Basia i Barni Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Malwi napisał(a):dostałam dziś deklarację od stowarzyszenia z ostrowa - jeśli pele z tego wyjdzie to stowarzyszenie moze dac 300 zł na miesiac na żarełko chociażby ... aLE WIEŚCI , ja miałabym tymczas ,ale za mało tych informacji o Pele. :shake::-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Basia i Barni']aLE WIEŚCI , ja miałabym tymczas ,ale za mało tych informacji o Pele. :shake::-( A czy wiadomo już, czy to było zatrucie ? Uszkodzenia wątroby, trzustki i nerek wskazywałyby niestety chyba na to....:-( Warto rozważyć propozycję Basi. :loveu: Pele, piesku piękny - walcz o siebie, walcz dzielnie ! :modla::modla: Czekamy na wiadomości o Pele. Quote
Malwi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 byłam przed chwilą na poczcie i rzuciła mi się w oczy gazetka z pelem na 1 stronie - oczywiscie kupilam, jak tylko dorwę aparat wrzucę jej fotki do poczytania. Quote
Basia i Barni Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Malwi napisał(a):byłam przed chwilą na poczcie i rzuciła mi się w oczy gazetka z pelem na 1 stronie - oczywiscie kupilam, jak tylko dorwę aparat wrzucę jej fotki do poczytania. koniecznie Jak można tak potraktowac tego psa, oby namierzyli tą właścicielkę :angryy: Quote
Malwi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ja dowiedziałam się jeszcze przed momentem że Pele trafił do schroniska polecenia byłej posłanki i byłej wiceprezydent ostrowa... a ta pseudowłaścicielka to jej znajoma... brak słów ... Quote
Basia i Barni Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Malwi napisał(a):ja dowiedziałam się jeszcze przed momentem że Pele trafił do schroniska polecenia byłej posłanki i byłej wiceprezydent ostrowa... a ta pseudowłaścicielka to jej znajoma... brak słów ... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:to tym bardziej trzeba to nagłośnić , sprawdź dokładnie te informacje :roll: Quote
Iza k. Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Czyżby o życiu Pelego decydowała"była posłanka i była wiceprezydent"?Trzeba to nagłośnić-w moim mieście jest super organizacja Help Animals! Quote
Malwi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 tak wiem ;D ale nie mowie ze to jest na 100 procen twic prosze was jeszcze nie nagłaśniajcie... dowiem się dokładnie bo na razie to tylko mnie plotki doszły. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Pele, piesku, jak się dzisiaj czujesz ? Tak bardzo bym chciała, żebyś żył i zdrowiał..... :thumbs::thumbs: Czy rozważana jest propozycja tymczasu dla Pele, podana przez Basię ? Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Gdyby to była prawda to mamy naprawdę posłów,że tylko się powiesić:shake: E/W Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Czy można prosić o wiadomości o labku ? Jak się czuje Pele ? Quote
Basia75 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Po cichu podczytuję wątek biedaka. Niepokoi mnie brak jakichkolwiek wieści. Co z nim? Kochane psisko. Quote
Paulina87 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Informacje o Pele pojawiają się co kilka dni na forum fundacji Emir. Wiem, że chcielibyście codziennie wiedzieć co u Pelego, ale Emir ma pod opieką więcej psów nie tylko Pele. Quote
Szarotka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ojej i co z Pele ????????????????:shake::shake: Quote
ketunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Pozostaje nam czekać na jakieś nowe wiadomości. Mam nadzieję, że Pele wraca do zdrowia Quote
Paulina87 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Pele został przewieziony do hoteliku u Jamora i czuje się już lepiej. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 olga7 napisał(a):Cieszę sie że mogłam nieco pomóc -odstąpilam Pelemu miejsce w kolejce do Jamora -nie tylko z wdzięczności dla Goni i Emira za pomoc dla Landseera Heli -z Wlkp.przytuliska ,gdzie tracila zdrowie i tkwila w klatce -w fatalnych warunkach . Mam nadzieję ,że tak jak wcześniej przypuszczalam ,że Pele był celowo od zewnątrz i wew.też pewnie truty silnie toksyczynymi środkami -tak teraz wyjdzie jednak z tego -mimo cięzkiego stanu .A właścielka-trucicielka -zostanie ukarana z próby otrucia psa i znęcanie się nad nim . Bardzo się cieszę, że Pele lepiej się czuje. :loveu: U Jamora będzie Mu dobrze. :lol: Quote
Szarotka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Oh to swietnie bo sie bardzo martwilam jak on sobie poradzi, watroba i trzustka to powazna rzecz. Mam nadzieje, ze beda jakies zdjecia?? Quote
Paulina87 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Pele w hotelu u Jamora: Powiem szczerze, że ja go prawie na zdjęciach nie poznałam ;) Quote
Malwi Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 zaraz , zaraz ..... to jest PELE ????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wierze własnym oczom ...... ON JEST PRZEPIĘKNY !!!!!!! GRATULACJE DZIEWCZYNY ! Quote
Ati Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A ile on ma lat? Na poczatku watku zmarnowany, teraz wyglada jak 2-3 latek. Quote
Malwi Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 o ile dobrze kojarze to chyba koło 4, ale nie jestem pewna na 100% Paulina - rozmawiałaś już może z Gonią o książeczce ? Quote
Recommended Posts