__Lara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Scheila napisał(a):Cholercia a mamy już dom dla niego O kurcze... Quote
Delph Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ja też znalazłam zainteresowaną osobę, znajomą, która kiedyś miała chowa. Ale co z tego, jak nadal cisza... Widuję tych ludzi, ale nic nie wspominają o psie. Chyba nic z tego nie wyjdzie, bardzo mi przykro :-( Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Delph napisał(a):Ja też znalazłam zainteresowaną osobę, znajomą, która kiedyś miała chowa. Ale co z tego, jak nadal cisza... Widuję tych ludzi, ale nic nie wspominają o psie. Chyba nic z tego nie wyjdzie, bardzo mi przykro :-( :( co zrobić Delph.... :( Quote
Delph Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Chow chow wrócił do swoich właścicieli, wstrzymywałam się jeszcze żeby o tym napisać, bo z takimi ludźmi nic nie wiadomo. Ale teraz już widzę, że jest babka, która się nim wcześniej zajmowała, pies wygląda też o niebo lepiej. Nie wiem czy się cieszyć, bo skoro niedawno chcieli go oddać... Ale najważniejsze że nic mu się nie stało i nie trafił w żadne gorsze miejsce. Będę mieć go na oku ;) Dziękuję wszystkim za szybką reakcję i chęć pomocy, szczególnie Tobie Sheila za znalezienie mu domku, przepraszam, że nic z tego nie wyszło :oops: Quote
Scheila Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Odetchnęłam z ulgą.Na wszelki wypadek naprawdę miej go na oku. Quote
Recommended Posts