Asior Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Zakłądam wątek na prośbę Iwonki u której mała przebywa.... tak o niej pisze.... amstaffka (poprzednio okropne imię Afera), teraz Lalunia - pasuje do niej ;-) ma około 11 miesięcy, skąd trafiła do mnie - szkoda gadać. Żywiołowa, wesoła, podbiega i jako ufna sunia aż chce się w człowieka wtulić. wymaga codziennego jednego, dłuższego spaceru, poza tym wystarczą krótsze i jest okay nie atakuje innych psów, wręcz do nich lgnie, koty - także okay choć lubi za nimi podążać nosem. królik - jak wiadomo króliki lubią spokój, a ona im go nie zapewni. Ja mam maleńkie mieszkanie, mnóstwo innych zgub i zwierzaków z adopcji i nie mogę jej mieć jako kolejnej. Powoli przestajemy się tu mieścić. czekałam na książeczkę zdrowia od poprzedniego właściciela - bezskutecznie - odrobaczyłam i odpchliłam; w tym tygodniu zaszczepię ją także miała już pierwszą cieczkę, właśnie ją skończyła, nie jest w ciąży, nie jest na nic chora. lubi z rozpędu wylizać dłonie właściciela, taka kochana jest "serce na dłoni" Asia, jeśli będziesz miała jakieś inf to daj mi proszę znać, ona u mnie nie może zbyt długo zostać... ściskam, pozdrawiam, napisz proszę jak dostaniesz ten mail. Iwonia Reszte pewnie sama napisze jak wyśle jej link do wątku ;) Quote
agnieszka32 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No sama słodycz :loveu: Tylko skąd te domki brać? Na jednego wyadoptowanego przychodzi 5 nowych :-( Quote
agaga21 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ale cuuuudo! asior:mad::mad::mad:dlaczego mi nie mówiłaś że domek dla dante się szykuje? ja mu dziś wznowiłam allegro.... wrzucę na jego miejsce tą sunię:razz: czy może ma już zrobioną aukcję? Quote
Asior Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 nic nie mówiłak, bo do końca nie było wiadomo.... Nie chciałam zapeszać ;) Ta sunie nie ma ŻADNYCH OGŁOSZEŃ :( Jesli byś mogła to bym była bardzo wdzięczna..... Quote
pinkmoon Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Śliczna jest, ma magiczne dalmatyńczykowe ucho w ciapki! :loveu: Quote
Jenny19 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Asior daj telefon i meil do ogłoszeń, bo nie wiem czy dawać Twój czy Iwony. Czy ona będzie wysterylizowana jeszcze w DT, bo takie cudo aż szkoda wydawać niewyciachane:shake: założyłam jej wątek na niebieskim: http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=2991 Quote
agaga21 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 asior, wstawiłam na razie twój numer do allegro bo jakiś musiałam;) podasz namiary na koleżankę to zmienię. AMSTAFF-CUDOWNA, MŁODZIUTKA, RADOSNA SZUKA DOMU (706381105) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Kana Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zarąbiasta :loveu: Ehh nowe psy przybywają a tymczasów i domków brak :roll: Quote
żabusia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Witam, czy ktoś z Was mógłby pomóc: http://www.dogomania.pl/forum/f521/transport-dla-pralki-czestochowa-warszawa-143449/ ? Quote
Jenny19 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ogłoszenia: alegratka eoferty 4łapy.pl giełdaogłoszeń.pl adopcje.org kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska animalia.pl gumtree autogiełda.pl cafeanimal.pl interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia.pl Quote
blonditipsy Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Jenny19']Ogłoszenia: alegratka eoferty 4łapy.pl giełdaogłoszeń.pl adopcje.org kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska animalia.pl gumtree autogiełda.pl cafeanimal.pl interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia.pl Zrobiłaś czy tylko wypisałaś? :cool3: Quote
Kana Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Pewnie że zrobiła! :D Nasza kochana Jenny :loveu: Quote
agaga21 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 blonditipsy napisał(a):Zrobiłaś czy tylko wypisałaś? :cool3: haha! to żart?:razz: Quote
agnieszka32 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Blonditipsy - Jenny19 jest niezrównana w ogłoszeniach, to robocop, cyborg wśród ogłoszeniowców :eviltong: Jenny19 - szacunek :loveu: Quote
Asior Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 agnieszka32 napisał(a):Blonditipsy - Jenny19 jest niezrównana w ogłoszeniach, to robocop, cyborg wśród ogłoszeniowców :eviltong: eehhhehhehehe :evil_lol: cyborg :D Quote
iwoniam Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Asior napisał(a):eehhhehhehehe :evil_lol: cyborg :D Było kilka telefonów o dziewczynkę jutro będę oddzwaniać:-) Quote
Asior Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 super :multi: miejmy nadzieje,z ę konkretne osoby ;) I tak jak pisałam Ci w mailu... jeśli trzeba sprawdzić domek gdzieś dalej to pisz to będziemy kombinować :cool3: Quote
iwoniam Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Asior napisał(a):super :multi: miejmy nadzieje,z ę konkretne osoby ;) I tak jak pisałam Ci w mailu... jeśli trzeba sprawdzić domek gdzieś dalej to pisz to będziemy kombinować :cool3: Witam:-) Dziś zawiozłam dziewczynkę do nowego domku; miejmy nadzieję, że wszystko się ułoży, bo Państwo wspaniali. Wcześniejsze telefony zamilkły, kilka razy oddzwaniałam, nie ruszałam się w weekend nigdzie daleko, bo miał się ktoś pojawić ale nic.. Może tak miało być i dziecinka będzie teraz miała wspaniały dom nieopodal i w każdej sytuacji Właściciele będą mogli zasięgnąć porady. Trzymajmy kciuki za nowy domek, Pozdr. Iwonia Quote
agaga21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 iwoniam napisał(a):Witam:-) Dziś zawiozłam dziewczynkę do nowego domku; miejmy nadzieję, że wszystko się ułoży, bo Państwo wspaniali. Wcześniejsze telefony zamilkły, kilka razy oddzwaniałam, nie ruszałam się w weekend nigdzie daleko, bo miał się ktoś pojawić ale nic.. Może tak miało być i dziecinka będzie teraz miała wspaniały dom nieopodal i w każdej sytuacji Właściciele będą mogli zasięgnąć porady. Trzymajmy kciuki za nowy domek, Pozdr. Iwonia czyli allegro zdejmować?:crazyeye: Quote
Recommended Posts