Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jostra napisał(a):
Asiaczku gratulacje!!!
I nieśmiało proszę o stawki sznaucerów miniaturowych białych i czarnych
Z góry dziękuję :)

Niestety, nie było ani białych ani czarnych. Były za to pieprzaczki małe i czarno-srebrne.
Pzdr.

Posted

Dziękuję Joasiu za stawki :D Już któraś z kolei wystawa bez pełnej obsady we wszystkich klasach.Te Węgry bardzo mnie kuszą.Napisz Asiaczku gdzie będziesz zgłaszać swoje baski (nawet CAc-mnie interesuje,bo co za róznica czym championat się zacznie :wink: )Jeśli jedziesz busikiem oczywiście. :P

Posted

flashka-g napisał(a):
Asiaczek dobrze ze jest taki ktos jak ty;p moze bede mogla od Ciebie sicgac namiary na jakies wystawy jak mi braknie małe CAC co;p??

Nie ma sprawy. Pisz, pytaj. Jak tylko będę mogła - pomogę.
Pzdr.

Posted

króliczek napisał(a):
Dziękuję Joasiu za stawki :D Już któraś z kolei wystawa bez pełnej obsady we wszystkich klasach.Te Węgry bardzo mnie kuszą.Napisz Asiaczku gdzie będziesz zgłaszać swoje baski (nawet CAc-mnie interesuje,bo co za róznica czym championat się zacznie :wink: )Jeśli jedziesz busikiem oczywiście. :P

Jak na razie, baski są zgłoszone do Cacib-Budapesztu (30.4.2005 r.) i do m. Soskut (1.5.2005 r.). Ta druga wystawa to Klubowa wystawa psów z coursingiem i baski się na nią załapują.
Prawdopodobnie pojadę na jakąś małą wystawę na Węgry w sierpniu/wrześniu br. Ale jeszcze nie mam upatrzonej. W ten sposób chciałabym zacząć dorosłe championaty Węgier dla Gusia-pręgusia i malej Hipki. Ja też jestem tego zdania, co Ty - championaty można zacząć od małej wystawy.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Savannah: especially for You SH:
s. KISS Ibolya
PSY
kl. mł.
CROWN ROYALE FROM ANDREA'S

kl. p
GENTLE WOLF TONIC

kl.o
TIMBER'S KIDDY JOHN-LENNON

kl.ch
KING-CRISTIES SILVER GRAY GEOFFRY

SUKI
kl.mł.
SOPHIE'S PEARL LUTHIEN TINUVIEL
CORA THE SIBERIAN CORAL FROM ANDREA'S
TIMBER'S KIDDY TAKE THAT

kl.p
TIMBER'S KIDDY TATTOO

kl.o
TIMBER'S KIDDY MAYKA

Pzdr.

Aiaczaku bardzo dziękuje za staweczke SH, widze że tam nic ciekawego nie ma....wiec pewnie sie kiedys wybiore....moze razem jakis wypadzik :D
Pzdr!
Villarica Siberians

Posted

kadziumia napisał(a):
Asiaczku,

dzięki serdeczne :modla: :lol: :wink: .
Będziesz w Łodzi, bo nie chce mi sie całego topiku przerzucać.... napisz moze mi na priv ;)

pozdrawiam

Stawkę samków masz 2-3 posty wcześniej.
A do Łodzi nie jadę, bo w tym czasie mam CACIB Budapeszt i Klubówkę coursingową w Soskut/Węgry.
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Savannah: especially for You SH:
s. KISS Ibolya
PSY
kl. mł.
CROWN ROYALE FROM ANDREA'S

kl. p
GENTLE WOLF TONIC

kl.o
TIMBER'S KIDDY JOHN-LENNON

kl.ch
KING-CRISTIES SILVER GRAY GEOFFRY

SUKI
kl.mł.
SOPHIE'S PEARL LUTHIEN TINUVIEL
CORA THE SIBERIAN CORAL FROM ANDREA'S
TIMBER'S KIDDY TAKE THAT

kl.p
TIMBER'S KIDDY TATTOO

kl.o
TIMBER'S KIDDY MAYKA

Pzdr.

Aiaczaku bardzo dziękuje za staweczke SH, widze że tam nic ciekawego nie ma....wiec pewnie sie kiedys wybiore....moze razem jakis wypadzik :D
Pzdr!
Villarica Siberians

Planuję pojechać na jakąś krajówkę w sierpniu/wrześniu br. Ale jeszcze nie ustalałam miasta. Jeszcze trochę czasu jest.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ależ, pytaj, pytaj. Tylko rzeczywiście nie było Twoich flatów. Może kiedyś będę mogła napisać Ci stawkę flatów. Bo ostatnio to ciągle piszę "nie ma".
Gorzej niż w baskach. :-?
Pzdr.

Dzieki :-) dla mnie to lepiej, ale znajac zycie jak juz kiedys uda mi sie wyruszyc w tamte strony to akurat sie zjada wszytskie okoliczne flaty ;-)