taigan Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Ma ktoś może jakieś plany co do tej wystawy??? Quote
dorotal Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Ja jade z 5 psami: 2 buldozki francuskie i 3 king charles spaniele Quote
taigan Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Matagi, może /o ile plany się nie zmienią- tfu, tfu odpukać/ znowu się spotkamy :))) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Ja jade z Seterem Irlandzkim - psem w championach ;) Quote
Matagi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 [quote name='taigan']Matagi, może /o ile plany się nie zmienią- tfu, tfu odpukać/ znowu się spotkamy :))) Mam taką nadzieję :P Quote
carotina Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 ja jade (o ile bedzie transport, ale wszystko wskazuje na że tak :wink: ) na samo MP :P bez swoich psów..... no i tu magiczne pytanie, którego pewnie już czytać nie możecie 8) , no ale: Czy kogoś piesek mógłby wystartować w konkursie JH? (ze mną :wink: :evilbat: :wink: ) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Ja planowałam, że pojade na tą wystawe, ale w ten sam dzień mam komunie mojego kuzyna, więc odpada :( Quote
Matagi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Carotina :P Mogę dać Ci akitę,tylko czy dasz radę,bo to nie shitzutek :wink: OKII Matagiinu PL startował w MP w Białymstoku,zajął II miejsce..... :wink: :lol: Quote
carotina Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 [quote name='Matagi']Carotina :P Mogę dać Ci akitę,tylko czy dasz radę,bo to nie shitzutek :wink: OKII Matagiinu PL startował w MP w Białymstoku,zajął II miejsce..... :wink: :lol: Matagi :calus: kochana jesteś :D , faktycznie akita to wyzwanie :wink: :evilbat: 8) :wink: , z małym na MP prościej :P 8) , no ale jeżeli takowy mały się nie znajdzie, to chętnie skorzystam :D :D :D :D bardzo się ciesze :megagrin: A Twoja córka nie bedzie z nim startować? :hmmmm: Quote
Matagi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 CarotinaMartyna moja nie będzie startować ,bo jade do Dobrego Miasta okazyjnie,jest 1 miejsce na osobę i 1 na psa.Pokaże więc OKIIEGO,a OJOSAN zostanie tym razem w domku z resztą makit :wink: Zaryzykuj,masz rację ,z akita to wyzwanie :wink: Ale moje psy się chętnie wystawiają,trzeba sie tylko nauczyć jak je pokazać :P :P :P :P Quote
dorotal Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Ja bede miala 5 malych pieskow, ale 4 z nich dopiero co beda wchodzic w mlodziez, a ostatnia tez nie jest ulozona. Wiec jesli chcesz sprobowac z ktoryms z nich to chetnie sie zgodze. Quote
Matagi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Carotina! :P Białystok jest uprzejmy :D Dotrzyj w końcu do nas na wystawę :P Wykaz sędziów na Białystok i Augustów już na stronie :P Quote
Gidget Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 jesli plany sie nie zmienia, to przyjade:) oczywiscie na mp;) Quote
flashka-g Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 ja bym pewnie pojechała...ale wtedy jade na Wegry;] Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Jakby ktoś jeszcze potrzebował pieska na MP to mój Seter Irlandzki jest "wolny" :) Quote
carotina Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Matagi :D , dorotal :D jesteście obie kochane i napewno się zgłosze do Was obu :D (przy okazji się poznamy :wink: ) , no i zobaczymy który z psiaków będzie najbardziej chętny do współpracy :wink: :P (no i któremu nie będzie nic kolidować czasowo, bo to też dosyć istotne :wink: ) :calus: (tuż przed wystawą odezwe się na priv, żeby dokładnie się umówić :D ) Quote
flashka-g Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Ty Marta byś przynajmniej jakas odpłatwnośc brała;p a nie tak psa dała męczyc tym okropnym dzieciom;] nie slyszałas nigdy ze to taki bezsensowny konkurs..tylko te dzieci męcza te psy...ohh straszne... :( :-? :cry: Quote
carotina Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Asia, Ty nam tu akiej antyreklamy nie rób :wink: 8) :lol: .... Quote
Gidget Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Jakby ktoś jeszcze potrzebował pieska na MP to mój Seter Irlandzki jest "wolny" jesli dojade na wystawe, to ja bym byla chetna;) Quote
orsini Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 flashka-g napisał(a):Ty Marta byś przynajmniej jakas odpłatwnośc brała;p a nie tak psa dała męczyc tym okropnym dzieciom;] nie slyszałas nigdy ze to taki bezsensowny konkurs..tylko te dzieci męcza te psy...ohh straszne... :( :-? :cry: tak,tak:)))wlasnie:))) jakis bachor mi stresowal tak psa w Lodzi kiedys...:))))hmmm biedna ta moja suczka :lol: :lol: :lol: ale chyba druga byla nawet :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 To dam takim dzieciom w miare odpowiedzialnym ktore nie mecza psow ;) Ale Gidget z przyjemnoscia dam, bo juz kiedys jej to obiecalam :) Quote
Cervarius Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 szukam transportu dla dwóch psów i jednej (a jak by sie dało dwóch osób), psy to posokowce bawarskie Quote
flashka-g Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 orsini to na pewno nie byłam ja 8) :D :wink: własnie tak sie zastanawiałam skąd mm jeden puchar z Łodzi;] teraz juz wiem;] Quote
Recommended Posts