Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gąska ma na imię Katarzyna i oczywiście ma dożywocie. Też jest z adopcji. Mała trafiła bardzo dobrze, może nawet pani Danusia się zaloguje.

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Obawiam się, że to Misia będzie ścigana... Gąska podobno ma zdecydowany charakterek. :lol:

No to super, bo Misia też ma zdecydowany charakterek.

Moje biedactwo - tak się całe trzęsło jak ją przekazywałam w obce jak narazie ręce.:shake::-(:shake:
Tamarko - jak ona zniosła jazdę tym wielkim autem i jak wyglądało wejście na nowy teren?
I wiecie co? Chyba już nie wezmę więcej tymczasika szczeniaczka. To za trudne dla mnie. Ona byla u mnie przez chyba 5 tygodni. Nie zniosę już więcej takich rozstań :placz:

Posted

Olu, bardzo dziękuję Ci za wszystko, co dla małej zrobiłaś.:loveu:W samochodzie przytuliła się i była bardzo spokojna. W nowym domku raczej wszystko ją ciekawiło. To odważna dziewczynka, szybko się przystosuje.

Posted

Miałam wczoraj wieczorem telefon od "naszej" Misi.
No i się dowiedziałam, że mała wychodzi pięknie na smyczy na spacerek po ogrodzie. Narazie nie jest puszczana samopas, bo tam jest i gąska i kurki, jest też 9 -miesięczny kotek
Pierwsze spotkanie z gąską już było - mała podskoczyła, gąska syknęła i obydwie strony zrejterowały.
Z kotkiem spotkanie pierwsze też polegało na pokazie siły, ale do bójki nie doszło.
Pani rozsądnie uważa, że będzie je powoli ze sobą zapoznawać. Ze mała będzie miała swój koszyczek na tarasie i stamtąd będzie mogła obserwować kurki i przyzwyczajać się do nich
Oczywiście w momencie posiłku pani mala siedziała i głęboko patrzyla pani w oczy, a ciężko się oprzeć jej oczkom.
A tak w ogóle to pani mi obiecała co jakiś czas informacje o postępach aklimatyzacji małej w nowym domku i obiecała się zalogować w dogo, z tym, że wolny czas ma właściwie tylko w wekendy. Ale my i tak sie z tego cieszymy, prawda?