Atomic Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Joanne gdzieś wywiało :) Sharpul też przekopuje ogródki :) Ehh biedne kwiatuszki ;) Quote
Daisunia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 co tam robią wasze psiaki ? dzisiaj raniutko ja i daisy poszyśmy na smoczą jamę , prawie 3 godziny spacerku , słoneczko grzeje . a wczoraj bylysmy nad morzem (zdjęcia w galerii) Quote
Atomic Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Ja i wczoraj i dzisiaj byłam z Sharpilem nad morzem... Upał straszny... Quote
joanna23 Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 witam wszystkich cieplutko ahhaah po mojej dlugiej nieobecnosci na forum......a wiec pilnowalam ogrodka ....co nie miala najmiejszego sensu i doszlam do wniosku ze lepiej zeby sobie chwasty zaczely rosnac bo moja sunia i tak przekopie mi wszystko ahhaahh.piesek rosnie jak na drozdzach ....no i moja mala sunia stala sie prawdziwa dorosla sunia ....dostala pierwsza cieczke....wiec przestalam pilnowac ogrodka a teraz pilnuje jej bo adoratoprow nie brakuje do moje sunia .....czy wiedzieliscie ze zwykle kundelki potrafia fruwac hahaah przeskakuja mi bramke kurcze to sie teraz mam......ahhahaahahahh.daisy podaje lapke potem druga i umie siad baaaaa no jak moglo byc inaczej.....pieknie chodzi na smyczy ....madry pies pozdrawiam wczystkich i do nastepnego pa Quote
Daisunia Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 A ile Daisy ma miesiecy już ? (moja daisy dostala w wieku 6 miesięcy i pół ) ps. prosze o foteczki ! Quote
joanna23 Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 daisy ma 26 maja skonczyla 5 miesiecy .....dzis byla u weterynarza ......zdrowa i duza.....wyszlam wprost dumna od weta hahahahah.niewiem czy pamietam ja sie wstawia fotki ale sprobuje a jak sie nie uda to podpowiadac mi tu prosze ok hahaha[img=http://img85.echo.cx/img85/6506/deizi9mo.th.png] Quote
joanna23 Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 mam problem z netem wiecej fotek pozniej teraz mnie strasznie wiesza...pozdrawiam Quote
joanna23 Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 tak weterynarz powiedzial jest bardzo dobrze rozwinieta i duza hahahha Quote
Daisunia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Łojejuniu .. jakie ona ma oczyska piękne ! :D śliczna . pozdrawiam Quote
joanna23 Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 hahahahha oczyska to fakt ma ahhahahhaha Quote
Daisunia Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Joanno czym robisz zdjęcia ?? (aparat cyfrowy? zwykły) bo zdjecia są bardzo rozmazane i twojej królewny" nie widać ".. Quote
joanna23 Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 cholerka tak myslalam ze to kiszka wyjdzie z tymi fotkami robione z kamerki ............za tydzien beda lepsze .................sprzet ciulowy no i zdjecia do bani sorki.......za tydzien lepsza jakosc hahahaha pozdrawiam Quote
Daisunia Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 joanna23 napisał(a):cholerka tak myslalam ze to kiszka wyjdzie z tymi fotkami robione z kamerki ............za tydzien beda lepsze .................sprzet ciulowy no i zdjecia do bani sorki.......za tydzien lepsza jakosc hahahaha pozdrawiam no to czekamy na fotki ;) nie ma za co przepraszać joanno ;) Quote
Atomic Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 No duza i to bardzo :) :) :) Wyrosła ze nie wiem ! Czekamy na kolejne fotki :) Quote
Recommended Posts