Dana i Muszkieterowie Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Tak się cieszę, Pele, że Tobie się udało :loveu::loveu:. Quote
Szarotka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='dana']Tak się cieszę, [B]Pele[/B], że Tobie się udało :loveu::loveu:.[/quote] A co mu sie udalo ?? tzn. wiem - udalo mu sie ujsc z zyciem, a jak z domkiem ???:p:p:p Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Szarotka']A co mu sie udalo ?? tzn. wiem - udalo mu sie ujsc z zyciem, a jak z domkiem ???:p:p:p Właśnie to mu się udało , Pele przeżył, a było tak ciężko.... Inne psiaki nie miały tyle szczęścia. Quote
jamor Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 a energia go rozwala. Ds pilnie potrzebny. Quote
GoniaP Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jamor napisał(a):a energia go rozwala. Ds pilnie potrzebny. Pies zdrowy, piękny i miły... Gdzie ten dom???:placz: Quote
Helga&Ares Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Moja pani próbowała mnie otruć - Labrador PELE (769746050) - Aukcje internetowe Allegro Aukcja Pelusia, wyróżniona:) Oby mu szczęście przyniosła... Quote
anado Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ajula napisał(a):wczoraj widziałam z balkonu jak dziewczynka ze złością kopała swojego psa, bo leżał na trawie i nie chciał się podnieść - małego westika :angryy: zaczęłam krzyczeć z balkonu, że ma przestać, że zaraz jej psa zabiorę, zatrzymała się kobieta, która też dziewczynce zmyła głowę przecież to się w głowie nie mieści - 7-8 letnia dziewczynka kopie takiego malucha! :angryy: jesli robi to na trawniku gdzie ludzie patrzą, to chyba uważa to za normalne? w domu pewnie tym bardziej psa kopie! gdzie rodzice?? co to za dziecko?? potwór z niej wyrośnie i kolejna dręczycielka zwierząt :-(a mnie udalo sie wyrwac z takiego domu sunie,tam taka ,,opieke,,wespol z reszta rodziny sprawowal 5-letni chlopczyk.Ale sara juz jest bezpieczna u mnie.Musialybyscie widziec jej zdziwienie,ze nie jest karana biciem.Powoli sie przyzwyczaja i jestesmy razem szczesliwe. Quote
Szarotka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja nie :):) Stale go namawiam, zeby sie juz z Kojotem zdecydowali na zmiane domu :):) bo juz czas :):) Quote
GoniaP Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jestem załamana, bo Pele ciągle siedzi w hotelu, a to są straszne koszty :placz: Ma ogłoszenia, a nie miałam ani jednego poważnego telefonu w jego sprawie :-( Quote
Malwi Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 a jakie Pele ma ogłoszenia ? może by trzeba więcej ogłoszeń ? no i z dokładnie napisanymi wytycznymi jak karma itd... bo może ludzie się boją tego że Pele był tak poważnie chory i koszty jego utrzymania będą straszne ... Quote
GoniaP Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ma Allegro i inne, ale nie wiem dokładnie jakie, bo już się w tym wszystkim pogubiłam :( Quote
Szarotka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Skoro dotychczasowe ogloszenia nie dzialaja to trzeba wymyslec jakies inne. Napewno jest ktos kto chce Pele :):) Quote
GoniaP Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie wiem... W każdym razie to jego aktualne allegro: Moja pani próbowała mnie otruć - Labrador PELE (769746050) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='GoniaP']Pele, a o Tobie wszyscy zapomnieli :( Ja też zaglądam;). Pele już dawno powinien się grzać w swoim kochającym domku. Quote
grzybkowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='GoniaP']Nie wiem... W każdym razie to jego aktualne allegro: Moja pani próbowała mnie otruć - Labrador PELE (769746050) - Aukcje internetowe Allegro łał ...ale na tych zdjeciach widac jak chlopak wyzdrowial !!! super robota!! co do ogloszenia to chyba dalabym mniej tych chorowitych zdjec ... bo po obejrzeniu to one zostaja w glowie(bo drastyczne) a przydaloby sie zeby Pele kojarzyl sie z normalnym, wesolym psiakiem ,jakim jest teraz... ale moge sie oczywiscie mylic...:oops: buziaki dla Pele'go :loveu: Quote
Szarotka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Mozna napisac, ze byl chory i co sie stalo, ale na koncu koncentrowac sie na jego obecnych pozytywach. Nie wiem, czy on dalej wymaga lekow itp, w kazdym razie trzeba podkreslic, ze ma silny organizm i super charakter. Quote
anado Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 dokladnie.Byc moze obawa przed drogim leczeniem powstrzymuje ewentulne domki.A rozumiem,ze piesek jest juz zdrowy.Jedyna choroba u niego to tesknota za prawdziwym domkiem.Biegnij po domek skarbie... Quote
Basia i Barni Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 W tytule allegro wpiszcie labrador lablador labradora będzie więcej wejść , niech ktoś uporządkuje te ogłoszenia kto je robił . I napiszcie jak wyglada opiea nad nim w allegro ,choć przyznam ,że piękne jest zrobione . Quote
Malwi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ja proponuje w tytule napisać "LABRADOR (a nie LABLADOR)" ;D Quote
GoniaP Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Malwi napisał(a):ja proponuje w tytule napisać "LABRADOR (a nie LABLADOR)" ;D Masz dobre oko Malwi !!! Helga, jak to przeczyta, spali się ze wstydu :diabloti: Quote
Recommended Posts