Paulina87 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Niedawno do naszego schronu trafił pies w typie labradora. Pies leży zrezygnowany w boksie ma podrażnienia na całym ciele i chyba zapalenie spojówek lub inne choróbsko oczu. Nie wiem ile ma lat, ale chyba na starego nie wygląda. Mam problemy z imageshack i fotosikiem więc wstawiam jako pliki i proszę kogoś o wstawienie ich jako zdjęć! Pobrać zdjęcie! ad.jpg 2.jpg Pele jest już zdrowy, czuje się świetnie i czeka na dom w hotelu u Jamora. YouTube - pele Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Boze jaki wymeczony pies!!! W ktorym schronie jest?? Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Hej Majqa! Fajnie, ze jestes:loveu: Mamy juz 2posty zdjec, chyba ze wiesz cos wiecej o tym biednym psiaku..? Quote
majqa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Poczekajmy, może coś jeszcze dopisze z istotności Paulina. Przepraszam, że wrzuciłam fotki (widać, coś z moim kompem nie tak :oops:, bo widzę tylko swoje, a w Twoim poście kwadraciki z czerwonymi iksami, stąd moja reakcja). Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zdjec nigdy nie za wiele, szczegolnie, ze piekny pies na nich jest, ktorego tam byc nie powinno:-( Quote
majqa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Paulino, czy udzielono mu jakiejkolwiek pomocy? Mam na myśli pomoc weta. Quote
eduso Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Przekazałam info o labku miłośnikom labradorów: Labradory.info :: Zobacz temat - Labek w schronisku :(( Jaki biedny :( :( Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='eduso']Przekazałam info o labku miłośnikom labradorów: Labradory.info :: Zobacz temat - Labek w schronisku :(( Jaki biedny :( :( Dziekuje Ci bardzo:multi: Mam nadzieje, ze milosnicy rasy szybko wykombinuja dla niego choc DT!!! On potrzebuje WETA!!! Quote
Laura1108 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Z DT zapewne będzie kłopot w związku z tym , że u nas wszyscy zapsieni na maxa ale dziś jak tylko zrobi się dzień to pomyslimy co z nim robić na pewno sam nie pozostanie nie ma opcji starczy już mu cierpienia :mad::-( Myslę , że jakiś hotelik chociaż by sie przydał . A czy Wy coś wiecie o nim więcej w sensie dogadywania z innymi psami ? Czy długo jest w schronie ? Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jeszcze nic nie wiadomo, czekamy na Pauline, ktora zalozyla temat. Jak w ogole mozna wyrzucic labka??? Quote
Laura1108 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nawet nie zadawaj tego pytania " Jak można ... " obecnie mam dwa w tym jeden tymczasem i nie wyobrażam sobie bez nich życia a zwłaszcza wywalic psa w chorobie to już szczyt szczytów . Brak słów . Więc Paulinko daj znać cos więcej o psiaku albo namiar na schron , w którym przebywa może na PW . Ktoś od nas by tam podskoczył i obejrzał biedaka . Quote
Laura1108 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A czy w ogóle ktoś wie w jakim mieście ten psiak jest ?? Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Pies jest w Poznaniu, jesli w schronie-trzeba przyjezdzac i wyciagac. Mam nadzieje, ze w jakims przytulisku jednak.. Albo choc w Swarzedzu... Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Laura1108 napisał(a):Ninko czyli pies jest w Poznaniu tak ?? W Poznaniu lub okolicy, stad jest zalozycielka watku. Quote
Laura1108 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ninka napisał(a):W Poznaniu lub okolicy, stad jest zalozycielka watku. Tyle zauważyłam :razz: miałam cichą nadzieję , że może choc miejscowość ktoś zna po za Puliną . W taki razie trzeba czekać na Paulinę . Quote
Ninka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Isadora7']podlinkowane banerki: . Sliczne!!! Pieknie dziekuje!!! Quote
Basia i Barni Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dlaczego mnie nikt na dogo nie poinformował :angryy: czyżbym straciła pozycję :diabloti: Moje kochane ciotki już są na wątku , oczywiście Majqa i niezawodny baner Isadory .. no i moja prawa ręka LAura :cool3: Ja mam miejsce zarezerwowane w hoteliku u Megii i u Mosi ,ale tam kolejka mega jest , muszę zobaczyć jak idą sprawy i przekonać innych ,by zrezygnowali z kolejki :evil_lol: wstawiam banerek :multi: Quote
Paulina87 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Wybaczcie, że dopiero dzisiaj piszę, ale wczoraj byłam taka wymęczona, że założyłam wątek i poszłam spać. Pies jest w Ostrowie Wlkp. Dopiero co trafił do schronu jakieś kilka dni. Na razie nie był badany przez weta. Pewnie w najbliższym czasie będzie szczepiony to wet go zobaczy. Na razie nic więcej o nim nie wiadomo, nie wygląda na agresywnego. Wszystkie psy szczekały a on tylko leżał i co jakiś czas podnosił głowę zobaczyć co się dzieje. Quote
Basia i Barni Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Spójrz w me oczy , nie odwracaj głowy , nie ma nadziei dla mnie na lepszy los? Zrezygnowany leżę , psy mnie obszczekują ,a ja nic .... tylko leżę ... Z dnia na dzień , z minuty na minutę ,z sekundy na sekundę ..... Spójrz i pomóż mi ... W mych oczach odczytasz całe moje dotychczasowe życie Smutek , odrzucenie.... Jestem niechciany , niekochany ... nikt mną się nie interesuje ... Ja chcę tylko mieć kogoś ... kogos kto mnie ukocha , dla kogo będę całym światem . Proszę mi pomóc , zabrać mnie z tego miejsca ,będę grzeczny , będę się starał ,by nie być kłopotem , będę po prostu dla ciebie przyjacielem - tylko mi pozwól .... wrzuć ten tekst do pierwszego posta :placz:Ja się popłakałam ,jak zobaczyłam to ostatnie zdjęcie . Słuchajcie mamy jakiś płatny tymczas? Jakiś hotelik ? Kasę mamy , a jak nie mamy to uzbieramy :p Quote
fridaoo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :placz::placz: nic więcej nie jestem w stanie... Quote
Recommended Posts