Asiaczek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Yaki napisał(a):Stawka basenji z Dobrego Miasta suki mlodziez: ICE from Afrika championy; FLOWER YPSYLON Ananty Bardzo pięknie dziękuję. A moge jeszcze prosić o sędziego i o bliższe dane tej suczki z młodziezy? Nie znam jej i chciałabym się dowiedzieć, skąd ona, po jakich rodzicach itp. Juz teraz piękne dzięki. Pzdr. Quote
Yaki Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Podaje z katalogu:sedzia Marek Maciej Bork-Grabkowski asystent: Henryk Stepka Rudo-biala ur 31.12.2003(INT CH FLAGHATH s ADAM SAn-INT CH CH PL RUS FLOWER YPSYLON Ananty)wl Stella Zawadzka Quote
Asiaczek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Yaki, ale mi chodziło o suczkę z młodziezy. Tę championkę znam; mieszka w Piasecznie i kilka razy konkurowałysmy ze sobą na ringach. Sorki, ale postaraj się i podaj mi dane (dokładne) tej małej, OK? Pzdr. Quote
Yaki Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Asiaczku podalam dane tej suczki z mlodziezy ICE from AFRIKA W nawiasie rodzice ,pisalam ,ze to corka tej interchampionki. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Dziękuję za informacje. Mea culpa - nie wczytałam się w post. Ale teraz juz wszystko wiem. Dlatego tak się o tą malutką wypytuję, bo ona urodzona w 2003 r., a na wystawach dopiero teraz ją widzę. Albo po prostu wcześniej omijałyśmy się. Poza tym nie zgadzała mi się litera miotu w hodowli "From Afrika". A teraz już mi się wszystko zgadza. Pzdr. Quote
Recommended Posts