jostra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Asiaczku gratulacje!!! I nieśmiało proszę o stawki sznaucerów miniaturowych białych i czarnych Z góry dziękuję :) Quote
paolinka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Asiaczku gratuluje :laola: :angel: Hehe o beagle juz nie pytam, bo zrobila to Agata ;) Quote
Elitesse Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Dziekuje pieknie asiaczku za moje sredniaki :) ja powolutku też planuje podbój Wegier :)) ale zaczynam dopiero w lipcu Quote
Asiaczek Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 jostra napisał(a):Asiaczku gratulacje!!! I nieśmiało proszę o stawki sznaucerów miniaturowych białych i czarnych Z góry dziękuję :) Niestety, nie było ani białych ani czarnych. Były za to pieprzaczki małe i czarno-srebrne. Pzdr. Quote
jostra Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Dziekuję bardzo :D Elitesse łączmy siły i ruszajmy na podbój Hungarii :P Quote
flashka-g Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Asiaczek dobrze ze jest taki ktos jak ty;p moze bede mogla od Ciebie sicgac namiary na jakies wystawy jak mi braknie małe CAC co;p?? Quote
króliczek Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Dziękuję Joasiu za stawki :D Już któraś z kolei wystawa bez pełnej obsady we wszystkich klasach.Te Węgry bardzo mnie kuszą.Napisz Asiaczku gdzie będziesz zgłaszać swoje baski (nawet CAc-mnie interesuje,bo co za róznica czym championat się zacznie :wink: )Jeśli jedziesz busikiem oczywiście. :P Quote
Asiaczek Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 flashka-g napisał(a):Asiaczek dobrze ze jest taki ktos jak ty;p moze bede mogla od Ciebie sicgac namiary na jakies wystawy jak mi braknie małe CAC co;p?? Nie ma sprawy. Pisz, pytaj. Jak tylko będę mogła - pomogę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 króliczek napisał(a):Dziękuję Joasiu za stawki :D Już któraś z kolei wystawa bez pełnej obsady we wszystkich klasach.Te Węgry bardzo mnie kuszą.Napisz Asiaczku gdzie będziesz zgłaszać swoje baski (nawet CAc-mnie interesuje,bo co za róznica czym championat się zacznie :wink: )Jeśli jedziesz busikiem oczywiście. :P Jak na razie, baski są zgłoszone do Cacib-Budapesztu (30.4.2005 r.) i do m. Soskut (1.5.2005 r.). Ta druga wystawa to Klubowa wystawa psów z coursingiem i baski się na nią załapują. Prawdopodobnie pojadę na jakąś małą wystawę na Węgry w sierpniu/wrześniu br. Ale jeszcze nie mam upatrzonej. W ten sposób chciałabym zacząć dorosłe championaty Węgier dla Gusia-pręgusia i malej Hipki. Ja też jestem tego zdania, co Ty - championaty można zacząć od małej wystawy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 SAMOYED, s. Kiss Ibolya PSY kl.o SNOW-WHITE CLOUD FIRE SUKI kl. mł. SNOW-WHITE CLOUD GWENDOLYN Pzdr. Quote
kadziumia Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Asiaczku, dzięki serdeczne :modla: :lol: :wink: . Będziesz w Łodzi, bo nie chce mi sie całego topiku przerzucać.... napisz moze mi na priv ;) pozdrawiam Quote
Savannah Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Asiaczek napisał(a):Savannah: especially for You SH: s. KISS Ibolya PSY kl. mł. CROWN ROYALE FROM ANDREA'S kl. p GENTLE WOLF TONIC kl.o TIMBER'S KIDDY JOHN-LENNON kl.ch KING-CRISTIES SILVER GRAY GEOFFRY SUKI kl.mł. SOPHIE'S PEARL LUTHIEN TINUVIEL CORA THE SIBERIAN CORAL FROM ANDREA'S TIMBER'S KIDDY TAKE THAT kl.p TIMBER'S KIDDY TATTOO kl.o TIMBER'S KIDDY MAYKA Pzdr. Aiaczaku bardzo dziękuje za staweczke SH, widze że tam nic ciekawego nie ma....wiec pewnie sie kiedys wybiore....moze razem jakis wypadzik :D Pzdr! Villarica Siberians Quote
Asiaczek Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 kadziumia napisał(a):Asiaczku, dzięki serdeczne :modla: :lol: :wink: . Będziesz w Łodzi, bo nie chce mi sie całego topiku przerzucać.... napisz moze mi na priv ;) pozdrawiam Stawkę samków masz 2-3 posty wcześniej. A do Łodzi nie jadę, bo w tym czasie mam CACIB Budapeszt i Klubówkę coursingową w Soskut/Węgry. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 Savannah napisał(a):Asiaczek napisał(a):Savannah: especially for You SH: s. KISS Ibolya PSY kl. mł. CROWN ROYALE FROM ANDREA'S kl. p GENTLE WOLF TONIC kl.o TIMBER'S KIDDY JOHN-LENNON kl.ch KING-CRISTIES SILVER GRAY GEOFFRY SUKI kl.mł. SOPHIE'S PEARL LUTHIEN TINUVIEL CORA THE SIBERIAN CORAL FROM ANDREA'S TIMBER'S KIDDY TAKE THAT kl.p TIMBER'S KIDDY TATTOO kl.o TIMBER'S KIDDY MAYKA Pzdr. Aiaczaku bardzo dziękuje za staweczke SH, widze że tam nic ciekawego nie ma....wiec pewnie sie kiedys wybiore....moze razem jakis wypadzik :D Pzdr! Villarica Siberians Planuję pojechać na jakąś krajówkę w sierpniu/wrześniu br. Ale jeszcze nie ustalałam miasta. Jeszcze trochę czasu jest. Pzdr. Quote
Martyna Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Asiaczek napisał(a): Ależ, pytaj, pytaj. Tylko rzeczywiście nie było Twoich flatów. Może kiedyś będę mogła napisać Ci stawkę flatów. Bo ostatnio to ciągle piszę "nie ma". Gorzej niż w baskach. :-? Pzdr. Dzieki :-) dla mnie to lepiej, ale znajac zycie jak juz kiedys uda mi sie wyruszyc w tamte strony to akurat sie zjada wszytskie okoliczne flaty ;-) Quote
Asiaczek Posted April 20, 2005 Author Posted April 20, 2005 Może nie będzie tak tragicznie. Głowa do góry! Pzdr. Quote
Recommended Posts