Malwi Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 a w ogóle to co to a domek w tej Norymberdze ? jakieś szczegóły poprosze :diabloti: Quote
jamor Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pele od tygodnia stoi na trasie na autostop. dzis go tam jeszcze widziałem. Walizka i beret. Quote
anado Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dobre,tylko zeby cos mu sie zatrzymalo,moze ktos mu w tym pomoze???? Quote
Szarotka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='jamor']Pele od tygodnia stoi na trasie na autostop. dzis go tam jeszcze widziałem. Walizka i beret.[/QUOTE] Ej Jamor to nie mogles go podrzucic, przynajmniej mialbys wymowke od tego hucznego zajecia :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Malwi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 wrzuciłam Pelego na stronę schroniska .... w razie gdyby Pelucha jednak tego stopa nie złapał ... miejmy nadzieję ze jednak go złapie :D Quote
GoniaP Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Pele jedzie do domu w przyszły piątek. W poniedziałek dzwonię do Jamora i ustalam istotności ;) Quote
Malwi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 aaaaaaaaaaa :D no to w takim razie przenosze go do szczęściarzy ;D Quote
Szarotka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='GoniaP']Pele jedzie do domu w przyszły piątek. W poniedziałek dzwonię do Jamora i ustalam istotności ;)[/QUOTE] Pele jak dojedziesz to przyslij kartke i zdjecia :):) Quote
jamor Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ma wyruszac jutro o 7.30 Dzis na wybiegu robił podobno slizgi boczne, czyli rozpęd i wywrotki. Slicznie bedzie na jutro wygladał. czekoladowy labrador. Aby reklamacji nie byeło ze nie ten kolor :-) niestety ja wracam dopiero wieczorem do domu, nie zobacze sie z nim przed wyjazdem. dobrej drogi pele !!! Quote
Szarotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mam nadzieje, ze Pele wykorzystal ten czas na nauke jezyka :):) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Szarotka napisał(a):Pele jak dojedziesz to przyslij kartke i zdjecia :):) Szczególnie fotki będą bardzo oczekiwane :lol:. Quote
GoniaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Pele połączony z nową Rodzinką, która jest nim zachwycona. Obecnie jest w Łodzi, już posiada paszport, jak na podróżnika przystało, zamęcza Państwa zabawami i wszystko gra, tylko nie wie w jakim języku gadać, bo tam i Polski i Niemiecki i Angielski :cool1: Musi sprostać zadaniu i stać się piertwszym psim poliglotą!:evil_lol: Quote
max45 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 życzę by bylo jak w bajce.... i żyli dlugo i szczęśliwie. Quote
GoniaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 max45 napisał(a):życzę by bylo jak w bajce.... i żyli dlugo i szczęśliwie. Mam nadzieję, że tak będzie! Państwo w kontrakt mają wpisane częste relacje mailowo-zdjęciowe :evil_lol: Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 GoniaP napisał(a):Pele połączony z nową Rodzinką, która jest nim zachwycona. Obecnie jest w Łodzi, już posiada paszport, jak na podróżnika przystało, zamęcza Państwa zabawami i wszystko gra, tylko nie wie w jakim języku gadać, bo tam i Polski i Niemiecki i Angielski :cool1: Musi sprostać zadaniu i stać się piertwszym psim poliglotą!:evil_lol: Wow to Pele dobrze trafil, bedzie sie chlop rozwijal :):):cool3::cool3::razz::razz: Quote
GoniaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wow! To pierwszy emirowy pies, który zamieszka w Amerykańskiej bazie wojskowej w Niemczech :crazyeye: Będzie miał do dyspozycji dom z ogrodem, kochających, super opiekunów, dzieciaki do zabawy, akwarium słonowodne w ramach relaksu i podczas zasypiania ;) Aha, no i kota! z którym musi się zaprzyjaźnić :evil_lol: Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kot jest absolutnie kazdemu psu do szczescia konieczny :loveu::loveu::loveu:, dlatego moj pies ma dwa i jest super szczesliwy :multi::multi::multi::multi: Quote
GoniaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Szarotka napisał(a):Kot jest absolutnie kazdemu psu do szczescia konieczny :loveu::loveu::loveu:, dlatego moj pies ma dwa i jest super szczesliwy :multi::multi::multi::multi: Mam nadzieję, że Pele też tak stwierdzi ;) On nie ma w sobie ani krzty agresji, więc oby nie wyszedł z niego lew :diabloti: Dowiemy się w niedzielę wieczorem ;) Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 E do lwa to mu daleko i grzywy nie ma. Jedynie moze sie zamienic w psa polujacego, no ale niektore koty to sobie w kasze dmuchac nie dadza :mad::mad::mad: Quote
GoniaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Szarotka napisał(a):(...)niektore koty to sobie w kasze dmuchac nie dadza :mad::mad::mad: Na to liczę! :evil_lol: Bo Merkendorf mi nie po drodze :diabloti: Quote
Recommended Posts