCI , ja miałabym tymczas ,ale za mało tych informacji o Pele. :shake::-(

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia i Barni']aLE WIEŚCI , ja miałabym tymczas ,ale za mało tych informacji o Pele. :shake::-(

A czy wiadomo już, czy to było zatrucie ?
Uszkodzenia wątroby, trzustki i nerek wskazywałyby
niestety chyba na to....:-(
Warto rozważyć propozycję Basi. :loveu:
Pele, piesku piękny - walcz o siebie, walcz dzielnie ! :modla::modla:
Czekamy na wiadomości o Pele.

Posted

byłam przed chwilą na poczcie i rzuciła mi się w oczy gazetka z pelem na 1 stronie - oczywiscie kupilam, jak tylko dorwę aparat wrzucę jej fotki do poczytania.

Posted

Malwi napisał(a):
byłam przed chwilą na poczcie i rzuciła mi się w oczy gazetka z pelem na 1 stronie - oczywiscie kupilam, jak tylko dorwę aparat wrzucę jej fotki do poczytania.

koniecznie

Jak można tak potraktowac tego psa, oby namierzyli tą właścicielkę :angryy:

Posted

ja dowiedziałam się jeszcze przed momentem że Pele trafił do schroniska polecenia byłej posłanki i byłej wiceprezydent ostrowa... a ta pseudowłaścicielka to jej znajoma... brak słów ...

Posted

Malwi napisał(a):
ja dowiedziałam się jeszcze przed momentem że Pele trafił do schroniska polecenia byłej posłanki i byłej wiceprezydent ostrowa... a ta pseudowłaścicielka to jej znajoma... brak słów ...

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to tym bardziej trzeba to nagłośnić , sprawdź dokładnie te informacje :roll:

Posted

tak wiem ;D ale nie mowie ze to jest na 100 procen twic prosze was jeszcze nie nagłaśniajcie... dowiem się dokładnie bo na razie to tylko mnie plotki doszły.

Guest Elżbieta481
Posted

Gdyby to była prawda to mamy naprawdę posłów,że tylko się powiesić:shake:
E/W

Posted

Informacje o Pele pojawiają się co kilka dni na forum fundacji Emir. Wiem, że chcielibyście codziennie wiedzieć co u Pelego, ale Emir ma pod opieką więcej psów nie tylko Pele.

Posted

olga7 napisał(a):
Cieszę sie że mogłam nieco pomóc -odstąpilam Pelemu miejsce w kolejce do Jamora -nie tylko z wdzięczności dla Goni i Emira za pomoc dla Landseera Heli -z Wlkp.przytuliska ,gdzie tracila zdrowie i tkwila w klatce -w fatalnych warunkach . Mam nadzieję ,że tak jak wcześniej przypuszczalam ,że Pele był celowo od zewnątrz i wew.też pewnie truty silnie toksyczynymi środkami -tak teraz wyjdzie jednak z tego -mimo cięzkiego stanu .A właścielka-trucicielka -zostanie ukarana z próby otrucia psa i znęcanie się nad nim .

Bardzo się cieszę, że Pele lepiej się czuje. :loveu:
U Jamora będzie Mu dobrze. :lol:

Posted

zaraz , zaraz ..... to jest PELE ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wierze własnym oczom ...... ON JEST PRZEPIĘKNY !!!!!!! GRATULACJE DZIEWCZYNY !