Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niedawno do naszego schronu trafił pies w typie labradora. Pies leży zrezygnowany w boksie ma podrażnienia na całym ciele i chyba zapalenie spojówek lub inne choróbsko oczu.
Nie wiem ile ma lat, ale chyba na starego nie wygląda.
Mam problemy z imageshack i fotosikiem więc wstawiam jako pliki i proszę kogoś o wstawienie ich jako zdjęć!

Pobrać zdjęcie!
ad.jpg
2.jpg

Pele jest już zdrowy, czuje się świetnie i czeka na dom w hotelu u Jamora.

YouTube - pele

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczekajmy, może coś jeszcze dopisze z istotności Paulina. Przepraszam, że wrzuciłam fotki (widać, coś z moim kompem nie tak :oops:, bo widzę tylko swoje, a w Twoim poście kwadraciki z czerwonymi iksami, stąd moja reakcja).

Posted

Z DT zapewne będzie kłopot w związku z tym , że u nas wszyscy zapsieni na maxa ale dziś jak tylko zrobi się dzień to pomyslimy co z nim robić na pewno sam nie pozostanie nie ma opcji starczy już mu cierpienia :mad::-( Myslę , że jakiś hotelik chociaż by sie przydał .

A czy Wy coś wiecie o nim więcej w sensie dogadywania z innymi psami ? Czy długo jest w schronie ?

Posted

Nawet nie zadawaj tego pytania " Jak można ... " obecnie mam dwa w tym jeden tymczasem i nie wyobrażam sobie bez nich życia a zwłaszcza wywalic psa w chorobie to już szczyt szczytów . Brak słów .

Więc Paulinko daj znać cos więcej o psiaku albo namiar na schron , w którym przebywa może na PW . Ktoś od nas by tam podskoczył i obejrzał biedaka .

Posted

Ninka napisał(a):
W Poznaniu lub okolicy, stad jest zalozycielka watku.

Tyle zauważyłam :razz: miałam cichą nadzieję , że może choc miejscowość ktoś zna po za Puliną . W taki razie trzeba czekać na Paulinę .

Posted

Dlaczego mnie nikt na dogo nie poinformował :angryy: czyżbym straciła pozycję :diabloti:

Moje kochane ciotki już są na wątku , oczywiście Majqa i niezawodny baner Isadory .. no i moja prawa ręka LAura :cool3:

Ja mam miejsce zarezerwowane w hoteliku u Megii i u Mosi ,ale tam kolejka mega jest , muszę zobaczyć jak idą sprawy i przekonać innych ,by zrezygnowali z kolejki :evil_lol:

wstawiam banerek :multi:

Posted

Wybaczcie, że dopiero dzisiaj piszę, ale wczoraj byłam taka wymęczona, że założyłam wątek i poszłam spać.

Pies jest w Ostrowie Wlkp. Dopiero co trafił do schronu jakieś kilka dni. Na razie nie był badany przez weta. Pewnie w najbliższym czasie będzie szczepiony to wet go zobaczy.
Na razie nic więcej o nim nie wiadomo, nie wygląda na agresywnego. Wszystkie psy szczekały a on tylko leżał i co jakiś czas podnosił głowę zobaczyć co się dzieje.

Posted

Spójrz w me oczy , nie odwracaj głowy , nie ma nadziei dla mnie na lepszy los?
Zrezygnowany leżę , psy mnie obszczekują ,a ja nic .... tylko leżę ...
Z dnia na dzień , z minuty na minutę ,z sekundy na sekundę .....
Spójrz i pomóż mi ...
W mych oczach odczytasz całe moje dotychczasowe życie
Smutek , odrzucenie.... Jestem niechciany , niekochany ... nikt mną się nie interesuje ...
Ja chcę tylko mieć kogoś ... kogos kto mnie ukocha , dla kogo będę całym światem .
Proszę mi pomóc , zabrać mnie z tego miejsca ,będę grzeczny , będę się starał ,by nie być kłopotem , będę po prostu dla ciebie przyjacielem - tylko mi pozwól ....

wrzuć ten tekst do pierwszego posta :placz:Ja się popłakałam ,jak zobaczyłam to ostatnie zdjęcie .

Słuchajcie mamy jakiś płatny tymczas? Jakiś hotelik ? Kasę mamy , a jak nie mamy to uzbieramy :p