Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Ja jak na razie zrobiłam tylko hopkę, o taką;

A w najbliższej przyszłości biorę się za huśtawkę. Mogę spróbować rozrysować, chyba że ktoś już coś znalazł ;)

Posted

iwcza napisał(a):
Ja jak na razie zrobiłam tylko hopkę, o taką;

A w najbliższej przyszłości biorę się za huśtawkę. Mogę spróbować rozrysować, chyba że ktoś już coś znalazł ;)

Rozrysuj :D

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dosyć oryginalne ale wydaje się być dobre, tylko ta huśtawka z pierwszego linku jest ( znaczy tak mi się wydaje ) dosyć nie stabilna. Alę za sam pomysł należy się pochwała sama mam zamiar skonstruować własny tor i ten post zdaje mi się ułatwić sprawę :)

• 3 weeks later...
Posted

IraKa, dwa pierwsze linki super! Ten slalom jest świetny! Będę musiała taki zrobić! Tylko u mnie gorzej z angielskim :/ ale są dobre rysunki, więc problemu raczej nie będzie :)

Rudawa, może się wydaje, ale to chyba nie jest takie lipne (mojego westa na pewno utrzyma :))

• 2 weeks later...
Posted

Ja też latem na działce biorę się za robienie przeszkód ,ciekawa jestem jak mi wyjdą :D
Jak zrobię to na pewno zdjęcie będą :)
P.S. Ta "nie stabilna" kładka na pewno moje 1,80 utrzyma ;)

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted

A JA WLASNIE ZROBILAM KOLO, I STACJONATKE :) drewniane, schna po pomalowaniu, tylko nie mam pomyslu na kolory...
pokki co sa biale, rame do kola zrobilam minimalnie mniejsza bo mam malego psiaka, a chyba tak duzo to nie zmienia przeszkoda taka sama,srednica kola tez jak na zawodach... chce sie zabrac za palisade, mur, kladke, no i hustawka na koniec a i slalon tez mam ale z pcv, wbijany w ziemie nie na stelazu, poki co ruchomy zeby zrobic szerszy rozstaw do nauki. No i dzialke tez mam wynajelam od sasiada wiec dopoki sie nie zacznie budowac a na pewno nie w tym roku :) to mozemy miec rozstawione przeszkoday all the time. Podpowiedzcie czy 530m2 dzialka wystarczy na rozstawienie tylu przeszkod ? chyba troche malo miejsca?

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

owczarek'ab;17315263 napisał(a):
Super :)
Tylko slalom powinien być szerzej rozstawiony

Dziękuje, wiem, wiem, ale slalom nie jest jeszcze `oddany do użytku` :D

• 4 weeks later...