Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamor']Pele od tygodnia stoi na trasie na autostop. dzis go tam jeszcze widziałem. Walizka i beret.[/QUOTE]
Ej Jamor to nie mogles go podrzucic, przynajmniej mialbys wymowke od tego hucznego zajecia :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='GoniaP']Pele jedzie do domu w przyszły piątek. W poniedziałek dzwonię do Jamora i ustalam istotności ;)[/QUOTE]

Pele jak dojedziesz to przyslij kartke i zdjecia :):)

Posted

ma wyruszac jutro o 7.30 Dzis na wybiegu robił podobno slizgi boczne, czyli rozpęd i wywrotki. Slicznie bedzie na jutro wygladał. czekoladowy labrador. Aby reklamacji nie byeło ze nie ten kolor :-) niestety ja wracam dopiero wieczorem do domu, nie zobacze sie z nim przed wyjazdem. dobrej drogi pele !!!

Posted

Pele połączony z nową Rodzinką, która jest nim zachwycona. Obecnie jest w Łodzi, już posiada paszport, jak na podróżnika przystało, zamęcza Państwa zabawami i wszystko gra, tylko nie wie w jakim języku gadać, bo tam i Polski i Niemiecki i Angielski :cool1: Musi sprostać zadaniu i stać się piertwszym psim poliglotą!:evil_lol:

Posted

max45 napisał(a):
życzę by bylo jak w bajce.... i żyli dlugo i szczęśliwie.
Mam nadzieję, że tak będzie! Państwo w kontrakt mają wpisane częste relacje mailowo-zdjęciowe :evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
Pele połączony z nową Rodzinką, która jest nim zachwycona. Obecnie jest w Łodzi, już posiada paszport, jak na podróżnika przystało, zamęcza Państwa zabawami i wszystko gra, tylko nie wie w jakim języku gadać, bo tam i Polski i Niemiecki i Angielski :cool1: Musi sprostać zadaniu i stać się piertwszym psim poliglotą!:evil_lol:

Wow to Pele dobrze trafil, bedzie sie chlop rozwijal :):):cool3::cool3::razz::razz:

Posted

Wow! To pierwszy emirowy pies, który zamieszka w Amerykańskiej bazie wojskowej w Niemczech :crazyeye: Będzie miał do dyspozycji dom z ogrodem, kochających, super opiekunów, dzieciaki do zabawy, akwarium słonowodne w ramach relaksu i podczas zasypiania ;) Aha, no i kota! z którym musi się zaprzyjaźnić :evil_lol:

Posted

Szarotka napisał(a):
Kot jest absolutnie kazdemu psu do szczescia konieczny :loveu::loveu::loveu:, dlatego moj pies ma dwa i jest super szczesliwy :multi::multi::multi::multi:
Mam nadzieję, że Pele też tak stwierdzi ;) On nie ma w sobie ani krzty agresji, więc oby nie wyszedł z niego lew :diabloti: Dowiemy się w niedzielę wieczorem ;)