izulkabu Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Rufi w piątek jedzie do nowego domu. Ja prowadzę rozmowy ze "starym" i "nowym" domem. Już są dogadane szczegóły. Żebyśmy mogli sprawę adopcji doprowadzić do końca ,musieliśmymiećzrzeczenie hodowcy do pierwokupu. Mamy je dlatego adopcja dojdzie do skutku, własnie w piątek. Quote
izulkabu Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A to :loveu:przystojniak ze swoją piękną nową :loveu:panią Quote
supergoga Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Czy mam rozumiec, że mogę spokojnie zmienić tytuł. Że Rufi w domku. A jak się zachowuje. prosimy o jakieś wieści. Quote
izulkabu Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 PIES IDEAŁ :loveu::loveu::loveu: Wszyscy w rodzinie w nim zakochani po uszy, głaskania i przytulania nie ma końca. Jedynie Pers musi się mieć na baczności bo Rufik chciałby spróbować jak samkuje :evil_lol::diabloti: ale pracują nad tym, żeby tak się nie stało ;) Quote
Recommended Posts