Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to mowie zeby tak napisać ;) wtedy wyszukiwarki znajdą też "labladora" a i przy okazji mała edukacja pseudohodowców będzie :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Basia i Barni']W tytule allegro wpiszcie labrador lablador labradora będzie więcej wejść , niech ktoś uporządkuje te ogłoszenia kto je robił .
I napiszcie jak wyglada opiea nad nim w allegro ,choć przyznam ,że piękne jest zrobione .

o tu ! :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Helga&Ares']Rany, gdzie Wy widzicie LabLadora?

Nie ty to zrobiłas bezbłędnie , ale zmień na to co mówiłam ,bo co do mnie ktos dzwoni to pyta o labladorka :evil_lol:

Labrador,labradora, lablador Pele pokochaj go i daj dom .

Posted

tak. zdecydowanie. Pele potrzebuje domowego jedzenia. Sposób zywienia - domek z ogórdkiem , do tego stado dzieciaków, swoich i tych od sąsiadów. Zywienie w trakcie zabawy , czy to w piaskowinicy,. na trzepaku lub na wieszaku. Zywienie po bieganiu za piłką lub po ciagnieciu sanek. Zywienie podczas taplania sie z dzieciakami w błocie . Wieczorkiem spanie na dywanie.

Posted

[quote name='Malwi']Jamor .... a może jakieś ładne nowe fotki Pelego ? takie na nowy banerek i do nowych ogłoszeń ?? :loveu::loveu::loveu::diabloti:

a tymczasem banerek z tego co jest ;)

Paulina - czy mogłabyć wrzucić wszystkie informacje o Pele do pierwszego postu ?

zamowcie pogode to i zdjecia zrobie.

Posted

Szarotka napisał(a):
Ten banerek Malwi jest bardzo ladny, taki pogodny i Pele wyglada wesolo :):)

Dzięki :oops:

Jamor : kolejka była, ale zamówiłam na poniedziałek lub wtorek słoneczko ;D

jeszcze pytanie .... Czy Pele w końcu miał kastrację razem z moszną ?

Posted

ja czekam na informacje od jednej doomaniaczki której wyadoptowałam cockera, ponoć jej znajomy szuka labradora... miała się dopytać więcej i pokazać pelego...

może ponowie moje pytanie ... czy Pele jest w końcu wykastrowany ?

Posted

Malwi napisał(a):
ja czekam na informacje od jednej doomaniaczki której wyadoptowałam cockera, ponoć jej znajomy szuka labradora... miała się dopytać więcej i pokazać pelego...

może ponowie moje pytanie ... czy Pele jest w końcu wykastrowany ?

Spytaj Jamora napewno wie czy pies wykastrowany.

Posted

Pele JEST wykastrowany!
Nie miałam w jego sprawie niestety żadnego poważnego zapytania. Jestem załamana, bo pomijając koszty, on w hotelu jest jednym z wielu psów, a z tego co pisze Jamor, on bardzo potrzebuje człowieka...

Posted

Musicie szukac kogos kto lubi labladory, energiczne, pelne entuzjazmu i chetne do zabawy, kogos kto uprawia jogging lub jezdzi na rowerze itp.
Pies napewno kogos znajdzie, taki super, ladny i wesoly :):)

Posted

[quote name='Malwi']biedny Pele zmaltretowany .....:diabloti:.... trzema mu szukać domu i to szybko bo go w tym Hotelu wykończą :diabloti::diabloti:

[quote name='GoniaP']Jest powód dla którego Pele był testowany... Może wkrótce zamieszka u Polskiej Rodziny pod Norynbergią ;)

No, to testowanie odbyło się w takim usprawiedliwionym " stanie wyższej konieczności" ;) :diabloti:.
Testy zdane oczywiście wzorowo, tak, na 200% :loveu:.
Po tym wszystkim, co przeszedł Pele, zasługuje na piękne życie i kochających ludzi.
Trzymam kciuki za domek dla psiaka. :bigok::bigok: