Monia22 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zapraszamy na 2 edycję kursu: PODSTAWY DOGOTERAPII Zajęcia w systemie weekendowym 3 zjazdy LISTOPAD, GRUDZIEŃ: 28-29 listopada 2009 5-6 grudnia 2009 11-13 grudnia 2009 Zajęcia odbęda się w Warszawie. Kurs obejmuje 56 godzin w tym praktyki. Na kurs zapraszamy osoby, które już mają psa oraz osoby bez psów, które chciałyby zajmować się dogoterapią. Osoby posiadające psy uczestniczą w zajęciach wraz z nimi. W celu oceny możliwości psów, przed rozpoczęciem kursu odbędzie sie test sprawdzający ich predyspozycje. Cena za kurs 800 zł przy zapisach proszę o wpłatę zaliczki 400 zł Program kursu obejmuje następujące bloki tematyczne: * Psychologia * Fizjoterapia * Dogoterapia * Metodyka szkolenia psów * Praktyki Zgłoszenia na kursy przyjmujemy pod adresem: e-mail: kurs@dogoterapia.net Dogoterapia kursy tel: 601 925 574 tel: 22 846 20 34 Quote
esme8 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wooow, jaki program ! Do tego na pewno prowadzą "specjaliści" :) Za głowe się chwytam jak widze coś takiego !!! Dogoterapia = niezły biznes Quote
Rafka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 monmik napisał(a):a w Gdansku? :> W gdańsku 26-27 wrzesnia. Pytaj w Fundacji Dogtor. Cena 250 zł. Quote
Monia22 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='esme8']Wooow, jaki program ! Do tego na pewno prowadzą "specjaliści" :) Za głowe się chwytam jak widze coś takiego !!! Dogoterapia = niezły biznes Rozumiem, że każdy chciałby wszystko dostać za darmo. Zapraszam więc forumowych "specjalistów" do współpracy i poprowadzenia zajęć z wybranych tematów nieodpłatnie. Agnieszka Potocka agnieszka.potocka@dogoterapia.net Quote
Rafka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 u nas prowadzący wykładają na kursach za darmo... Quote
Monia22 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Rafka napisał(a):u nas prowadzący wykładają na kursach za darmo... Nie wiem w czym jest problem. Rozumiem, że Rafce wespół z przyjaciółką esme przeszkadza, że ktoś profesjonalnie organizuje kursy. To dziecinada i zapraszam i obie Panie czy dziewczynki na zajęcia dogoterapii w celu rozładowania emocji. Quote
Anah Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Monia22 napisał(a):Nie wiem w czym jest problem. Rozumiem, że Rafce wespół z przyjaciółką esme przeszkadza, że ktoś profesjonalnie organizuje kursy. To dziecinada i zapraszam i obie Panie czy dziewczynki na zajęcia dogoterapii w celu rozładowania emocji. Monia, nie podnoś niepotrzebnie emocji, zwłaszcza, że sama jesteś ich pełna. Chciałaś publicznie zamieścić info - zrobiłaś to. I musisz się z tym liczyć, że treść jednym przypadnie do gustu - innym nie. Ty dałaś do zrozumienia, że twoi wykładowcy pobierają spore wynagrodzenia, a Rafka, że jej nie. I tyle. To super, że organizujesz profesjonalne kursy. Pozwól i innym nabrać takiego przekonania... Quote
esme8 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Obie dziewczynki przyjaciółki :):):diabloti: Dziękuje za zaproszenie i mimo że pejroratywne - odmłodzenie. :razz: Rzeczywiście- poniosło mnie i mogłam wyrazić swoje zdanie bez ironii. I może to było nie potrzebne, ale dałam się ponieść emocjom. Ale już taki ze mnie czasami cyniczny babsztyl. I nie przeszkadza mi, że ktoś organizuje profesjonalne kursy. Tyle że ten dla mnie osobiście się do nich nie zalicza. Jest to forum, więc wyraziłam swoje zdania. Jak pisano w innych wątkach- każdy swój rozum ma, więc wybiera to co mu odpowiada. I nie przeszkadza mi, że robisz na tym kasę. A całkiem co innego, co poruszyłam w innym wątku - przestroga dla początkujących. p.s Nie znam Rafki. Tutaj nie ma spisku ani innych tym podobnych... A co do odreagowania... cóż... nie skomentuje i nie odpowiem na takie uwagi. Interesuje mnie konstruktywna rozmowa a nie popychanki, których w dogo nie brakuje. Pozdrawiam i szczerze życzę powodzenia w tworzeniu profesjonalnych kursów. Quote
Recommended Posts