AMIGA Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Teraz niewinny aniołeczek zrobił sobie z mojej stopy podusię i jak ja mam iśc do wyreczka? Jak obudzę, to zowu będzie walcowac i podrzucać piłeczkę i zaczepiac niefrasobliwie starszych. Budzić???? ;) Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 AMIGA napisał(a):Teraz niewinny aniołeczek zrobił sobie z mojej stopy podusię i jak ja mam iśc do wyreczka? Jak obudzę, to zowu będzie walcowac i podrzucać piłeczkę i zaczepiac niefrasobliwie starszych. Budzić???? ;) Nie wiem... I tak źle, i tak niedobrze. ;) Quote
AMIGA Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pierwsza noc, którą przespałam spokojnie :multi: Ale dlaczego??? Bo mala spała ze mną :oops: Nie bić proszę :oops: A teraz prosze o trzymanie kciuków, bo za chwilę wychodze z domu i jadę do Cieszyna po sznaucera, Zabieramy go do hotelu. CO ZASTANĘ PO POWROCIE ??????? Quote
AMIGA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No i nawet nie było tak źle. Mam jakiś pożytek nawet z małej zołzeczki. Mam sporo papierów, których nie mogę wyrzucać do ogólnego śmietnika (skierowania na badania z nazwiskami i różnymi danymi pacjentek). Musze je niszczyć w niszczarce i to zawsze trochę trwa. A teraz ........... mała zamienia po kilka z nich na godzinę na wiórki :evil_lol: Quote
hop! Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 AMIGA napisał(a):No i nawet nie było tak źle. Mam jakiś pożytek nawet z małej zołzeczki. Mam sporo papierów, których nie mogę wyrzucać do ogólnego śmietnika (skierowania na badania z nazwiskami i różnymi danymi pacjentek). Musze je niszczyć w niszczarce i to zawsze trochę trwa. A teraz ........... mała zamienia po kilka z nich na godzinę na wiórki :evil_lol: Może wspomnieć o tej umiejętności w ogłoszeniach? :evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 hop! napisał(a):Może wspomnieć o tej umiejętności w ogłoszeniach? :evil_lol: Taaaaaaaaaaaaaaa i dopisz w takim razie jeszcze, że notorycznie od godz. 1 w nocy mała uwielbia się bawić :evil_lol: Quote
hop! Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 AMIGA napisał(a):Taaaaaaaaaaaaaaa i dopisz w takim razie jeszcze, że notorycznie od godz. 1 w nocy mała uwielbia się bawić :evil_lol: Rewelacja! :evil_lol: O tym też trzeba napisać. ;) Quote
tamb Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Dzisiaj trzecie odrobaczenie malucha. Za tydzień można szczepić. Quote
AMIGA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 tamb napisał(a):Dzisiaj trzecie odrobaczenie malucha. Za tydzień można szczepić. Hihi - jutro będę miała przegląd, bo jedziemy na działkę, a mała ma niestety chorobe lokomocyjną Quote
hop! Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 AMIGA napisał(a):Hihi - jutro będę miała przegląd, bo jedziemy na działkę, a mała ma niestety chorobe lokomocyjną Niewątpliwie to kolejna zaleta potworka... :evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jest, jest zaleta :multi::multi: Pierwszą noc mała przespała bez zabaw, tańców, podgryzania nogi od stołu i wielu inych czynności, które do teraz były oczywiście niezbędne do wykonania w nocy. Tylko koło godz 3, kiedy syn wrócił z pracy mała trochę poszalała (a tak a propos - może by się dało w ramach promocji do Potworka dołożyć mojego syna? ;) ) Quote
hop! Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Syna chce oddawać w promocji... Co za matka? :evil_lol: Dlaczego nikt się nie interesuje Potworkiem? Quote
diabelkowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 podnosze mala zolze niszczarke biurowa ;):diabloti::evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Mała sobie przypomniala, że jest szczeniakiem :evil_lol: Nagle odkryła, że u Amigi jest coś, z czego kiedyś piła mleczko. Ale Amidze się wcale to nie podoba, że ją tak mała ciągnie i podgryza. No i znowu mi ta zołzeczka przegryzla kabel od myszki - to już druga myszka ukatrupiona przez nią. Zawsze pamiętałam, żeby kable nie były w zasięgu jej ząbków. A tu był dosłownie tylko moment, kiedy odeszlam od kompa do drzwi i jak wrócilam, to mysza już nie żyła :shake: Quote
Kotkowooo Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Śliczny banerek Śliczna sunia Misia za dom! Quote
hop! Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Odnowiłam ogłoszenie na gumtree, wrzuciłam jeszcze na kilka portali ogłoszeniowych. Na allegro - mimo, że wyróżnione - mało wejść, ale nie traćmy nadziei. W końcu znajdzie dom. ;) Quote
AMIGA Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Mało wejść, bo ludzie zajęci ekwipowaniem dzieci do szkół. Ale przecież wreszcie ktoś się w niej zakocha :p Quote
hop! Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 AMIGA napisał(a):Mało wejść, bo ludzie zajęci ekwipowaniem dzieci do szkół. Ale przecież wreszcie ktoś się w niej zakocha :p A jeżeli nie? :cool3: Quote
AMIGA Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 hop! napisał(a):A jeżeli nie? :cool3: Nie ma takiej możliwości. Tym bardziej, że do pakietu niewątpliwych zalet dodaję jeszcze umiłowanie do rycia wspaniałych dziur na działce :evil_lol: Quote
hop! Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 AMIGA, zainspirowałaś mnie do napisania nowego tekstu do ogłoszenia w DP. :evil_lol: Prawdopodobnie ogłoszenie ukaże się jeszcze w tym tygodniu... ;) Quote
AMIGA Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 óby tym razem się ktoś sensowny znalazł. Na działkach wszyscy się małą zachwycają, ma nawet wierną "opiekunkę", tóra już by małą wzięła, ale rodzice niestety się nie zgadzają:shake: Quote
hop! Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 AMIGA napisał(a):óby tym razem się ktoś sensowny znalazł. Na działkach wszyscy się małą zachwycają, ma nawet wierną "opiekunkę", tóra już by małą wzięła, ale rodzice niestety się nie zgadzają:shake: Zobaczymy, może nowy tekst zadziała. Tamarze bardzo się spodobał. Quote
tamb Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Tekst bardzo fajny, może przyniesie małej szczęście. Quote
AMIGA Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Mam kilka zdjęć z ostatniego pobytu na działce, ale żywcem nie mam ich kiedy wgrać z aparatu:shake: Dzisiaj np musiałam dwa razy lecieć do Carrefoura, bo najpierw musiałam kupić myszkę, bo Potworek mi przegryzł kabelek, a potem się okazało, że klawiatura też nie działa i ze na kabelku jest sporo śladów małych ząbków. i musiałam drugi raz pędzić do sklepu. A przecież zastawiam wszystko w miarę możliwosci. Kiedy ona się do tego dorwała to ja żywcem nie wiem!! Quote
tamb Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Maluch jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Już trzeci raz. Quote
Recommended Posts