Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co tam robią wasze psiaki ? dzisiaj raniutko ja i daisy poszyśmy na smoczą jamę , prawie 3 godziny spacerku , słoneczko grzeje . a wczoraj bylysmy nad morzem (zdjęcia w galerii)

• 2 weeks later...
Posted

witam wszystkich cieplutko ahhaah
po mojej dlugiej nieobecnosci na forum......a wiec pilnowalam ogrodka ....co nie miala najmiejszego sensu i doszlam do wniosku ze lepiej zeby sobie chwasty zaczely rosnac bo moja sunia i tak przekopie mi wszystko ahhaahh.piesek rosnie jak na drozdzach ....no i moja mala sunia stala sie prawdziwa dorosla sunia ....dostala pierwsza cieczke....wiec przestalam pilnowac ogrodka a teraz pilnuje jej bo adoratoprow nie brakuje do moje sunia .....czy wiedzieliscie ze zwykle kundelki potrafia fruwac hahaah przeskakuja mi bramke kurcze to sie teraz mam......ahhahaahahahh.daisy podaje lapke potem druga i umie siad baaaaa no jak moglo byc inaczej.....pieknie chodzi na smyczy ....madry pies pozdrawiam wczystkich i do nastepnego pa

Posted

cholerka tak myslalam ze to kiszka wyjdzie z tymi fotkami robione z kamerki ............za tydzien beda lepsze .................sprzet ciulowy no i zdjecia do bani sorki.......za tydzien lepsza jakosc hahahaha pozdrawiam

Posted

joanna23 napisał(a):
cholerka tak myslalam ze to kiszka wyjdzie z tymi fotkami robione z kamerki ............za tydzien beda lepsze .................sprzet ciulowy no i zdjecia do bani sorki.......za tydzien lepsza jakosc hahahaha pozdrawiam

no to czekamy na fotki ;) nie ma za co przepraszać joanno ;)

• 4 weeks later...