Basia i Barni Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Nie no ja też to widziałam ,ale zostawcie to masa osób tak mówi i pisze i tak też wyszukują ,także napiszcie jak wam mówię :cool3: Quote
Malwi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 no to mowie zeby tak napisać ;) wtedy wyszukiwarki znajdą też "labladora" a i przy okazji mała edukacja pseudohodowców będzie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Malwi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Basia i Barni']W tytule allegro wpiszcie labrador lablador labradora będzie więcej wejść , niech ktoś uporządkuje te ogłoszenia kto je robił . I napiszcie jak wyglada opiea nad nim w allegro ,choć przyznam ,że piękne jest zrobione . o tu ! :diabloti::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Helga&Ares']Rany, gdzie Wy widzicie LabLadora? Nie ty to zrobiłas bezbłędnie , ale zmień na to co mówiłam ,bo co do mnie ktos dzwoni to pyta o labladorka :evil_lol: Labrador,labradora, lablador Pele pokochaj go i daj dom . Quote
Helga&Ares Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 GoniaP napisał(a):Masz dobre oko Malwi !!! Helga, jak to przeczyta, spali się ze wstydu :diabloti: Nadal nie rozumiem, wytłumaczcie mi proszę, żebym mogła się spalić:eviltong::razz: Quote
GoniaP Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No dobra, dobra, to ja się spalam bo wydałam wyrok i nie sprawdziłam :oops: Uniżenie proszę o wybaczenie! I nie zmieniaj aukcji na lablador :shake::diabloti: Quote
GoniaP Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Paulinko, zmień proszę tytuł wątku, bo jest bardzo mylący. Labuś już zdrowy i pilnie szuka domku, tego jedynego, najcudowniejszego pod słońcem! Quote
Nelke Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witam!:-) Podczytuje ten wątek i mam pytanie czy Pele potrzebuje jakiejś specjalnej karmy i specjalnego sposobu żywienia? Quote
jamor Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 tak. zdecydowanie. Pele potrzebuje domowego jedzenia. Sposób zywienia - domek z ogórdkiem , do tego stado dzieciaków, swoich i tych od sąsiadów. Zywienie w trakcie zabawy , czy to w piaskowinicy,. na trzepaku lub na wieszaku. Zywienie po bieganiu za piłką lub po ciagnieciu sanek. Zywienie podczas taplania sie z dzieciakami w błocie . Wieczorkiem spanie na dywanie. Quote
Malwi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jamor .... a może jakieś ładne nowe fotki Pelego ? takie na nowy banerek i do nowych ogłoszeń ?? :loveu::loveu::loveu::diabloti: a tymczasem banerek z tego co jest ;) Paulina - czy mogłabyć wrzucić wszystkie informacje o Pele do pierwszego postu ? (przynajmniej treść tego postu : http://www.dogomania.pl/forum/12743928-post56.html) Quote
Szarotka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ten banerek Malwi jest bardzo ladny, taki pogodny i Pele wyglada wesolo :):) Quote
jamor Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Malwi']Jamor .... a może jakieś ładne nowe fotki Pelego ? takie na nowy banerek i do nowych ogłoszeń ?? :loveu::loveu::loveu::diabloti: a tymczasem banerek z tego co jest ;) Paulina - czy mogłabyć wrzucić wszystkie informacje o Pele do pierwszego postu ? zamowcie pogode to i zdjecia zrobie. Quote
Malwi Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Szarotka napisał(a):Ten banerek Malwi jest bardzo ladny, taki pogodny i Pele wyglada wesolo :):) Dzięki :oops: Jamor : kolejka była, ale zamówiłam na poniedziałek lub wtorek słoneczko ;D jeszcze pytanie .... Czy Pele w końcu miał kastrację razem z moszną ? Quote
Basia i Barni Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Co z ogłoszeniami ? Był jakiś odzew :oops: Quote
Malwi Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ja czekam na informacje od jednej doomaniaczki której wyadoptowałam cockera, ponoć jej znajomy szuka labradora... miała się dopytać więcej i pokazać pelego... może ponowie moje pytanie ... czy Pele jest w końcu wykastrowany ? Quote
Paulina87 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Wstawiłam 2 zdjęcia i filmik do pierwszego posta. Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Malwi napisał(a):ja czekam na informacje od jednej doomaniaczki której wyadoptowałam cockera, ponoć jej znajomy szuka labradora... miała się dopytać więcej i pokazać pelego... może ponowie moje pytanie ... czy Pele jest w końcu wykastrowany ? Spytaj Jamora napewno wie czy pies wykastrowany. Quote
GoniaP Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Pele JEST wykastrowany! Nie miałam w jego sprawie niestety żadnego poważnego zapytania. Jestem załamana, bo pomijając koszty, on w hotelu jest jednym z wielu psów, a z tego co pisze Jamor, on bardzo potrzebuje człowieka... Quote
Szarotka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Musicie szukac kogos kto lubi labladory, energiczne, pelne entuzjazmu i chetne do zabawy, kogos kto uprawia jogging lub jezdzi na rowerze itp. Pies napewno kogos znajdzie, taki super, ladny i wesoly :):) Quote
Malwi Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 biedny Pele zmaltretowany .....:diabloti:.... trzema mu szukać domu i to szybko bo go w tym Hotelu wykończą :diabloti::diabloti: Quote
GoniaP Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jest powód dla którego Pele był testowany... Może wkrótce zamieszka u Polskiej Rodziny pod Norynbergią ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Malwi']biedny Pele zmaltretowany .....:diabloti:.... trzema mu szukać domu i to szybko bo go w tym Hotelu wykończą :diabloti::diabloti: [quote name='GoniaP']Jest powód dla którego Pele był testowany... Może wkrótce zamieszka u Polskiej Rodziny pod Norynbergią ;) No, to testowanie odbyło się w takim usprawiedliwionym " stanie wyższej konieczności" ;) :diabloti:. Testy zdane oczywiście wzorowo, tak, na 200% :loveu:. Po tym wszystkim, co przeszedł Pele, zasługuje na piękne życie i kochających ludzi. Trzymam kciuki za domek dla psiaka. :bigok::bigok: Quote
Recommended Posts