Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jade (o ile bedzie transport, ale wszystko wskazuje na że tak :wink: ) na samo MP :P bez swoich psów.....
no i tu magiczne pytanie, którego pewnie już czytać nie możecie 8) , no ale: Czy kogoś piesek mógłby wystartować w konkursie JH? (ze mną :wink: :evilbat: :wink: )

Posted

Carotina :P Mogę dać Ci akitę,tylko czy dasz radę,bo to nie shitzutek :wink: OKII Matagiinu PL startował w MP w Białymstoku,zajął II miejsce..... :wink: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']Carotina :P Mogę dać Ci akitę,tylko czy dasz radę,bo to nie shitzutek :wink: OKII Matagiinu PL startował w MP w Białymstoku,zajął II miejsce..... :wink: :lol:

Matagi :calus: kochana jesteś :D , faktycznie akita to wyzwanie :wink: :evilbat: 8) :wink: , z małym na MP prościej :P 8) , no ale jeżeli takowy mały się nie znajdzie, to chętnie skorzystam :D :D :D :D bardzo się ciesze :megagrin:
A Twoja córka nie bedzie z nim startować? :hmmmm:

Posted

CarotinaMartyna moja nie będzie startować ,bo jade do Dobrego Miasta okazyjnie,jest 1 miejsce na osobę i 1 na psa.Pokaże więc OKIIEGO,a OJOSAN zostanie tym razem w domku z resztą makit :wink:
Zaryzykuj,masz rację ,z akita to wyzwanie :wink: Ale moje psy się chętnie wystawiają,trzeba sie tylko nauczyć jak je pokazać :P :P :P :P

Posted

Ja bede miala 5 malych pieskow, ale 4 z nich dopiero co beda wchodzic w mlodziez, a ostatnia tez nie jest ulozona. Wiec jesli chcesz sprobowac z ktoryms z nich to chetnie sie zgodze.

Posted

Matagi :D , dorotal :D jesteście obie kochane i napewno się zgłosze do Was obu :D (przy okazji się poznamy :wink: ) , no i zobaczymy który z psiaków będzie najbardziej chętny do współpracy :wink: :P (no i któremu nie będzie nic kolidować czasowo, bo to też dosyć istotne :wink: )
:calus:
(tuż przed wystawą odezwe się na priv, żeby dokładnie się umówić :D )

Posted

Ty Marta byś przynajmniej jakas odpłatwnośc brała;p a nie tak psa dała męczyc tym okropnym dzieciom;] nie slyszałas nigdy ze to taki bezsensowny konkurs..tylko te dzieci męcza te psy...ohh straszne... :( :-? :cry:

Posted

flashka-g napisał(a):
Ty Marta byś przynajmniej jakas odpłatwnośc brała;p a nie tak psa dała męczyc tym okropnym dzieciom;] nie slyszałas nigdy ze to taki bezsensowny konkurs..tylko te dzieci męcza te psy...ohh straszne... :( :-? :cry:

tak,tak:)))wlasnie:)))
jakis bachor mi stresowal tak psa w Lodzi kiedys...:))))hmmm biedna ta moja suczka :lol: :lol: :lol: ale chyba druga byla nawet :lol: :lol: :lol: :lol: