Anusiak17 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hej Przedstawiam wam mojego kundelka Luckiego czyt.Lakiego . Ma on ok. 7 lat i jest bardzo energiczny . Choć ma swoje legowisko lubi wylegiwać się na łóżku. Oto on : :loveu::loveu::loveu: Quote
Anusiak17 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 A tutaj u pani na kanapie :) mmm... jak wygodnie :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cavy Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Witamy nowego pana w galerii :hand: Cudny jest, ale więcej zdjęć by się przydało :evil_lol: :loveu: Quote
Anusiak17 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 A tutaj z koleżanką :D :cool1: Lucky & Moja Fredzia Wilma Quote
sunshine Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Co za leniuch:diabloti: i świetnie sie dogaduje z tą fretką:razz:.Moja Nukusia też w pełni tolerowała moje koszatniczki. :loveu: Za to Shira chce (już tylko jednego Zipa) zjeść:mad: Quote
Natussiaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hej super psiak:lol: i z fretka się dogaduje:-o:lol: Quote
Recommended Posts