Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dana']Tak się cieszę, [B]Pele[/B], że Tobie się udało :loveu::loveu:.[/quote]

A co mu sie udalo ?? tzn. wiem - udalo mu sie ujsc z zyciem, a jak z domkiem ???:p:p:p

Posted

Ajula napisał(a):
wczoraj widziałam z balkonu jak dziewczynka ze złością kopała swojego psa, bo leżał na trawie i nie chciał się podnieść - małego westika :angryy:
zaczęłam krzyczeć z balkonu, że ma przestać, że zaraz jej psa zabiorę, zatrzymała się kobieta, która też dziewczynce zmyła głowę
przecież to się w głowie nie mieści - 7-8 letnia dziewczynka kopie takiego malucha! :angryy:
jesli robi to na trawniku gdzie ludzie patrzą, to chyba uważa to za normalne? w domu pewnie tym bardziej psa kopie! gdzie rodzice??
co to za dziecko?? potwór z niej wyrośnie i kolejna dręczycielka zwierząt :-(
a mnie udalo sie wyrwac z takiego domu sunie,tam taka ,,opieke,,wespol z reszta rodziny sprawowal 5-letni chlopczyk.Ale sara juz jest bezpieczna u mnie.Musialybyscie widziec jej zdziwienie,ze nie jest karana biciem.Powoli sie przyzwyczaja i jestesmy razem szczesliwe.

Posted

a jakie Pele ma ogłoszenia ? może by trzeba więcej ogłoszeń ? no i z dokładnie napisanymi wytycznymi jak karma itd... bo może ludzie się boją tego że Pele był tak poważnie chory i koszty jego utrzymania będą straszne ...

Posted

[quote name='GoniaP']Nie wiem...
W każdym razie to jego aktualne allegro:
Moja pani próbowała mnie otruć - Labrador PELE (769746050) - Aukcje internetowe Allegro

łał ...ale na tych zdjeciach widac jak chlopak wyzdrowial !!! super robota!!

co do ogloszenia to chyba dalabym mniej tych chorowitych zdjec ... bo po obejrzeniu to one zostaja w glowie(bo drastyczne) a przydaloby sie zeby Pele kojarzyl sie z normalnym, wesolym psiakiem ,jakim jest teraz...
ale moge sie oczywiscie mylic...:oops:

buziaki dla Pele'go :loveu:

Posted

Mozna napisac, ze byl chory i co sie stalo, ale na koncu koncentrowac sie na jego obecnych pozytywach. Nie wiem, czy on dalej wymaga lekow itp, w kazdym razie trzeba podkreslic, ze ma silny organizm i super charakter.

Posted

dokladnie.Byc moze obawa przed drogim leczeniem powstrzymuje ewentulne domki.A rozumiem,ze piesek jest juz zdrowy.Jedyna choroba u niego to tesknota za prawdziwym domkiem.Biegnij po domek skarbie...

Posted

W tytule allegro wpiszcie labrador lablador labradora będzie więcej wejść , niech ktoś uporządkuje te ogłoszenia kto je robił .
I napiszcie jak wyglada opiea nad nim w allegro ,choć przyznam ,że piękne jest zrobione .